גברת עוגיה
New member
עזרה בבקשה
היום ,היתה שיחה מאוד לא קלה בנינו. אני משדרת לכולם שהכול בסדר
אבל איך אפשר שיהיה הכול בסדר. נפגשנו בערב אתמול והיתי מאוד רגישה והוא הכיל אותי בלי סוף שזה לא קורה הרבה שאני כול כך רגישה וכול זמן בוכה
ואז נשברתי וסיפרתי לו מה קורה אצלי בבית,סיפרתי לו על למה בחורף אני בוכה וכול כך לא נוחה כלפיו. סיפרתי איך אקס הצרפתי ימח שמו,ניסה לבדוק ערונות שלי וטיפס על גדר ואמר לי שאם אני זזה הוא אונס במבטא שלא שלו
ואיך שקפאתי במקום
איך שאני רעדתי כי חיבל בחשמל כדי לראות אם אני שומרת על בית טוב
ואיך שאבא שלי מתעלל בכולם בבית ואיך אני רוצה לעזוב את הדירה
וכמה שהוא היחיד שהוא מבין אותי בכול סיפור הזה
בכיתי כמו ילדה ,כמו שמעולם לא בכיתי
הוצאתי את כול הכאב החוצה ,סיפרתי לו על 3 שירים שעושים לי חשק מה שרציתי לעשות בצרפת ולא היה לי את האומץ (למות) אז הוא אסר לשמוע שירים כאלה ואם אני שומעת אותם לכבות את הרדיו או פשוט לנוס ממקום
הוא ליטף אותי כול כך הרבה כול כך הרגשתי בטוחה ואחכ חבר שלו בלילה התקשר אנחנו עוד לא ישנו אבל ראינו סרטים מצוירים בטלווזיה.
ואז החבר שלו שיבש את שינה שלי ואז בן זוג שלי יודע שאחרי זה אני לא אוכל לרדם
שאסור להעיר אותי
וזה מה שעשה ערה עד 4 בבוקר,בן זוג שלי רק ליטף אותי למרות שמאוד רצה שנשכב
אבל זה פשוט לא הלך כול זמן רעדתי ופירכסתי והוא פשוט חיבק ולחש כמה שהוא אוהב אותי ושאני הכי חשובה לו
ואז התחלתי להתפשט מולו ואמרתי לו קח אותי אתה הרי רוצה,והוא מלביש אותי
וככה הוא נכנס לנעלים של מבוגר אחראי ופשוט ליטף את השיער והיתי בטוחה שאני להירדם ולא נרדמתי
ולנו יש נוהל שהוא לא נרדם עד שאני נרדמת בגלל שהוא שומר החלומות שלי
ומפה לשם בבוקר כבר 12 בצהריים ושוב דמעות ושוב ריעדות ופירוכסים
בכול הגוף,כאילו יש לי שפעת והוא מרגיע אותי שוב
מכין אוכל מכול הלב ואני לא מסוגלת לאכול
שוב הילדה הקטנה שנפגעה מינית מגיעה ושוב בורחת ממנו ולא רוצה לאכול
והוא שוב ריצה את אותה ילדה למרות שהוא טיגן לה פנקייקים שהוא יודע שהיא אוהבת אותם סיים לטגן אותם הוא שמע אותה ושוב חיבוק שוב הילדה עם תחתוני דובני אכפת לי הבת 10 מוגנת בזרועות שגבר שבחרה לעצמה
מפה לשם , מתחיל לדבר אחרי שנרגעת הוא אמר שמאוד קשה לו
שאני מרסקת לו את הלב עם דמעות שלי,והוא סיפר שעוד חבר שלו טס לקנדה והזכיר לי למה הוא לקח את המפתח מדירה שלו ולמה הוא מרגיש מוזנח ואני לא יודעת איך להציל את הקשר שכול כך חשוב ואת הגבר שכול כך הרבה רימתי שגרמתי לנטירת הטינה בקשר
הוא שאל אם אני מוכנה לקחת את עצמי בידים כי הוא מאוד חסר אונים מול מה שקורה איתי ולא יודע איך לעזור לי כי הוא לקח את המפתח וזה לא בגלל משהו אלא כי פשוט הוא טוען שאני יותר מדי מהר נכנסתי ללב והוא חושב הרבה עם הוא עשה נכון שנשאר כאן ולא טס לקנדה אז אמרתי לו שאני לא מחזיקה אותו בכוח
