עזרה בבקשה

xprt

New member
עזרה בבקשה

הי, לפני כ 10 חודשים עברתי ניתוח שהסיר ציסטה קטנה שישבה לי על גיד אכילס וגרמה לכאבים.... היום נמצאו לי 2 נאורינומות באזור הניתוח והקרסול 1-מה זה ? ממה זה נובע ? האם חייבים ניתוח חודרני ? קצת פרטים עלי: אני עוסק בספורט בצורה רצינית מאוד,ריצות ארוכות וטריאתלונים וחשוב לי מאוד לשמור על הבריאות והכושר. תודה, בני.

m_katzmann

New member
בריאות, כושר, תנועה

הקרסול יותר מכל איבר אחר בגוף יש בו כח ליצור תנועה או לעכב אותה. לא במקרה הציסטה התיישבה על עקב אכילס. לאמר לך: כאן הבעיה. הניתוח בקרסול הוריד את הציסטה, אך הבעייה לא טופלה, לכן היא מופיעה כרגע בצורה אחרת,נותנת לך שוב הזדמנות לעצור רגע, לברר מהי הסיבה לעיכוב. ניתוח זה או אחר יסיר לרגע את הסימפטום - לא יפתור את הסיבה שבגללה הגיע סימפטום זה וימצא מקום אחר או מחלה אחרת בגוף. מאיה

xprt

New member
הי

מה זה אומר ? הבעייה "החדשה" הייתה לי גם לפני הניתוח ונאמר לי שה הקרנה של כאב...

m_katzmann

New member
טיפול גוף-נפש

מה שרציתי לאמר הוא שאתה צריך להתחיל טיפול של גוף נפש והכוונה שלי היא לא פה ושם איזה מסג, אלא בחר סוג של טיפול ומטפל ותן לטיפול צאנס. לטיפולים פולשניים תמידתוכל לחזור. בעבר הרחוק אולי פגעו בך מאוד ואתה חוזר אל אותם המקומות ומכאיב לעצמך, דבר המונע את התקדמותך ואת עשיית הדבר אותו אתה אוהב ביותר. ולכן עד שלא תטפל בנושא המכאיב הזה - הגוף ינסה לשדר לך זאת בדרכיו שלו. מאיה

למעלה