עזרה בבקשה

סנונית 1

New member
עזרה בבקשה

זהו מהיום אני שייכת לפוריות באופן רישמי. עכשיו חזרנו מהרופא אחרי שהניסיון הטיבעי האחרון נכשל וקיבלתי את המרשם לזריקות (גונל F וכוריגון). עכשיו הגעתי למוקד של מכבי ופתאום אני שומעת שאני צריכה לפתוח תיק לפוריות וצריכה לקבל אישור ולבעלי בכלל אין את כל הביטוחים המשלימים ובעיית הפוריות היא בגלל מורפולוגיה כלומר בעיית זרע, אז נראה אם יאשרו לנו וביום חמישי אני אמורה להתחיל עם הזריקות ועכשיו עוד קשיים בדרך? לא מספיק מה שאני צריכה לעבור ועכשיו בירוקרטיה? האם מישהי יודעת אם יאשרו לי את הטיפולים במצב בו בעיית הפוריות אצל בעלי ואין לו ביטוחים משלימים? ואם לא יאשרו לי מה אני יעשה? דיייייייי נמאס לי.

ח י ו ב י

New member
סנונית יקרה אתם בדרך להזרעות?

אם כן אז הטעו אותך, תגידי שאת להזרעות ואז לא צריך תיק ואישורים, גם לי זה קרה פשוט איפה שתקבלי את הזריקות צריך למלא טופס ששם רושמים אילו זריקות תקבלי ובסוף החודש לפי זה יחיבו את החשבון שלך, תיק צריך רק לפני הפרית מבחנה ואת זה אני מאמינה שהיה אומר לך הרופא שלך. אז תבדקי את הנושא טוב חבל שיטרטרו אותך מספיק לנו גם את מה שיש לנו ואנחנו לא מחפשות עוד. בהצלחה חיובית

סנונית 1

New member
כן אני להזרעות

אבל ממה שאני חוששת זה שבגלל שלבעלי אין את הביטוחים המשלימים והבעייה היא אצלו אז לא יאשרו לנו או יאשרו במחיר מלא. האם יש לכם מושג בעניין?

פּוֹנְג

New member
גם אני במכבי

ולא ביקשו ממני שום פתיחת תיק בן הזוג שלי בכלל לא שייך למכבי כך שזה לא קשור לאיזה ביטוח יש לבעלך. כנראה יש איזו שהיא אי הבנה. אני באתי עם הזריקה והאחות נתנה לי אותה ציק צק בלי לשאול שאלות.

סביון1

New member
היי לא להתיאש כל כך מהר

סנונית, נכן שהבירוקרטיה שלהם יכולה לשגע פילים. אבל בכל זאת נסי להירגע. אני חושבת שסתם הלחיצו אותך. קודם כל, מה זה ענינם של הפקידים במכבי למה את עושה הזרעות? מה זה ענינם אם הבעיה אצלך או אצל בעלך? את לא צריכה לדווח להם מה הבעיה ואצל מי הבעיה. פשוט תפתחי תיק להזרעות ותקבלי אישור לזריקות שאת צריכה. ומה עושות לדעתך נשים שבני הזוג שלהם לא באותה קופה? מה, הן לא מקבלות טיפול בגלל שהבעיה אצל הבעל? חוץ מזה לדעתי גם זוגות ללא ביטוחים משלימים מקבלים טיפולי פוריות. אולי תשלמי טיפה יותר על האמפולות (וגם זו השערה פראית שלא נראית לי סבירה כי לך יש ביטוח משלים). אבל לא יתכן שלא תקבלו טיפול. אז לכי לישון בשקט וקומי מחר רעננה ומלאת מרץ להתנפל על הפקידים של מכבי. בהצלחה בטיפול סביון

סביון1

New member
במחשבה שניה

הפרט היחיד שבו הביטוח של בעלך מעורב הוא השבחת הזרע. קשה לי להאמין שמי שאין לו ביטוח משלים לא מכסים לו השבחה. השבחה עולה בסביבות 170-250ש"ח באופן פרטי, כך שגם אם יבקשו ממנו איזושהיא השתתפות נוספת בגלל שאין לו ביטוח משלים, זה לא יכול להיות סכום אסטרונומי. וגם זה לא נראה לי סביר. לילה טוב, סביון

צהלולים

New member
אני מאחלת לך הרבה, הרבה, הרבה

בהצלחה.
מחזיקה אצבעות שהכל עם הקופ חולים יסתדר. אם לא - תקראי לכולנו נשרוף את המועדון!!!

ובנוסף לכל מה שהציעו קודמותיי

שירכוש בעלך ביטוח משלים. זה יעשה הכל יותר פשוט לילד הבא. שיהיה בהצלחה!

סנונית יקרה...