למרות שיהיה לי חבל לאבד את הגבר היחידי שאהבתי יותר מעצמי
וגבר ששם אותי במקומות שאני יכולה לגדול בהם,ליפול בשביל לעלות
לעלות גבוה ולעמוד בקו ישר גבר שאני בזרועות הכי בטוחה
ישבתי על השיש והוא עמד וראיתי את דמעות שמכסות את נפשו למרות שהוא מעולם לא בכה והוא יודע שאני מסתכלת לתוך ללב שלו מתחשק לעקור את כול הכאב שגרמתי לו ,שהוא לא נשאר חייב והיה צריך להחזיר לי על כך
מעולם לא חשבתי כמו עכשיו שאני רוצה לשפר ולהשתפר לגרום לחזור למה שהוא היה וזה לא רק המפתח,זה הלב של אדם שספג יותר מדי כאפות שבגללהן הוא לא משקיע ,כמה פעמים כבר קטלתי אותו,עקצתי אותו ,הקטנתי אותו כמו את כול הגברים בחיים שלי אבל הם לא נשארו והוא נשאר
תגידו מה אפשר לעשות בשביל אדם שאני הכי אוהבת בעולם
שאני רוצה שיהיה לי לאבא לילדים
אנחנו מפגישה החמישית ידענו שזה לכול החיים שלנו
דברנו עוד רבות הוא שאל אותי אם היתי מאמינה ששנה הזאת תעשה לנו טוב
אני אמרתי לו שאני לא מוכנה לצאת מדלת הזאת ולחזור עוד שנה
הוא אמר שהוא יחכה לי בטקס עם טבעת שראיתם פעם כדי להעניק לי אותה
שום דבר לא יזיז אותו ממה שהוא הבטיח
אני יודעת שאני לא מוכנה לזה ,אז הבנו אחד לשני מילה שאנחנו מנסים להציל את הספינה מסופה שמטביעה את הספינה ונעשים עוגן בים
אני רוצה להציל את זוגיות הזאת,למרות שאני בטוחה שאני אאהוב אולי אחר אבל אני יודעת שאני אבגוד בו עם אחרים כי אני לא רוצה אף אחד אחר מלבדו
כי אני ובן זוג שלי היינו אמורים להיפגש כבר מזמן
אנחנו נפגשנו 3 מחזורים של 7כבר בגיל 7 שגרתי מולו בית מול בית
21 ששירתנו בסיס מול בסיס ונפגשנו כמה פעמים בתחנת אוטובוס ולא ידענו את זה
ועכשיו 28 שאנחנו מרגישים שזה זה כאילו הוא נשמה התאומה שלי וזה לא כאילו זה
באמת תצילו אותנו לפני שהספינה שתשקע —
היום ,היתה שיחה מאוד לא קלה בנינו. אני משדרת לכולם שהכול בסדר
אבל איך אפשר שיהיה הכול בסדר. נפגשנו בערב אתמול והיתי מאוד רגישה והוא הכיל אותי בלי סוף שזה לא קורה הרבה שאני כול כך רגישה וכול זמן בוכה
ואז נשברתי וסיפרתי לו מה קורה אצלי בבית,סיפרתי לו על למה בחורף אני בוכה וכול כך לא נוחה כלפיו. סיפרתי איך אקס הצרפתי ימח שמו,ניסה לבדוק ערונות שלי וטיפס על גדר ואמר לי שאם אני זזה הוא אונס במבטא שלא שלו
ואיך שקפאתי במקום
איך שאני רעדתי כי חיבל בחשמל כדי לראות אם אני שומרת על בית טוב
ואיך שאבא שלי מתעלל בכולם בבית ואיך אני רוצה לעזוב את הדירה
וכמה שהוא היחיד שהוא מבין אותי בכול סיפור הזה
בכיתי כמו ילדה ,כמו שמעולם לא בכיתי
הוצאתי את כול הכאב החוצה ,סיפרתי לו על 3 שירים שעושים לי חשק מה שרציתי לעשות בצרפת ולא היה לי את האומץ (למות) אז הוא אסר לשמוע שירים כאלה ואם אני שומעת אותם לכבות את הרדיו או פשוט לנוס ממקום
הוא ליטף אותי כול כך הרבה כול כך הרגשתי בטוחה ואחכ חבר שלו בלילה התקשר אנחנו עוד לא ישנו אבל ראינו סרטים מצוירים בטלווזיה.
