עזרה בבקשה

mayaro

New member
עזרה בבקשה

שלום רב,
אני משתמשת ב-Mendeley, תוכנה לניהול ביביליוגרפיה, עם תוסף לוורד המאפשר הכנסת ציטוטים בגוף הטקטס ויצירת בביליוגרפיה.
הבעיה: עם הקוד הקיים (מצ"ב רק החלק הרלבנטי), הסוגריים ב-prefix וב-suffix הם באנגלית - משמאל לימין. הבעיה משמעותית בעיקר
בעת שבירת שורות.

המצב הקיים:
אנשים שאינם הורים, אלא לעתים היא אף נמוכה ממנה. ההסבר הרווח בספרות לפער בין Milkie et al)
(
2010 התפיסות הסובייקטיביות של אנשים באשר לרווחה הנפשית הגבוהה המתלווה להורות, לבין

כיון שאני יכולה לערוך את סגנון הציטוט באמצעות http://csl.mendeley.com/codeEditor/, 
אשמח לפתרון ש"יורה" לסוגריים להיות מימין לשמאל. לא ממש משנה אם הפונט יהיה עברי או אנגלי.

המצב הרצוי:
אנשים שאינם הורים, אלא לעתים היא אף נמוכה ממנה. ההסבר הרווח בספרות לפער בין (Milkie et al
2010
) התפיסות הסובייקטיביות של אנשים באשר לרווחה הנפשית הגבוהה המתלווה להורות, לבין

מצאתי שני קודים רלבנטים אך אני לא יודעת איפה בדיוק לשלב אותם, ואם צריך אחד מהם או את שניהם...
xml:lang="he-IL" dir="rtl"
דבר נוסף, התקלה החלה כשעברתי לעבוד עם וורד 2013, win 8.1. לפני כן עבדתי עם וורד 2010 win 7 ולא היתה בעיה.
המון תודה למי שיצליח לסייע!

<macro name="access"> <group>
<choose>
<if variable="URL"> <group delimiter=" "> <text term="retrieved" text-case="capitalize-first"/> <date variable="accessed" form="text"/> <text prefix="(" suffix=")" variable="URL"/> </group> </if> </choose> </group> </macro>

למעלה