עזרה בבקשה!!

עזרה בבקשה!!

שלום לכולם במרפאת נשים שלי לא עונים כבר יומיים וזה הזמן להתחיל לקחת איקקלומין. אם אני לא טועה לוקחים ביום החמישי למחזור לא? ומתי לוקחים אותו? בבוקר בערב או לא משנה? אחרי אוכל??? אשמח לתשובות. תודה.

מנסה

את האיקקלומין לוקחים אכן ביום החמישי למחזור, בקשר לשעה אם זיכרוני אינו מטעני זה אחה"צ ללא קשר לאוכל. אך כדאי שתחכי לתשובות של הבנות, מישהי בטוח זוכרת טוב ממני. בקשר למרפאה אם את שייכת לכללית אפשר לנסות למצוא תשובה מה עושים בכללית CALL אם את שייכת לכללית.

תודה. עכשיו השגתי את המרפאה

סוף סוף, ואמרו לי שלפני שלוקחים איקקלומין צריך לעשות אולטראסונד כדי לראות אם אין ציסטות. אז אני אקח היום כדור אחד ומחר אני אלך לעשות, כי זה חג והם עובדים עד 11 ואין סיכוי שאני אגיע לשם. אכן אני אקח לפני השינה כדור. מישהי יודעת מה הם תופעות הלוואי???

פּוֹנְג

New member
אם הרופא שלך לא אמר לך את זה לפני

כן, אז הגיע הזמן שתחליפי רופא...

amitali

New member
איקקלומין

פיצפוצונית, אכן לוקחים מהיום החמישי למחזור (סופרים מהיום בו מופיע הדימום החזק ולא ממהיום בו התחילו להופיע הסימנים). לא משנה מתי לוקחים (וגם לא משנה נושא האוכל) אבל לאחר שבחרת מועד מסויים חשוב להקפיד לקחת את כל הכדורים באותה השעה. אני לוקחת בערב מאחר ששמעתי כי זה מפחית את תופעות הלוואי. בהצלחה
טלי

אנונה11

New member
מנצלת את השרשור גם לשאלה על

איקקלומין. החודש קיבלתי איקקלומיןבפעם הראשונה מהיום החמישי, הרופא אמר שאם לא יהיה הריון (אני בשלב התקווה) אז חודש הבא לקחת שני כדורים מהיום השלישי למחזור.סדגש| |משהיא לקחה פעם מהיום השלישי? האם זה מוכר? כי כולן מדברות כאן על היום החמישי? ועוד שאלה. יש רופאים שיש לחשב את ימי הוסת מהטיפה הראשונה גם היא רק הפרשה (ככה טוען הרופא שלי) ויש רופאים שטוענים שרק מהיום בו יש דימום חזק. איך אתן מחשבות? כי אני מבולבלת ובנתיים הולכת לפי הדעה של הרופא שלי.

petit choux

New member
אצלי זה מהיום החמישי

גם כשלקחתי 2 ליום והרופא שלי מחשב מהטיפה הראשונה שיהיה בהצלחה

לי מ ו ר

New member
קצת תשובות

אפשר לקחת את האיקקלומין ביום השלישי, הרביעי או החמישי, זה לא קריטי. רופאה שהיתה לי אמרה לי שכשאני אומרת שזה מחזור, אז זה המחזור שלי. אם הדימום המסכן נראה לי מחזור רגיל אז זהו המחזור שלי, ואם לא אז כשמתחיל לי דימום רציני אז זהו המחזור. ובאמת הגעתי אליה פעם אחרי כמה ימי דימום ולא ידעתי איך לקרוא להם. לי היה נדמה שזה לא המחזור, ורק באותו הבוקר המחזור הגיע, ואכן בus ראו שאני רק בתחילת המחזור. מאז רק דימום חזק נקרא בשם מכשפה.

למעלה