עזרה בבקשה

Billy Eliot

New member
עזרה בבקשה

ה-DCC אצלי לא פועל, והייתי מעוניין לדעת איך אפשר לתקן את זה... אולי משהו בהגדרות דפוק? וכן... אם אני רוצה לכתוב מסר כאשר אני מתנתק.. איך ניתן לעשות זאת? ושאלה אחרונה... איך אפשר להוריד מירק בצבעים? תודה רבה,

tzvika pick

New member
אז ככה..

לגבי ה DCC.. אני מניח שאתה מתכוון שאתה לא מצליח לקבל קבצים שנשלחים אליך בDCC, ושאתה כן מצליח לשלוח. כדי לפתור את הבעיה יש להכנס להגדרות של המירק (Alt+O), לתפריט CONNECT ולתת-תפריט Local Info. שם תראה שתי שורות כתובת. מחק את מה שכתוב בשורות הנ"ל, וסמן וי ליד Local Host, ובחר גם את האפשרות Server. עכשיו תלחץ OK, וצא לדרך. רק לא לשכוח להתנתק ולהתחבר שוב לשרת. ולגבי שורת ההתנתקות.. תמיד אפשר להתנתק מהמירק בעזרת הפקודה quit/ (מקווה שזה יצא טוב.. בכל מקרה, הפקודה מתחילה, כמו כל פקודה אחרת במירק, ב / ואחריו הפקודה QUIT) ואחריה לכתוב את ההודעת הQUIT שלך. אבל, אם רוצים שתיהיה הודעה קבועה, שתופיע אוטומטית כשאתה עוזב את המירק, יש להכנס להגדרות (שוב, Alt+O), לתפריט IRC ולתת-תפריט Messages. שם תראה שורה שכתוב בה Quit message. תתפרע עם זה :) שיהיה בהצלחה!

Billy Eliot

New member
אחלה תודה, אבללללל

מה לגבי המירק הצבעוני? עם כל האפקטים של הציורים שיש שם?

אני חושב שהוא מדבר על צבעי../images/Emo16.gif

הודעות ועל ציורי ASCII.. אבל לא בטוח
.
ניר

tzvika pick

New member
אם ככה, אז פשוט...

ללחוץ CTRL+K כדי לשנות את הצבע של הטקסט שאתה כותב. CTRL+B כותב מודגש וCTRL+U רושם עם קו מתחת.

למעלה