עזרה בבקשה...

taza6

New member
עזרה בבקשה...

שלום. אבי בן 63 סובל מזה שנתיים מסחרחורות בדרגות משתנות. בשנתיים האחרונות היו לו 4 התקפים קשים ביותר, בהם הוא לא מסוגל לדבר או לעשות משהו, פרט ללשכב באותה הנקודה בה זה קורה עם עיניים עצומות ולאחר מספר שעות זה עובר. ההתקפים מגיעים לפתע ללא כל סימן מקדים, התקפי סחרחורת קשים ביותר המלווים בהקאות.. מזה שנתיים הוא מתרוצץ בין רופאים מכל התחומים כגון ניורולוגים, אורטופדים,רופאי עיניים וכד' אף אחד לא יכול לתת לו חוות דעת פרקטית ובינתיים המצב רק הולך ומחמיר כמו כן הוא סובל מנדודי שינה ורגישות יתר לאור חזק. אנחנו ממש אובדי עצות.. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על טיפול או רופא שניתן להיתיעץ איתו בעיניין. תודה מראש.

freearth10

New member
בשנתיים האחרונות

היי taza6, נדודי שינה, רגישות,סחרחורת והקאות - כולם לבטח מתנקזים לאותו הגורם שלפני כשנתיים הביא את ההתקפים הקשים. שום דבר לא קורה כך סתם וכשימצא החיבור ניתן יהיה לשחרר את הסימפטום. כמובן שזה הכל תלוי בעד כמה אבא שלך מוכן עדיין לשינוי. לא מדובר כאן ביעוץ אלא בטיפול באבא שלך, שזה צריך להיות בהסכמתו וברצונו שלו. ואיזה טיפול - זה הרבה פחות חשוב כי כל הטיפולים של הרפואה ההוליסטית הם כולם טיפולים של גופנפש. מטפלים שונים למדו שיטות שונות שהיסוד שלהם הוא אותו היסוד: לשחרר חסימה - לאפשר לאדם למצוא את מרכז הכוח שבו כדי לעשות את השינוי ושינוי מביא איתו עוד שינוי ועוד שינוי... מאיה

yigalby

New member
רעלים ?

יש הרבה ריחות סינטטים בבית ? אנשים שאוהבים לרסס נגד ג'וקים ? עבודה בסביבה מלוכלכת\קרינה ?

תשובה לשאלתך taza6

אכן, הפתולוגיה שאתה מתאר אינה פשוטה ובוודאי לא נעימה. הרבה מטופלים נופלים שדודים לאחר סבב ארוך ומייגע של רופאים מומחים, אשר לא מוצאים כל מקור לבעיה שלהם- ובמקרה של אביך, נושא הסחרחורות. חשוב להבין שלכל שיטת טיפול ישנם יתרונות וחסרונות. במקרה שלכם, אין מענה לבעיה ונראה שהדרך לא קצרה ולא קלה. אבל... אני מאמין שיש תקווה
הרפואה המשלימה יכולה לתת מענה מצוין לבעיה של אביך. מדוע? מכיוון שנקודת ההסתכלות היא בחיבור של הגוף והנפש, ואינה מתמקדת רק בסחרחורות (שהן למעשה ההפרעה המרכזית) אלא גם במה שקורה מסביב, במה שהצית את המצב מלכתחילה ובגורמים נוספים שהם מאוד עמוקים. אני בהחלט יכול להמליץ לאביך לנסות טיפול אלטרנטיבי (משלים). ההמלצות הטובות שאני יודע שיכולות ליצור שינוי אמיתי במצבו הן דיקור סיני בשילוב עם צמחי מרפא או הומאופתיה קלאסית. אני אישית מעדיף להמליץ על הומאופתיה, אבל זה לא פייר, כי אני קצת משוחד
אני מאחל לכם מכל הלב, שתמצאו את הדרך הקלה והמהירה לריפוי ואיזון- ושתדעו רק ימים טובים ועליזים. אבישי קמינר הומאופת קלאסי

ינוקא1

New member
אני מניח שכבר בדקו ,

אבל מה עם האוזניים ? ("מחלת מנייר" מה שנקרא ?) כנ"ל כדאי לבדוק את התרופות - תרופות ללחץ דם \ סוכר גם יכולות לגרום לזה.

