עזרה בבקשה

עזרה בבקשה

אשמח שתרשמו את כל המקומות שאתם מכירים בירושלים שמתאים לפגישות, כרגע אני מדברת על מקום שמתאים לפגישה ראשונה. (אם זה מלון אז מה שמו ואיפה נמצא, אם זה גן אז גם מה שמו ואיפה נמצא או כל דבר אחר). תודה מראש

קליט

New member
יש משהו שונה בפגישה ראשונה ?

את נוהגת לעשות אותו זריז ?

קליט

New member
שאלת פעם את השאלה הזאת

תבדקי באתר "מבט לשידוכים" ותבדקי גם את המקום בשטח - כי יתכן ויש שינויים . *מלון שערי ירושלים הומה זוגות ולא מומלץ . *במלון קראון פלאז`ה את יכולה למצוא מקום די סביר ומואר, ספק אם יאפשרו לך לשבת במסעדה בלי להזמין מנה, והמסעדה גם חשוכה במקצת . *מלון ג`רוזלם גולד הוא נחמד ומלא יחסית, ויש לך אפשרות לשבת רק בכניסה . המקום די מואר . *מלון ענבל שנמצא בין גן הפעמון לטלביה הוא מקום שקט יותר ומומלץ למרות שהוא גם די מלא . המקום מואר .*בבית טובי העיר ממש נחמד, אין שמה בית קפה, אז תביאי לכם שתיה - זה חשוב . המקום מואר . וכנ"ל גם הלובי בבית אבות תמיר הנמצא מול שכונת עזרת תורה, המקום נחמד אבל אין בית קפה . *זה מה שזכור לי בינתיים . *באמת, בפגישה ראשונה חשוב שהמקום יהיה מואר, וחשוב לשבת זה מול זה ולהכיר איש את אחיו . בהצלחה !

קליט

New member
כן . ב`בית אבות` "בית טובי העיר" בגאולה

יש לובי מקסים . ב"בית אבות" `תמיר` (זה צמוד לאולמי תמיר, פעם זה היה בית מלון) יש לובי נחמד, לפעמים יש בלובי הופעות בשעות הערב, בשעות היום בדרך כלל המקום פנוי, את יכולה לברר ב`קבלה` אם הלובי פנוי . בהצלחה !

maccabist 1

New member
מס` מקומות

‏*‏ יש את איזור גן הפעמון, ממול יש גן נחמד, פחות מומלץ לפגישה ראשונה אך מוצלח מבחינת בעיית יחוד ומצד שני לא עמוס אנשים. * כמובן גן סאקר, יש הרבה איפה להסתובב אך סיכוי סביר שלא תמצאו פרטיות סבירה. בנוגע למלונות : * מלון דן פנורמה אחלה אוירה, מוזיקה רגועה, פרטיות ולא יקר אך חסרון בתאורה. * כמו שהזכירו מלון ענבל אך הוא קצת עמוס אבל מומלץ מבחינת שאר הדברים. * אפשר להסתובב באיזור הרובע, לנשנש גלידה, לשתות משהו וכו` (יותר מתאים לפגישה מתקדמת). * באיזור המושבה יש בית קפה מהדרין ואפשר להסתובב שם אחרי זה ישנם כמה מקומות פסטורלים ונחמדים. זהו פחות או יותר , מבחינת גנים ופארקים לירושלים יש פחות מה להציע, אך מבחינת מלונות תוכלי למצוא עוד הרבה, אם זה יעניין אותך אז תבקשי עוד מלונות וארשום. אה, והייתי לא מזמן במלון לאונרדו ליד מזרח ירושלים ומאוד נהניתי...

תודה רבה...

איפה זה מלון ענבל? ואמרת שלירושלים יש פחות מה להציע.. אז אשמח לשמוע על עיר אחרת שיש מה להציע. תודה

צמוד לגן הפעמון, אחלה מלון!

תמיד ריק שם ויש ספייס גדול במבנה.. ו..בהצלחה שיהיה פסיכו....

maccabist 1

New member
בת"א

אמליץ לך על `דיויד אינטר קונטיננטל` מאוד נהניתי שם, פרטיות ושקט וגם מואר וכמובן אפשרי גם לטייל על הים והטיילת, בחורף כמובן כי בקיץ הפריצות חוגגת ל"ע. יש את `הילטון` גם נחמד אך נפגשתי שם ממש מזמן. באיזור ב"ב הרבה נפגשים ב`קפה קפה` בבן גוריון ואפשר גם להסתובב שם אח`כ. יש כמובן את גני יהושע . יש בקרית אריה בפתח תקווה גן מגניב אך לצערי שכחתי את שמו. אני פחות מכיר במרכז, מה שכתבתי זה מה שיצא לי להכיר. מקווה שעזרתי.

לאונרדו לי מזרח ירושלים..

שמעתי עלזה דברים טובים.. אחת הפגישות הקרובות שלי בעז״ה, תהיה שם בעז״ה!

בגדול,

פגישה ראשונה בדר״כ לא מטיילים.. ממילא יוצא שפגישה ראשונה לא עושים בגן.. אני יגיד לך מלונות שבהם עשיתי פגישות, ונהנתי. מלונות שנחמדים לפגישה ראשונה: פארק הוטל. נמצא בשדרת המלונות ברח׳ הרצל. מלון קיסר. נמצא ברח׳ יפו. קרוב ללשכת גיוס... מלון המלך שלמה. נמצא ברח׳ קרן היסוד, מול גן הפעמון. מלון דן. נמצא ליד מלון המלך שלמה. מלון לאונרדו פלאזה. נמצא ליד מלון דן וליד המלך שלמה. אומרים שגם מלון ענבל נחמד.. אבל לא הייתי שם. וגם שדרת המלונות שמאחורי אולמי זוועיל,, המלונות שם ברמה גבוהה ומפנקת. וריקים מאדם! מאוד מאוד מומלץ!!! רק בקשה לי אחת: אל תעבירו את המקומות האלה להמון העם, כי הסיבה שאני אוהב את המלונות האלה, כי הם שקטים ואינטימיים, ולא המוניים.. פגישה שלישית/בגן: גן הוורדים אמנם שחוק ומוכר, אבל אני נהנה שם.. שמעתי שגם בקמפוס של האוניברסיטה העברית בגבעת רם, שנמצא צמוד לבית ראש הממשלה, שממול גן הוורדים.. עד כאן דברינו לערב זה

קליט

New member
אל תדאג

את ההודעה הזאת שלך לא קוראים יותר מדי אנשים, וגם יש רתיעה לאנשים להגיע אל המלונות ממול זוויעל ורחוב שמואל הנביא . *מסכים אתך לגבי הלובי ב"מלון קיסר", זה מקום שקט ונחמד , לא זכור לי אם אפשר להזמין שם שתיה ? . . מישהו יודע ? . . .

maccabist 1

New member
אפשר להזמין

אתה לוקח לבד. אאל"ט הם סוגרים ב10. באמת מקום נחמד ושקט, ללא הרבה מדוייטים.

למעלה