עזרה בבקשה

SnowBite

New member
עזרה בבקשה

https://docs.google.com/forms/d/1YMQw47T2si4FNVC_7LVww3zlESTd8Yq5GqMySqS7ofE/edit
היי,דמי עדי ואני עושה תזה בנושא של מאפיינים רגשיים של מתבגרים עם הפרעות קשב.השאלון מיועד למתבגרים בגילאי 13-17 ומאוד תעזרו לי אם תוכלו להפנות את הילדים שלכם לענות עליו.
שאלות,הערות,הארות וטענות בבקשה להפנות אל [email protected].אם תרצו אשמח לפרסם את התוצאות.
תודה וחג שמח!

קראתי את השאלון, ואני מתלבטת עם לתת לילד למלא

השאלות די מדכאות. גם כך הוא חושב שהוא מאוד מסכן, למרות שהוא מסתדר מצוין בבית הספר.
בכלל, ילדים עם הפרעות קשב וריכוז נוטים להפוך כל זבוב לפיל, וכל עלבון קטן שרוב האנשים שוכחים תוך דקה- הופך בעינהם לטראומה בסדר גודל של התעללות קשה. {מנסיוני האישי...}
אז שאלון כזה רק יחמיר את התחושה כאילו העולם כולו נגדינו, ו"אכלו לי שתו לי", ו"סוף סוף שואלים אותי את השאלות הנכונות בהן אני יכול להביע עד כמה מצבי נורא..."

zivadina

New member
מרב, לפעמים הילדים צריכים מקום לפרוק

אצלי, אחד הילדים תמיד היה משוכנע שלא מבינים אותו, ורק אחרי שהוא עבר אבחון מקיף אצל פסיכולוגית ואמר לה את כל מה שמציק לו, הוא אזר כוחות להחליט שנגמרו ההצגות והוא נכנס למסגרת.
ואני מאשימה קצת את עצמי, שכאשר הוא ביקש עזרה פרטנית, אמרתי לו שהוא לא צריך.

הוא דוקא מקבל עזרה פרטנית

אבל השאלון בנוי בצורה כזו שתגרום לו להרגיש בצורה מאוד מרוכזת שהוא נוררררא מסכן, הרבה יותר ממה שהוא באמת.

למעלה