עזרה בבקשה!

KOBI121212

New member
עזרה בבקשה!

שלום.
יש ברוקר בשם ICMarkets ששמעתי עליו דברים טובים מאוד.
זה ברוקר ECN אמיתי.
כששאלתי את הבחור בצאט אם הוראות הסטופ והטייק פרופיט שלי יתפסו בזמן הוא כתב לי:

"
When you are trading in a real ECN environment all your orders are executed at the first available price, this applies for all orders (and all trading accounts) i.e. stop orders, market orders, pending orders etc. To reiterate - once triggered your orders are filled at the first available price with absolutely no deal desk intervention. To be more specific – when you trade in an ECN environment fills at a specified price level are not guaranteed i.e. the fills are based on the available liquidity in the market at that given point in time ( this also implies that stop loss levels are not guaranteed). On the same note - slippage is neither predictable nor predetermined i.e. it is absolutely dependent on market conditions at that given point in time.

*If you are looking for slippage free execution, you will need to opt for a Market Maker broker as no real ECN can ‘ guarantee ‘ slippage free execution. Market makers are able to offer guaranteed fills at price levels quite simply because they have simulated execution i.e. just like a demo account. To be more specific - the orders are filled internally by the market maker broker i.e. the broker takes client risk ( since the orders are never filled by the banks/real market) and hence the conflict of interest and the dependence on client losses to drive profits.
This is in stark contrast to an ECN were all the orders are filled by the banks, resulting in no conflict of interest between the client and the broker.

This does not mean that you are always going to get slipped on your order. On the other hand there can be both positive and negative slippage too. However slippage is most probable during low liquidity periods such as - news events, geopolitical events, roll over*, periods of high volatility, holiday periods, beginning and ending of the trading week
"

רציתי לשאול אתכם מה דעתכם..חשוב לי מאוד הקטע של הסטופ לוס והטייק פרופיט...גם חשוב לי שלא יהיה ניגוד אינטרסים.
אשמח לשמוע את עצתכם..

תודה.

poap

New member
ברוקר ECN

יתן לך את המחיר הכי קרוב למחיר שביקשת,
בזמן הודעות יהייה לברוקר בעיה למצוא בדיוק את המחיר שאתה מבקש אז יכול להיות מצב שהסטופ או הטייק לא תופס בדיוק על הפיפס, הם לא יכולים להבטיח לך דבר.

שהשוק יהייה רגוע רוב הסיכויים שלא יהייה לך מצב שהסטופ לא תופס
בזמן הודעות הסטופ או טייק עלולים לא לתפוס.

market maker יכול להבטיח לך שהפקודה שלך תבוצע על הפיפס, כאן יש מצב של ניגוד אינטרסים כי כדי שיווצר המצב הזה הברוקר הוא הפוך לפקודה שלך, אתה קונה הוא מוכר. אתה מוכר הוא קונה.
הבעייה היותר רצינית היא אם הוא אחראי גם על הציטוטים.

KOBI121212

New member
אוקיי, הכנס בבקשה

האמת שלפי מה שהוא רשם לי..זה נראה כאילו זה יקרה יותר מרק בזמן הודעות או משהו..
ואשמח לדעת מה המרחק שמדובר, יתפס 4 פיפס יותר? או מדובר על פיפס שניים?
ושאלה לסיכום, הברוקר הזה מציע חשבון Ecn וחשבון "סטנדרטי", ללא נגידו אינטרסים אבל הוא לא ECN (לפי מה שהבנתי).
אפשר לראות כאן:
סטנדרטי:
http://www.icmarkets.com/forex-trading/trading-account-types/standard-account/

ecn:
http://www.icmarkets.com/forex-trading/trading-account-types/true-ecn-account/

מה עדיף?
ב ecn יש עמלות ואין ספרדים, לעומת הסטנדרטי אבל למה זה כל כך משנה?
בסופו של דבר אני אשלם עמלות, ככה או ככה..

מה עדיף?
תודה רבה.

poap

New member
תלוי בברוקר

שהשוק לא זז יותר מדי אז פחות שהוא יותר תנודתי עלול אז יותר.

true ecn יש ספרדים ועמלות, הם מאוד נמוכים אבל יש, ואל תתבלבל בזמן הודעות הספרדים יעלו משמעותית.
סטנדרט יש ספרדים ואין עמלות ככה שהספרדים מעט יותר גבוהים,

לא חישבתי מה יותר משתלם, תלוי בך מה יותר נוח לך.

avifx

New member
סטופ לוס ולימיט בנקודה וECN לא הולכים ביחד

רק עושה שוק יכול להתעלם מהנזילות בשוק ולהתחייב לסטופ לוס בנקודה, זאת לא פונקצייה שקיימת בשוק אמיתי.
אתה יכול לעבוד עם הוראות מארקט ולהגביל את הזליגה שאתה מוכן לספוג או להמנע מלסחור בזמנים של נזילות נמוכה או תנודות קיצוניות ולצמצם את הסיכוי שתחווה זליגה מהסטופ שהצבת

avifx

New member
תלוי בנזילות ידידי

אם אתה סוחר על המיג'ורס בארבע אחר הצהריים בלי הודעות זה יכול להיות כמה עשיריות פיפס ואם אתה סוחר על הדולר/שקל ביום בלילה שבין ראשון לשני זה יכול להיות עשרות פיפסים.

KOBI121212

New member
אוקיי..וstp..ndd זה בסדר? כי משום מה אני מפחד

מאוד מהמילה market maker.

havasi

New member
פיספוס take profit

חשוב לציין שזה יכול לקרות גם לטובתך, שה- take profit
יתפספס ואז זה יסגר במחיר גבוה יותר. ומצד שני
יש מצבים שזה מפספס והעסקה לא נסגרת ואז
תצטרך לסגור לבד.
חשוב לציין שהבעיה הזו קיימת בכמעט כל החברות הלא מכוסות,
וכמו שציינו אצל עושה שוק כנראה שזה כמעט ולא קורה.
עכשיו שאני חושב על זה אז אם הדבר קורה בחברה
כנראה שהיא לא מכוסה אבל אני זהיר ותבדוק את העניין.
אשמח לשמוע דעות נוספות בעניין

avifx

New member
מילים נרדפות

STP ו-ECN הם שיטות שונות לNDD. המשמעות של כולם בסוף עבורך היא זהה, לפחות מבחינת הזליגות.
אין לך מה לחשוש מזליגות מחיר, הם חלק מהמסחר בשוק ההון. לפעמים זה נגדך ולפעמים לטובתך ואם אתה סוחר בנכסים נזילים בשעות נורמליות אתה כמעט לא תרגיש זאת

ברוקר מעולה

החשבון האישי שלי איתם
סופר מהירים
סופר זולים
ואחלה מערכת

למעלה