דוד היקר, בן ה-63

עיינתי בבקשתך החשובה וכן בתשובות שניתנו לך. לדעתי, ומניסיוני (קרובה מאוד לגילך הצעיר) - 53 שנות עבודה עם בני-אדם, שלהם בעיות שונות, כולל כשלך. יציבתך אינה במיטבה, קידמת גופך מצומצמת ביחס לגב - על-כן, אין מרחב מחייה נאות ללב, לריאות, ולמערכת העיכול לתפקד כראוי ולספק גם למוחך היקר חמצן ועוד לקיום ראוי וקל. התופעות מלמדות על מצוקה במרכזי חיים בגופך ובנפשך. אני, למשל, - נדמה לי ואולי - הייתי מתחילה ללמדך יציבה נכונה מהי. עמוד השדרה, כעמוד התווך שלנו - מתחיל ממעלה העורף ועד תחתית הגוף - מאפשר לגוף להתייצב בתנוחות השונות. תקינות ואיזון בחוליות, בשרירים ובעצבים שמפעילים אותם - חשובה ביותר. מרכז מערכת העצבים המרכזית, שבמוח האחורי, והמשכה לכל אורך גופנו האחורי. אני סבורה, שהעורף מכווץ מדי וחוסם מעבר תקין בין הגוף והמוח, ולהפך. תרגילים - לעבודה עצמית - פשוטים, קלים ועדינים לביצוע - ינתבו אותך לעלות על דרך המלך ולהתחיל בדרך השחרור והריפוי. כל עוד חסימות אלה קיימות - טיפולים אחרים יניבו תוצאות דלות, וחבל. אחר-כך, ובמקביל, ניתן לברר אתך מה עוד דורש שיפור. עצירות מעיים (גם כאשר מתפנים מדי יום - אפשרית) אולי; מצוקות רגשיות - שנגררות בוודאי זמן ממושך ואינן באות על פתרונן ומעיקות מאוד - ויחד עם זאת יתכן ומודחקות מאוד, ובמודע כבר כמעט ושכחת אותן בגלל סיבוכים (ולמי אין ????). כל מקום שמציק לנו, מכאיב, פגוע וחולה - סימן שאינו נושם כראוי. כן, כל תא חייב נשימה נכונה - אספקת חמצן וחילוף חומרים כראוי להתחדשות ברעננות. למרות סבלך הנוראי - אפשרי שהפתרון מאוד קצר ופשוט וקל. כל זאת בתנאי של שיתוף פעולה מצדך - בקצב, בהדרגה ולפי מה שמתאים לך, בכל רגע נתון. דווקא מצבים כאלה - כאילו מורכבים שבדיקות וסיוע עד כה נכשלו - לעתים, מתגלות כקלות לטיפול, באמת. לרשותך בכל עצה נוספת, בנאמנות תמיד,
שלומית נצח

