עזרה בבקשה...

Ladys Man

New member
עזרה בבקשה...

שלום, אני כותב עבודה על תרומתן של הנשים לפיתוח המדע והטכנולוגיה...ועד כה לא מצאתי שום אישה עם תרומה משמעותית (חוץ ממרי קורי). אשמח אם תוכלו לעזור לי...

אתה יצור !

תיווכח לדעת שאישה גילתה את הדנ"א, ולא ווטסון וקריק המוכרים... לולא אישה חשובה ומשמעותית זו, הרבה מהרפואה לא היה מתקדם כפי שהוא היום, לכן, הגיע הזמן שתסתום במקום לעורר מהומות כפי שאתה רגיל... ומשום שההמצאות המוכרות התרחשו במאה ה-19 שלא היו שנות שוויון ואחווה בין נשים לגברים, הרי שלא יפרסמו אישה על משהו שהמציאה, אלא יפרסמו גבר שכביכול המציא או פיתח את הריון, ועכשיו באמת כדי שתסתום !

royelmo

New member
כמה עובדות...

1) מי המציא את המטוס? האחים רייט-שני בנים! 2) מי המציא את החשמל? תומס אדיסון-בן! 3) מי הוא האדם העשיר ביותר בעולם? ביל גייטס - בן! 4) מי מנהל את נוער תל"ם? עמית הנדלסמן - בן! 5) מי המציא את הטלפון? אלכסנדר גרהם בל - בן! 6) מי היה רה"מ הראשון של ישראל? דוד בן גוריון - בן! 7) מי היה האדם החכם ביותר בעולם? אלברט איינשטיין - בן! אז הייתי אומר, שלפני שאתן סותמות לנו את הפה, תסתכלו שנייה על הרשימה, ותחשבו מה הייתן עושות בלעדינו...! חורף נעים :)

ורד ר

New member
../images/Emo70.gif

סליחה?! למה מחקתם את ההודעות תגובה לרועי?! זה די מעיד על נקיטת עמדה...

ורד ר

New member
חכה חכה לבי"ס...

אני אפוצץ אותך בשלג!!!!

בגלל רועי

רציתי למחוק את ההודעות הטפשיות של רועי והמריבה העוד יותר מטופשת שלאחריה. הרי ברור לכולנו שבלי הנשים היינו עדיין על העצים ובלי חוה אדם לא היה נוגס מפרי הדעת. ברור לכולנו שלא חבורה של שישה ירושלמים הרימו את כל הנשמה ונוער תל"ם אלא רכזת אחת שהיה לה מאוד אכפת, ואני יכול להמשיך ככה עוד ועוד.

למעלה