ואז החבר שלו שיבש את שינה שלי ואז בן זוג שלי יודע שאחרי זה אני לא אוכל לרדם
שאסור להעיר אותי
וזה מה שעשה ערה עד 4 בבוקר,בן זוג שלי רק ליטף אותי למרות שמאוד רצה שנשכב
אבל זה פשוט לא הלך כול זמן רעדתי ופירכסתי והוא פשוט חיבק ולחש כמה שהוא אוהב אותי ושאני הכי חשובה לו
ואז התחלתי להתפשט מולו ואמרתי לו קח אותי אתה הרי רוצה,והוא מלביש אותי
וככה הוא נכנס לנעלים של מבוגר אחראי ופשוט ליטף את השיער והיתי בטוחה שאני להירדם ולא נרדמתי
ולנו יש נוהל שהוא לא נרדם עד שאני נרדמת בגלל שהוא שומר החלומות שלי
ומפה לשם בבוקר כבר 12 בצהריים ושוב דמעות ושוב ריעדות ופירוכסים
בכול הגוף,כאילו יש לי שפעת והוא מרגיע אותי שוב
מכין אוכל מכול הלב ואני לא מסוגלת לאכול
שוב הילדה הקטנה שנפגעה מינית מגיעה ושוב בורחת ממנו ולא רוצה לאכול
והוא שוב ריצה את אותה ילדה למרות שהוא טיגן לה פנקייקים שהוא יודע שהיא אוהבת אותם סיים לטגן אותם הוא שמע אותה ושוב חיבוק שוב הילדה עם תחתוני דובני אכפת לי הבת 10 מוגנת בזרועות שגבר שבחרה לעצמה
מפה לשם , מתחיל לדבר אחרי שנרגעת הוא אמר שמאוד קשה לו
שאני מרסקת לו את הלב עם דמעות שלי,והוא סיפר שעוד חבר שלו טס לקנדה והזכיר לי למה הוא לקח את המפתח מדירה שלו ולמה הוא מרגיש מוזנח ואני לא יודעת איך להציל את הקשר שכול כך חשוב ואת הגבר שכול כך הרבה רימתי שגרמתי לנטירת הטינה בקשר
הוא שאל אם אני מוכנה לקחת את עצמי בידים כי הוא מאוד חסר אונים מול מה שקורה איתי ולא יודע איך לעזור לי כי הוא לקח את המפתח וזה לא בגלל משהו אלא כי פשוט הוא טוען שאני יותר מדי מהר נכנסתי ללב והוא חושב הרבה עם הוא עשה נכון שנשאר כאן ולא טס לקנדה אז אמרתי לו שאני לא מחזיקה אותו בכוח
למרות שיהיה לי חבל לאבד את הגבר היחידי שאהבתי יותר מעצמי
וגבר ששם אותי במקומות שאני יכולה לגדול בהם,ליפול בשביל לעלות
לעלות גבוה ולעמוד בקו ישר גבר שאני בזרועות הכי בטוחה
ישבתי על השיש והוא עמד וראיתי את דמעות שמכסות את נפשו למרות שהוא מעולם לא בכה והוא יודע שאני מסתכלת לתוך ללב שלו מתחשק לעקור את כול הכאב שגרמתי לו ,שהוא לא נשאר חייב והיה צריך להחזיר לי על כך
מעולם לא חשבתי כמו עכשיו שאני רוצה לשפר ולהשתפר לגרום לחזור למה שהוא היה וזה לא רק המפתח,זה הלב של אדם שספג יותר מדי כאפות שבגללהן הוא לא משקיע ,כמה פעמים כבר קטלתי אותו,עקצתי אותו ,הקטנתי אותו כמו את כול הגברים בחיים שלי אבל הם לא נשארו והוא נשאר
תגידו מה אפשר לעשות בשביל אדם שאני הכי אוהבת בעולם
שאני רוצה שיהיה לי לאבא לילדים
אנחנו מפגישה החמישית ידענו שזה לכול החיים שלנו
דברנו עוד רבות הוא שאל אותי אם היתי מאמינה ששנה הזאת תעשה לנו טוב
אני אמרתי לו שאני לא מוכנה לצאת מדלת הזאת ולחזור עוד שנה
הוא אמר שהוא יחכה לי בטקס עם טבעת שראיתם פעם כדי להעניק לי אותה
שום דבר לא יזיז אותו ממה שהוא הבטיח
אני יודעת שאני לא מוכנה לזה ,אז הבנו אחד לשני מילה שאנחנו מנסים להציל את הספינה מסופה שמטביעה את הספינה ונעשים עוגן בים
אני רוצה להציל את זוגיות הזאת,למרות שאני בטוחה שאני אאהוב אולי אחר אבל אני יודעת שאני אבגוד בו עם אחרים כי אני לא רוצה אף אחד אחר מלבדו
כי אני ובן זוג שלי היינו אמורים להיפגש כבר מזמן
אנחנו נפגשנו 3 מחזורים של 7כבר בגיל 7 שגרתי מולו בית מול בית
21 ששירתנו בסיס מול בסיס ונפגשנו כמה פעמים בתחנת אוטובוס ולא ידענו את זה
ועכשיו 28 שאנחנו מרגישים שזה זה כאילו הוא נשמה התאומה שלי וזה לא כאילו זה
באמת תצילו אותנו לפני שהספינה שתשקע —