דוד היקר והנכבד - המשך ממני

דוד היקר , משום-מה עיינתי שוב בתשובתי לך. הופתעתי לטעותי במספר שנות עבודתי. התהפכו הספרות - עיסוקי בריפוי הטבעי כ-35 שנים, - עדיין, לא 53 - אולם, בעזרת ה', גם זה יגיע אני כן למעלה מ-53 מנהלת אורח-חיים טבעוני-צמחוני ו-טבעי. כך, היה בית הורי. לתוך אוירה של ריפוי טבעי נולדתי. ברוך ה' זכיתי מאוד. ומכאן, אני שמחה להעביר עצותי הטבעיות באהבה נאמנה. הרפואה הקונבנציונלית זרה לי - אם כי, יצא לי להסתובב ולשוחח עם רופאים ובמסגרת בית-חולים, כאדם בריא - למדתי, לפני ולפנים, שהרופאים הללו אינם יודעים בריאות מהי ודרכם רובוטית ומתייחסים כך אל החולים. מה הפלא - לומדים על גוויות...
התשובה, בקיצור, למצבך - להשיב את שמחת החיים לחייך. השמחה שבלב התרחקה ו-התרחקה ויש לקרבה. כפי שהצעתי, החייאה והנשמה לגופך. שחרור בדרך הבסיסית-הפשוטה ביותר לגוף ולנפש. אפשר להגיע למצב, ואולי אף בזמן קצר, להקלה רבה מאוד על מצבך המסובך. הלכת כבר די והותר לאבחונים ותעית בדרך, ש"מבטיחה" גדולות ונצורות, אך, נותנת כה מעט בריאות. היית נאמן לממסד. - לכן, עדיין לא באו על פתרונם העניינים. בזבזת וכילית שנים טובות לאבחון. שנים בהן הצפייה והבדיקות הופכים להיות העיקר, והטיפול - טפל ! אנא, התחל להיות נאמן, סוף-סוף לעצמך, בעבורך. ולא לאחרים. אינך חייב להם מאומה. בריפוי טבעי אמתי - אנחנו פשוט מטפלים, מן הקל אל הקשה, ומביאים אותך לבריאות טובה יותר. חילוף החומרים שבגוף ובנפש משתפרים. כך, מעודדים את שמחת החיים שלך - לא הגיע הזמן , דוד היקר ???? !!!!!!! תפוס אומץ. עשה "סיבוב פרסה" ובחר בטיפול ולא באבחנה, כעקר. מגיעות לך שנים רבות של שמחה בבריאות איתנה וקלה. בברכת שבת שלום וחודש טוב, הצלחה וברכה ובשורות טובות וישועות,
שלומית נצח

0 אור 0

New member
מה הרופאים כן אבחנו ומה שללו במאה אחוז?

מאד קשה לקרוא את הסיפור שלך, כי די ברור שכל כיוון שאני מנסה לחשוב עליו הוא משהו שאחת מהבדיקות המקיפות שהוא עבר או הנוירולוג וכו' היו אמורים לאתר, אז שלוש עצות קטנות: 1. בהיבט של הבירור הרפואי המערבי - כמי שסבלה מהזנחה רפואית של כמה שנים, ובדיעבד בתור לימודי רפואה מערבית בנטורופתיה, התברר לי שהסימפטומים שלי היו אופייניים מאד (מי שאבחן אותי בסופו של דבר ושלח אותי לכיוון הנכון היה האופטומטריסט שלא היה מוכן לקבל הדרדרות מהירה של הראיה באשה כל כך צעירה).לכן המלצה אחת היא ללכת עם תוצאות הבדיקות לרופא אחר שיביט עליהן מנקודת מבט טריה. אולי אפילו לרב המפורסם שעוזר להגיע לניתוחים - הוא לא רופא, אבל הידע המערכתי שלו מדהים לפי מה ששמעתי. 2.נקודת מבט הוליסטית - יתכן שהגעה לאבחון הוליסטי, אם אצל נטורופת , אם אצל מטפל ברפואה סינית - אשר גם יראה את תוצאות הבדיקות שעבר האב, אבל גם יאבחן בכלים הנוספים שעומדים לרשותנו, יתן נקודת מבט חדשה שתיצור כיוון חדש להתבוננות ואולי לריפוי. בלי להבטיח שום דבר מראש ועד לאבחון - יש בהחלט מקרים שלפי הרפואה המערבית לאנמצא דבר ומטפל הוליסטי מצליח לעזור בהם. 3. משהו קטן ואולי טפשי: להגיע למטפל שמתמחה בעיסוי רפואי שיקומי - נתקלתי כבר בכמה מקרים, בהם הגיעו לבן זוגי אנשים שסובלים שנים מ"ממיגרנה", מסחרחורות, ומבעיות נוספות במשך שנים, כולל בדיקת אורתופד שלא אתר כלום, ומיד הסתבר שהבעיה נובעת מלחץ של שריר על העצב - בגלל ההקאות שמעורבות בעניין אני בכלל לא בטוחה שזה הכיוון, אבל לדעתי שווה להשקיע לפחות בדיקה אחת עם מי שמתמחה בתחום - כי אם זו הסיבה , אז הפתרון לסבל של שנים מגיע בטיפולים ספורים עם קצת שיעורי בית.

למעלה