עזרה בבקשה

עזרה בבקשה

בתקופה הקרובה אני אמורה לטוס לסיציליה לימים ספורים ומאחר וזו הטיסה הראשונה שלי אי-פעם לחו"ל, אני חייבת לדעת איך להסתדר, במה אני צריכה להצטייד, איך להתנהל בחו"ל, איך להתמודד עם פחדים של תעייה בדרך וכו'.
שאלתי את השאלות הבאות בפורום אחר ולא קיבלתי תשובה. אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אודה לכם:
בזמן שאשהה בסיציליה יהיה חשוב לי ליצור קשר משם עם המשפחה בארץ לפחות פעם ביום. איך אני עושה זאת מסלולרי? איך מחייגים? יש תוכנית מיוחדת שאני צריכה לעשות עם חברת הסלולר? באיזה סוג מטען כדאי לי להצטייד?
חוץ מדרכון ומצלמה מה כדאי לקחת? כמה אירו כדאי לקחת למזכרות וקניות? 300 אירו יספיקו?
ביקשתי חדר לבד כי אני לא יכולה לדעת עם מי ישימו אותי בכל חדר אחר שהוא לא ליחיד.
ויותר חשוב - אובדן. עקב טרגדיה מהעבר יש לי חשש עצום ללכת לאיבוד. אני בת 25 נכון, נוסעת עם קבוצה+ספר הדרכה, נכון, אבל במקרה והיה ונקלעתי למצב שאבדתי, איך מתמודדים עם זה בעיר זרה לחלוטין עם שפה זרה? יש למישהו ניסיון בעניין?
מה עוד כדאי לי לדעת שלא שאלתי?

את נורא חרדה וחבל. נסיעה לחו"ל זה כייף.

אם הבנתי נכון את נוסעת במסגרת קבוצה. חשוב שתספרי למדריך הקבוצה את החרדות שלך ללכת לאיבוד.
חשוב שיהיה לך את מספר הטלפון של המדריך וכך תוכלי להיות איתו בקשר בכל זמן נתון. תעשי מקסימום שיעורי בית להוריד חרדות וכך תוכלי להנות.

לגבי מזכרות ומתנות, רק את יודעת כמה את רוצה להוציא. אנחנו לא יכולים לעזור בזה.

מצ"ב לינק עם טיפים מאתר של "המטייל".

טיול נעים.

מסכימה ומוסיפה לשואלת המקורית

לגבי תכנית לטלפון הנייד - לברר עם החברה שמספקת את קו הטלפון שידריכו בדיוק מה צריך לעשות. הכי טוב לסדר שהמשפחה תתקשר אליך פעם ביום (או יותר אם צריך) כדי שאולי תוקל החרדה.

לגבי אובדן - 1. לוודא שלמדריך יש את הטלפון הנייד שעלייך, 2. לשים בארנק פתק עם המילים באיטלקית "אני תיירת, הלכתי לאיבוד ואני לא דוברת איטלקית, בבקשה הפנו אותי לתחנת המשטרה הקרובה."

כיף לך שאת טסה לטייל בסיציליה, אני עוד לא הייתי.

יקירה - מכל הלב

ללכת לאיבוד זה אחד הכיפים היותר גדולים של לטייל.
הלא ידוע מעניין הרבה יותר מהידוע

קראתי את החתימח שלך - זה מה שאת מצפה ומרגישה מהחיים?
חששות במקום התרגשות?
אכזבה במקום סקרנות?
חבל יקירה. החיים זה באמת זבל, אבל הרבה יותר כיף מאשר האפשרות השנייה
הפחד שלך הוא קיומי, למרות שהוא מופנה עכשיו כלפי האפשרות של ללכת לאיבוד.
תמיד אפשר למצא סיציליאני(ת) צעיר(ה) וללכת לאיבוד ביחד
ושמעתי שיש להם שם לחמניה עם גלידה - אז יהיה מחסור באוכל.
כן כדאי לדאוג לנעלי הליכה טובות ולכרטיס אשראי

MayFebruar

New member
מצטרפת לטיפים שנתנו לך

אני מציעה לך גם לשאול בפורום איטליה:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=919#174168694

ובפורום טיולים וחופשות בחו"ל:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumPage.aspx?forumId=229#174231493

אם הלכת לאיבוד, חוץ ממה שקאלימרו כתבה לך, אני ממליצה שתהיה לך מפה של האזור, סמני איפה הבית מלון או נקודת המפגש לאותו יום וככה יהיה לך קל לחזור.
ושיהיה בכיף!

מר בלום

New member
אחל'ה מקום - סיציליה

הייתי שם שבוע בקריסמס.
זול שם. אוכל נהדר (אם את אוהבת פסטה ודגים), יין מקומי טוב, מקדשים יווניים מדהימים, ועתיקות יפות, חופים תכולים.
קתדרלות מרשימות, שווקים צבעוניים ואפופי ריחות שונים, והכל עטוף בבלאגן איטלקי טיפוסי. שימי לב לארנק שלך.
פאלרמו - מלאה בחנויות אופנתיות למלייאנים וגם לכאלה שלא. בסוף השבוע מרכז העיר הופך בערבים למדרחוב אחד ענקי, ולא נראה לי שמישהו נשאר בבית.
מטען לנייד - רגיל, בעל 2 פינים (לא שלושה).
קחי לך נגן מוזיקה עם מוזיקה שתעזור לך להרגע.
אם את נוסעת בקבוצה, נסי למצוא עם מי כיף לך להתחבר.

בטוח שתהני!

תורידי אפליקצית סקייפ או ליין, לנייד.

ותגידי למשפחתך\חברים להוריד אותה גם.

rachel140

New member
חששות

טיפ נוסף: מעבר לזה שתתני את הנייד של למדריך, כשאת מגיעה למלון (מלונות) תמיד תקחי כרטיס ביקור של המלון (מלונות) עם הכתובת והטלפון שיהיה עליך

למעלה