עזרה בבקשה!!!

michal bubble

New member
עזרה בבקשה!!!

שלום לכם! אני תלמידת כתה י"א ואני צריכה עזרה במציאת דיאלוג...אני עושה עם חברה...ואנחנו מחפשות קטע של בנות לסביות...אפשר של קטע של בן ובת שמשנים אותו לבנות..? בכל מקרה...אנחנו צריכות עזרה-ומהר! תודה רבה!!! מיכל

יש לי קטע מעולה בשבילכם! ../images/Emo36.gif

אצלנו בשנה שעברה עשו קטע מדהים, 2 בנות וקיבלו עליו 100! הקטע לקוח מהמחזה "נשיקת אשת העכביש", אשר הוצג בשנים האחרונות המון פעמים בתיאטרון הבימה. המחזה מספר על שני הומוסקסואלים -שנקלאים בתוך תא כלא. היחסים בינהם - אחד יותר שקט ואחד יותר היפרקטיבי והניגוד הזה בינהם יוצר חוויה מרשימה על הבמה. את המחזה הם הפכו לבנות. זה פשוט ולא מסובך וזה גם יוצא מעולה ובאת מרשים. את שתי הדמויות: מולינה ל- מולי וולנטינה השאירו כשם של בת. תקראו את המחזה - ואני בטוח שהוא יתן לך מענה מעולה לדיאלוג ברמה טובה. שיהיה בהצלחה ובכיף ערן

violante

New member
גם לי יש משהו בשבילכן..

במחזה "שעת הילדים" - יש דיאלוג בין שתי שנות, כשאחת מגלה סוף סוף לחברתה שהיא לסבית. ובסוף הדיאלוג היא יוצאת מהחדר ומתאבדת (שומעים ירייה). זה דיאלוג ממש חזק, ואפשר לעשות אותו ממש טוב! כדאי לכן להציץ בו! לא יודעת אם תאהבו - זה מאוד ראליסטי, בכי, דמעות, וכו´, -דיאלוג קשה. תבדקו אם זה מדבר אליכן- כדאי. יפעת

michal bubble

New member
תודה!!!

דבר ראשון-תודה...ו...מה דעתכם על המחזה "הצילו" של אדוארד בונד...שנשנה אותו לשתי בנות? אנחנו עדיין לא החלטנו אבל נקרא את המחזות שהבאתם לנו! מיכל

WC

New member
ומה עם ההריון?

יש שם קטע ענק על הסיפור של ההריון, זה לא מתאים כלכך. חפשי את המחזה שירת הליויתן, זה על לסביות. וזה גם אחלה מחזה. אם לא לסביות אז יש המון על אחיות סיכסוכים האחיות דנהיו המשרתות (מומלץ בחום) WC תפוס

למעלה