עזרה בבקשה אנשי הפורום הנכבדים, אולי אתם יכולחם ליעץ כיצד בכלל ניגשים לפרק ב'? אשמח על הצעות
A A p r i l New member 31/5/03 #1 עזרה בבקשה אנשי הפורום הנכבדים, אולי אתם יכולחם ליעץ כיצד בכלל ניגשים לפרק ב'? אשמח על הצעות
O ophra New member 31/5/03 #2 לייעץ....../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif אולי..... רק שתי עצות קטנות לא כל כך מעודדות אולי אבל זה הכי טוב שאני יכולה... א. עם הרבה-הרבה-הרבה סבלנות ב. עם קצת עזרה מידידים (כאן, שם ובכל מקום) עפ
לייעץ....../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif אולי..... רק שתי עצות קטנות לא כל כך מעודדות אולי אבל זה הכי טוב שאני יכולה... א. עם הרבה-הרבה-הרבה סבלנות ב. עם קצת עזרה מידידים (כאן, שם ובכל מקום) עפ
נ ניצת שושן New member 31/5/03 #3 פשוט ניגשים אבל אני בטוחה אפריל שהשאלה הכללית משהו שלך מסתירה אחריה שאלות אחרות גדולות יותר אז.... תשאלי לא בטוח שיהיו לנו תשובות לא בטוח שיש פתרונות פלא אבל נשמח לתרום ולהתרם ברוכה הבאה כבר אמרתי?
פשוט ניגשים אבל אני בטוחה אפריל שהשאלה הכללית משהו שלך מסתירה אחריה שאלות אחרות גדולות יותר אז.... תשאלי לא בטוח שיהיו לנו תשובות לא בטוח שיש פתרונות פלא אבל נשמח לתרום ולהתרם ברוכה הבאה כבר אמרתי?
A anati31 New member 31/5/03 #4 כיצד ניגשים../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif אפשר ברכב.. אפשר ברגל.. ועכשיו ברצינות... כדי להתחיל פרק חדש בחיים צריכים להיות מוכנים נפשית ופיסית לקשר. לרצות אהבה, לדעת לחלוק, להיות משוחררים רגשית מהקשר הקודם.
כיצד ניגשים../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif אפשר ברכב.. אפשר ברגל.. ועכשיו ברצינות... כדי להתחיל פרק חדש בחיים צריכים להיות מוכנים נפשית ופיסית לקשר. לרצות אהבה, לדעת לחלוק, להיות משוחררים רגשית מהקשר הקודם.
L Lonely In Blue New member 31/5/03 #5 אין לי מושג... בעצם... כנראה... כמו שניגשים לפרק א' או כמו שניגשים לפרק ג', ד', .... , ת' הופכים דף רק רציתי להגיד ברוכה הבאה
אין לי מושג... בעצם... כנראה... כמו שניגשים לפרק א' או כמו שניגשים לפרק ג', ד', .... , ת' הופכים דף רק רציתי להגיד ברוכה הבאה
A A p r i l New member 1/6/03 #7 מילת תודה../images/Emo23.gif אני רוצה להודות לכל המגיבות לבקשת העזרה שלי. נחמד לדעת שיש בפורום אוזן קשבת. שיהיה לכולם שבוע מקסים. חם ממני אפריל
מילת תודה../images/Emo23.gif אני רוצה להודות לכל המגיבות לבקשת העזרה שלי. נחמד לדעת שיש בפורום אוזן קשבת. שיהיה לכולם שבוע מקסים. חם ממני אפריל