עזרה בבקשה...

רונית361

New member
עזרה בבקשה...

בוקר טוב!! קיבלתי היום טלפון ממשהי שהתנדבה ורוצה לארגן לילדים יום כיף.. אני צריכה להחזיר לה תשובה בהקדם...למשהו יש רעיונות???? אשמח לשמוע, תודה!

KarinDi

New member
לא בטוחה שהבנתי

רעיונות למה- מה היא תעשה עם הילדים?! בשביל צריך לדעת קצת יותר עליה- מי היא? מה היא יודעת לעשות? האם יש תקציב?

רונית361

New member
הסבר

זו משהי שהתנדבה ולא היא הולכת להעביר את הפעילות...אלא אנחנו צריכות לבחור מקום סתם דו' לונה פארק שהילדים ילכו ליום כיף שהיא תדאג לשלם עליו.. הילדים בגילאי כיתות א'- ו'...ואני מחפשת מקום או אטרקציה שהם יהנו ממנה..תודה!

כל מיני

פארקי מים למיניהם כמו שפיים סרט בקולנוע ספארי ר"ג פארק אוטופיה

KarinDi

New member
מקומות

גן החיות התנכי- אהוב עליי ביותר סדנאות מיחזור בחיריה סיור במפעל שטראוס/עלית/קוקה קולה סדנת שוקולד- יש מגוון מקומות עין יעל/פארק נאות קדומים- בחופשים יש שם אחלה דברים פארק מים כמובן, אבל דורש הרבהצוות והרבה השגחה הצגת תיאטרון נחמדה מוזיאון הילדים בחולון, מוזיאון המדע בירושלים או בחיפה, אגף הילדים של אחד המוזיאונים הגדולים (ת"א/ירושלים)

רונית361

New member
מקומות לבילוי

בוקר טוב!! תודה רבה על התגובות...בחרנו ללכת לחוף גיא, בלאגן ביגור וסרט בקולנוע...תודה ושיהיה לכולנו קייטנה מוצלחת וחופש נעים!

KarinDi

New member
נשמח מאוד לשמוע חוויות

נראה לי שהבחירות מאוד מוצלחות!

רונית361

New member
הייי

בוקר טוב!!! בינתיים היינו בחוף גיא והיה מדהיםםםםם!!! הילדים וההורים מאוד נהנינו...מקום מומלץ מאוד!!! מחכים ליגור ולסרט, אמשיך לעדכן בהמשך!!!!

למעלה