גם אני במכבי וכאשר התחלנו עם הזריקות וההזרעות, פניתי לקופה, במזכירות פתחו תיק פוריות להזרעות (יש הבדל מתיק של הפריה חוץ גופית) וזה רק ע"מ לחייב אותך על הזריקות. ואז הולכים לחדר האחות ומקבלים את הזריקות וההזרעה לא עולה שקל. אם אתם עושים גם השבחה, אז הקופה תפנה אותך היכן ניתן לעשות השבחה, תשלמו סכום מסוים והקופה תחזיר את הכסף. דרך אגב, בעלי הוא בכללית ואני במכבי וחוץ מאשר לשלם על הזריקות, לא שילמנו על דבר. בהצלחה.

petit choux

New member
אני במכבי ואני קונה את הזריקה ועם

הפנייה של הרופא שלי אני הולכת לאחות ובזה נגמר הסיפור בעלי לא מעורב בזה בכלל למרות שהבעייה היא כרגע אצלו בהצלחה

מעין26

New member
הי חברה,

לצערי אני לא מבינה בנושאי ביטוח ואני גם לא במכבי אבל רציתי למסור לך חיבוק חם על הצטרפותך לפוריות. גם אני חדשה פה. אבל שמעתי שהן אוהבות לשלוח מפה מאוד מהר. מקפיצה עבורך את ההודעה. חזקי ואמצי.

2 הגרוש שלי...

אני חברה במאוחדת והפרוצדורה שם היא כזו, שאכן מחייבת פתיחת תיק פוריות גם להזרעות. למיטב ידיעתי, אין חשיבות לביטוחים המשלימים. אני חושבת שזה רלוונטי רק ל-IVF אבל כדאי שתבררי. ובכל מקרה - להירשם עכשיו ובדיעבד לביטוח המשלים.

אפרסקה

New member
היי חמודה ../images/Emo140.gif

גם אני בדרך להזרעות (בכללית) כשחלק מהבעיה היא אצל בעלול ולא ביקשו ממני שום תיק פוריות. אז נראה לי שאולי חל בלבול וכדאי לברר. חוץ מזה אני רואה שעברנו לזריקות ביחד, שלושת המוסקטריות (מעין את ואני), ואני מקווה שנעבור ביחד מהר מהר לפורום השמנות והמאושרות. נשיקות, והרבה הרבה הצלחה, אפרסקה.

אפרסקה

New member
בנות שאלה בקשר לזריקות

דיברתן על זה ש"מחייבים על הזריקות". לא קונים את זה בבית מרחקת? זה משהו שמקבלים במרפאה או איך הפרוצדורה? אני בכללית בעלי במאוחדת (הבעיה אצל שנינו).

mayarut

New member
אני בכללית!

עד היום קבלתי מירשמים ובבית המרקחת בסניף שלי הזמינו לי את הזריקות על סמך המרשם ורכשתי שם.

d2b2

New member
אני גם בכללית והבנתי שבסופרפארם

של לונדון מיניסטר בתל אביב הם ממש נחמדים ולא עושים שום בעיות ותמיד מחזיקים שם את הטיפולים , וגם בבית המרקחת בזמנהוף יש להם כמעט הכל ואפשר לבוא עם המרשם ולרכוש שם את הזריקות .

סנונית 1

New member
תודה לכל הבנות המקסימות על העידוד

היום הלכנו לפתוח תיק פוריות, כן צריך גם להזרעות. אני מהפחדניות אז לא מזריקה ללא תעודה של אחות מוסמכת ואז אמרו לי שהזרקות בשישי ושבת או אחרי השעה 16:30 כרוכות בתשלום וזה כבר ממש הרגיז אותי. התקשרתי למכבי ללא הפסקה ביקשתי לדבר עם מנכ"ל מכבי והסברתי לבחורה שמעבר לקו שאני חייבת אישור להזריק ללא תשלום, גם ככה אני משלמת את כל הביטוחים ואינני מעוניינת שידעו על כך במקום העבודה שלי. הבחורה היתה נחמדה העלתה לשיחת ועידה את שרות אחות בחולון נתנה הוראה לקבל אותי ללא תשלום. דבר נוסף ונוח מאוד הוא שאם מזריקים בשרות אחות לא צריכים להתרוצץ לחפש את האמפולות שמסתבר שלא נמצאות בכל בית מרקחת אתן פשוט חותמות על הוראת קבע והן מזמינות את האמפולות ומחייבים את החשבון לפי הכמות שהזריקו לך. אז זהו מיום חמישי הזרקות. מקווה שזה יישא פרות. מצטערת שיצא לי ארוך ושוב המון תודות.

babywishing

New member
סנונית מתוקה../images/Emo140.gif

שמחתי לראות שהסתדרת עם כל הבירוקרטיה המעצבנת
של קופות החולים בהצלחה ביום חמישי , הכי חשוב זה לחשוב חיובי, שזה יצליח ואת תהיי בהריון ממש בקרוב. דרך אגב גם אני מהפחדניות ומאוד מבינה את הרתיעה והפחד שלך, אבל מזריקה לעצמי. ממליצה לך לנסות להזריק לעצמך. בפעם הראשונה (כמובן אחרי שהאחות הסבירה לך בפעם הראשונה) עם משחת אמלה שמרדימה את המקום ואז לא מרגישים כלום.

למעלה