עזרה בבקשה

קורלי 176

New member
עזרה בבקשה

לפני שנים עשיתי קורס במדיטציה טראנסצנדנטלית. התמדתי למדוט כשלושה חודשים פעמיים ביום ומעצלות הפסקתי. המדיטציה עשתה לי בזמנו נפלאות. קיבלתי אז מנטרה שאני זוכרת אותה. וכעת יש לי מספר שאלות שלגבי דחופות.
עברו כ-40 שנה. זוכרת איך מודטים אך האם המנטרה תקיפה. האם אין אתר באינטרנט שיכול לרענן לי את הידע מבלי להיפרד ממאות שקלים? אני בתקופה קשה בחיים. אנא תשובתכם המהירה. תודה

עלייך לעדכן את המנטרה במותג עדכני כלשהו

למשל "אום מאני פדמה קוקה קולה" או "אברקדברה פייסבוק אינשאללה".
רק כך תבטיחי שהמנטרה אינה פגת תוקף ושהיא ספוגה ברוח הזמן באופן שיקנה לך עדיפות על פני המוני האנשים שמתרגלים מנטרות ומנסים לעקוף אותך בדרך להשגת הנירוואנה.

קורלי 176

New member
תודה אך................

צר לי . באמת שאני לא מבינה את הכוונה שלך........... האם אפשר הסבר פשוט יותר?

דניאל גליקר הוא המומחה כאן למדיטציה זו

את יכולה להמתין לתשובתו שוודאי תגיע בקרוב.

קורלי 176

New member
אתה ..............

אתה מוריד את רמת הפורום ואת רמת המין האנושי .......................הפורום מצויין. לדעתי אתה בהחלט מיותר................... תתבייש.

קורלי 176

New member
מה בקשר להבנת הנקרא?

כדאי לך, פילוסוף צעיר, לקחת שיעורים בהבנת הנקרא. קרא שנית את תשובתך אלי מ-18.8.2012. לא דובר שם על אמונותי, אלא הפניתי שאלה. ענית בצורה לא שפויה. המעניין שאיני חשה כעס עליך בעקבות תשובתך המעליבה. אני חשה רחמים. אנא אל תענה לי. לא רוצה להתכתב עם תמהוני שהגבול בין מה מותר ומה אסור לא נהיר לו. הבנתי גם מקוראים אחרים שאתה נוהג לשחרר קיטור דרך........................................

את מוזמנת

ליישם את דרשתך להבנת הנקרא- תשובתי לא היתה מעליבה כלל, ולא התייחסה לגופו של דובר. לעומת זאת- תגובתך לתשובתי- היתה שיא הרפש הנפשי ("מוריד את רמת המין האנושי", "אתה בהחלט מיותר").
לגבי הבנת הנקרא שלי- היא מושחזת וחדה, תודה רבה, הפוסט שלך טען במובלע שאת מאמינה בכוחן של המנטרות. זו אמונה לכל דבר.
לגבי הבנת הנקרא שלך- לקח לך זמן רב להבין את דברי. בואי נודה על האמת- יצאת דיקט.
ולגבי יומרתך לתפוס את השפיות ואת המותר והאסור- המשיכי נא למלמל מנטרות אליל כסכיזופרנית החוזרת על שברי משפטים ולהתלהם כלפי אומרי איזשהו בדל של ביקורת מרומזת על כך כאחרונת הבנדיטים. אם זו השפיות והמותר בעינייך- שיבושם לך.
ולגבי הצטרפותך לאיחולים להתעייפותי- נדמה לי שבגילך- את היא זו שכבר עייפה, במיוחד לאור היאחזותך הנקלית בפרקטיקות אליל מנוונות של תרבויות מתות. שלומי מצויין, תודה, ואין לי שום כוונה להתעייף (אם אתעייף, אסיים את חיי בכבוד, ולא אצמד כטובע לקש ביזיוני וילדותי).
כל טוב, ומילמול נואש נעים.

קורלי 176

New member
לא יקירי...................

אינני עייפה. לאחר עיון בפורום אחר על ילדים מחוננים.................................תגובותיך במתקבלות ברחמים. העייף בינינו הוא אתה למרות גילך. זקן בגוף של בן 33...........

הנה מה שתעשי ...

חפשי ברשת את האגודה למ"ט
צרי קשר ותקבלי את העזרה שאת צריכה
לא תצטרכי לשלם כסף מעבר למה שכבר שילמת כשלמדת

ודבר נוסף ... את בסדר שלא הבנת מה רועי החושב ענה לך
הוא לא התכוון שתביני ... יש לו המון קיטור בגוף ובנפש וככה הוא משחרר אותו
תתעלמי

Mist2

New member
צריך להציג חשבונית?

דניאל, איפה אתה כשצריכים אותך?

אין לי מושג ....