מדובר על הקמת אתר נטו.
לא מדובר על מיטוב תנועה, לא מדובר (למעשה כתבתי בפירוש, אבל לא תמיד נוח לקרוא, יותר קל לכתוב בלי) בגרפיקה מותאמת.
לא מדובר על סליקה.
הזנת תכנים זה משהו שאם אתה לא יודע לעשות בוורדפרס היום,
אז אתה גם לא יודע לייצר אותם בפייסבוק מה שאומר שיש לך איש תוכן.
לגבי איזון עומסים, אם אתה צופה כזה טראפיק (מה שאני חושד שהבחור שלנו לא צופה) אז אתה בבעיה אחרת לגמרי.
כמובן שברור, באותה רוח שבה כתבת את התגובה שלך, שמיד איך שאתר עולה, מיליונים מיד נכנסים ומציפים אותו...
אז לא. אלא אם אתה אתר הופעות בחינם ואז אני מניח שיהיה מספיק כסף כדי לדחוף את התשתית מאחורה.

כל שאר הדברים, DNS, מיילים,DB וכו' - כן. יום אחד.
שוב לעניין הספק - אם הצפי לעומס מאסיבי, אז אוטומטית מחיר האחסון עולה (כי ככה) זה, דרך אגב,
לא ישנה את משך ההקמה יותר מדי, אלא אם מדובר על מפלצת של ממש, ברמה של קלאסטרים של DB.
שוב אני אניח שזאת לא הכוונה, אחרת הבחור לא היה שואל שאלות תם.

כמו שציינת בסוף הפוסט שלך - לבנות אתר תדמית אבל עם אפשרות למשתמשים להגיב, עם לוגו,
עם סכמת צבעים שהלקוח יבחר ממה שיש (הוא בוחר. בזמנו החופשי) יום. לא יותר מזה.
לחלוטין לא מסכים איתך לגבי אינטראקציה עם המשתמשים.
יש פלאגינים לשיתוף בפייסבוק, הרשמה, העלאת תמונות, יצירת קשר, ניהול גלריה...
אם המשתמש יודע מה הוא רוצה אפשר לראות מה שקיים. אם זה לא חורג מהפלאגינים שקיימים, יום.

אנחנו (בחברות שאיתן אני עובד) לא מייצרים ללקוחות עמודים בד"כ. לא משם אנחנו חיים.
אבל אם מישהו רוצה משהו אינפורמטיבי אז זה בדיוק הפתרון והעלות.
לא נכין גרפיקה מיוחדת כי זה גוזל זמן שאין לנו, אבל להעלות אתר וורדפרס לאוויר על התשתית שיש לנו ללקוחות
לוקח שעה. אז פה זאת תשתית שלנו ולכן זה מהיר יותר, אבל גם בחברת אחסון קיימת - יום.
תוסיף אחסון לשנה בהנחת עומס נמוך וללא סליקה - 1000 ש"ח זה סביר.
שירותים נוספים זה מחיר נוסף. כמו כל דבר.
ואם אתה מתכנן מפלצת, אז לא תשתמש בוורדפרס. זה לא נועד לזה. לא שזה בלתי אפשרי, זה רק חסר היגיון.
ובמפלצת אני לא מתכוון להרבה בלוגים. זה עדיין יעבוד. יותר חומרה וזה יעבוד.
אני מדבר על קישורים והתראות (ומובייל ובלה בלה בלה) כמו נניח ג'מייל.
ברגע שאתה יוצא ככ רחוק מעבר לעניין, אין כבר מה להשתמש בפלטפורמה הזאת.
יש גבול לכמה כדאי למתוח פלטפורמה.
ואחרי כל הקשקשת הזאת, אני עדיין מניח שהבחור רצה אתר תדמית פשוט עם אפשרות יצירת קשר וגלריה,
אולי עם קישור לפייסבוק.
אולי להעלות לוגו. אולי. מי שרוצה מיתוג כולל ישלם רק על המיתוג הרבה יותר מהאתר.
שלא לדבר על ניהול יח"צ ופייסבוק.