עזרה בבקשה

thorondor

New member
עזרה בבקשה

מישהו מוכן להגיד לי את שמות הסרטים של דראגון בול זי? אני רוצה להוריד מקאזאא אבל לא ממש מופיעים מספרים ליד כל שם

king kazabubu

New member
השמות לא חשובים...

פשוט תחפש DBZ movie זה ימצא לך את הסרטים עם המספרים...

king kazabubu

New member
השמות לא חשובים...

פשוט תחפש DBZ movie זה ימצא לך את הסרטים עם המספרים...

thorondor

New member
חיפשתי, וזה לא מראה לי את כל המספרי

יש כאלה שזה מראה ויש כאלה שזה לא, זה מראה הרבה שמות, הייתי שמח אם מישהו היה אומר לי את השמות של הסרטים, כדי שאני אדע באיזה סדר להוריד.

שמות ומספרי הסרטים:

1-Dead Zone 2-Worlds Strongest 3-Tree Of Might/Tree Of Life(2 names) 4-Lord Slug 5-Koller´s Revenge 6-The 1,000,000 Power Warriors 7-The Three Saiya-jins(something like that, cant remember exacly) 8-i have no idea whats this movie´s name but its the first of the brolly trilogy 9-The Galaxys In Danger, Super Awsome Guy 10-The Return Of Brolly 11-Bio Brolly 12-Rebirth Of Fusion 13-Dragon Fist Assult Bardock Special-Barcok father Of Goku Trunks Special-Histoy Of Trunks מקווה שזה עזר לך

Brolly

New member
סרט 8 זה...

the legendary super-saiyan Brolly ראיתי אותו כמה פעמים...

AciDBreeZe

New member
../images/Emo13.gifחתימה ענקית

ראיתי את הסרט

13 זה:

מה שאני אמרתי זה התרגום האנגלי מה שאתה אמרת זה תרגום חופשי מיפנית שניהם נכונים אבל יש יותר סיכויים למצוא את זה לפי מה שאני כתבתי

.....

אתה לא מכיר את ברולי??? אוקי הנה קצת מידע הוא הסופר סייאן האגדי נולד עם כוח של 10,000(כל השאר נולדים עם כוח של 2!) הוא ממש בלתי מנוצח הבחור הזה גוקו לבד לא הצליח לנצח אותו, הוא ירה עליו את הקמהמה הכי חזקה שלו מתווח אפס וזה לא שרט את ברולי הבחור הזה כמו שאמרתי ממש בלתי מנוצח אז בסרט הראשון שלו הם תקעו סוף מעפן שגוקו אחרי שהוא מקבל את הכוח של כל שאר הלוחמים מפוצץ את ברולי עם אגרוף, סוף חלש ומאכזב לכזה סרט פצצה

Yurismaster

New member
וואו...אז הוא סייאן?

אז למה לא שמעו ולא ידעו עליו כלום שהוא שרד? וככה הוא מת אחרי כזה סרט? הבנתי שהוא מופיע ביותר מסרט אחד.....והוא יותר חזק מגוקו בפורם השלישי שלו?(SSJ3)

......

כן הוא סייאן אבל הוא מהסרטים ואני יודע שזה נשמע קצת מוזר אבל הסרטים לא קשורים בכלל לסדרה,וכן הוא מת בסוף הסרט חייבים להרוג את הרע לא? כן הוא חוזר לעוד 2 סרטים סרט 10 שהוא עושה נחיתת אונס על כדור הארץ אבל זה כשגוקו מת אז גוהן הורג אותו עם קצת עזרה מגוטן אבל שם הוא מת לגמרי בסברט 11 עושים שכפול שלו שהשתבש והוא נראה כמו הר של נזלת ירוקה בלתי נתנת לעצירה, הסרט הזה די דפוק כי הם הרסו את ברולי, ולא הוא לא חזק יותר מגוקו ברמה 3, אולי שווה לו ברמה 2 אבל לא חזק יותר

Brolly

New member
טוב... הגיע הקטע שאני אוהב...

להסביר על ברולי... יהיה לך קצת הרבה לקרוא... טוב, אני מתחיל... ישנה אגדה סאיינית שכאשר שני ילדים נולדים באותה השעה ובאותו היום אחד מהם ישלוט על השני... אז גוקו(קקרוטו בשם הסאייני) וברולי נולדו באותה השעה, גוקו צרח הרבה ונולד עם כוח 2, ברולי נולד עם כח 10,000 והיה שקט מאוד, ברולי וגוקו היו במיטות צמודות, ובגלל שגוקו הרעיד את המיטה שלו כל כך כשהוא בכה אז הוא התנגש במיטה של ברולי וזה הבהיל את ברולי וגרם לו לבכות ככה שגוקו ישלוט על ברולי. קינג וג´יטה(אבא של וג´יטה שאנחנו מכירים) פחד מהכח של ברולי והורה להרוג אותו, אבא של ברולי, פראגאראס ניסה לשכנע את קינג וג´יטה לחוס על חייו של ברולי כי הוא יכול לגדול ולהפוך להיות הלוחם הסאייני החזק מכולם ושיוכל לתרום המון לסאיינים, קינג וג´יטה לא הקשיב וירה על פאראגארס כדור אנרגיה שכמעט הרג אותו ואחד מהמשרתים של קינג וג´יטה דקר את ברולי והם זרקו את שניהם למזבלות ליד העיר שלהם. ברגע שפריזה שלח על הכוכב וג´יטה את כדור ההרס שלו ברולי התעורר והציל את עצמו ואת פאראגאראס(ילד בן כמה ימים ספורים שכבר יכול לרחף). אז במשך השנים פאראגאראס אימן את ברולי בהריסת כוכבים כדי שהם יוכלו להתנקם במשפחה של קינג וג´יטה(שהשריד היחיד ממנה היה וג´יטה עצמו), ואז בסרט פאראגאראס מביא את וג´יטה לכוכב "ניו וג´יטה" כדי שוג´יטה ימלוך עליו, אבל בעצם הוא מתכנן להרוג אותו בעזרת ברולי. וגוקו, שהמלך קאי סיפר לו שמישהו הולך בגלקסיות והורס כוכבים ושלח אותו לחפש אותו, הגיע לשם ושם היה ברולי, ברולי שזיהה את גוקו התעצבן מאוד כשהוא כל הזמן קורא במשפט המפתח שלו, "קקרוטו!" ואז התחיל הקרב של כולם. ברולי הוא בעצם הסופר סאייני האגדי, שהוא אמור להיות הסאייני החזק מכולם. ברולי מכסח לכולם את הצורה בלי להיפצע בכלל עד שכולם נותנים לגוקו את האנרגיה שלהם ואז הוא מנצח את ברולי... ברולי חוזר בסרטים 10 ו11...

מה????

מאיפה הבאת את הקטע הדפוק הזה על אדגה ששני ילדים נולידים באותו יום בלה בלה בלה וגוק שולט על ברולי???, מה פתאום פשוט קרה ששניהם נולדו באותו יום וגוקו כל הזמן צרח(אומרים שזזה מעיד על רוח לחימה מאוד חזקה, תסתכלו בברדוק ספיישל) אז פשוט גוקו כל הזמן עיצבן את ברולי וגם גרם לו לבכות ועשה לברולי גהנום כל הזמן אז ברולי יצא כמו שהוא יצא ורצה להתנקם בו, ברולי פשוט משוגע מה לעשות אין בשום מקום מידע על "האגדה" הזאת, מאיפה המצאת את זה

למעלה