עזרה בבקשה

adamik69

New member
עזרה בבקשה

אני יוצא לטיול למספר חודשים ומשאיר את הגברת פה, היא את הטיול שלה כבר עשתה וצועדת כעת את צעדיה הראשונים בעולם האמיתי. אני לא מעוניין ב"פרידה" לזמן הטיול ואופציה כזו ממש לא על הפרק,אנחנו כבר 3 שנים יחד, מאושרים ואוהבים, אנא יעצו לי כיצד להתמודד עם המרחק?, ולא על חשבון מה שכבר יש,כי אין לי כוונה לוותר.

seeyou

New member
טיול למספר חודשים?../images/Emo108.gif

ומה עם חגורת הצניות? אתה חושב שבחורה-אישה תוכל להתנזר בתקופה זאת אחרי חברות של 3 שנים? יש פיתגם שאומר: רחוק מהעין רחוק מהלב.. If you can solve your problem, then what is the need of worrying? If you cannot solve it, then what is the use of worrying? (Shantideva) טיול נעים יוסי

adam33

New member
צעדיה הראשונים

סלח לי באמת אבל לרגע חשבתי שהיא חייזר שכעת הגיע לכדור הארץ אכן זה מצויין שאתה לא רוצה להשאיר אותה לבד כאן אבל האם זה בגלל שאתה פוחד "מזאבים"? כי הרי היא היתה חיה כאן מאז ומתמיד אז מה צריך לפחד זמן טיול הוא מוקצב ואתה לא נוסע לתמיד אז כפי שבעתד לא תפחד כשתהיה במילואים ככה כעת תראה את זה כאילו זה ככה ועוד משהו למה נדמה לי שאתה מדבר באטנוצנטריות וכאילו האמת שלה היא שונה משלך תן לה לעשות את הבחירה האמיתית שהיא בוחרת להשאר איתך כי אתה נפלא וכי היא בחרה להיות איתך במשך שלוש שנים ומאחר ואתה הבחור שלה אתם תתגעגעו אחד לשני..וזה מבורך הרחוק מדיי פעם..ואתה גם תדע עד כמה אתה חזק באהבה שלך אליה לעומת כל "הזאבות" שתפגוש בחו"ל אז אני מאמין שהכל יהיה בסדר ושתהיה לך נסיעה נעימה לכל אשר תטייל..

למעלה