עזרה בבקשה !!!!

• פותח הנושא hs612
  • פורסם בתאריך

hs612

New member
עזרה בבקשה !!!!

שלום לכולם , עברתי ניתוח טבעת לפני כמעט שנתיים , כבר ארבעה חודשים שלא סגרתי או פתחתי את הטבעת .. והכל היה בסדר היום בבוקר קמתי ולא עוברים לי נוזלים בכלל .. ניסתי עם קשית , קוביות קרח , כלום ...... מישהו יודע מה עושים??? למה זה קרה ? ואיך אפשר להחזיר את הטבעת לקדומתה מבלי ללכת למיון !!!!! תודה רבה הדס

אופירA

New member
מנהל
יכולות להיות 2 סיבות לתופעה

או שנתקע איזה מאכל אתמול, ונהייתה חסימה, או שהטבעת היתה סגורה מאוד מאוד, ולכן ננעלה. תמשיכי לנסות להעביר נוזלים בשעות הקרובות, ואם אין שיפור, יש לבצע פתיחה חלקית של הטבעת. סעי לסורוקה, ויפתחו לך שם רק כמה שצריך - 1/2CC. גם באיכילוב אני חושבת שתוכלי לבצע פתיחה חלקית לפי הצורך.

את לא חייבת ללכת למיון-

פשוט סעי לפתוח אותה טיפה. הגוף עובר שינויים ולפעמים הטבעת פתאום משנה את צורת התפקוד שלה. לי קרה ההיפך ממך- יום אחד הטבעת כאילו נעלמה- אבל אחרי יומיים היא חזרה לתפקד כרגיל. ההבדל הוא שאת סובלת ולא יכולה להכניס שום דבר. זה מסוכן- שלא תתייבשי חלילה. איפה את גרה? צריכה למצוא מקום שיכול לפתוח לך קצת!

hs612

New member
אז ככה...

אני גרה בקיבוץ בדרום .. אם לא תהיה לי ברירה אלך לסורוקה... הבעיה ששם הם לא רוצים לקחת סיכון .. ופותחים .. לפחות 1וחצי או במקרה הטוב לאחר שעה של התבכיינות הוא פותח 1 . אמרו לי לנסות לאכול בייגלה שמניות ולאחר כשעתיים לנסות לשתות חם .. שמעתם על זה ?

אופירA

New member
מנהל
שמענו על זה. תנסי.

אבל אין סיבה שמתעקשים על 1 ולא מסכימים 1/2. אולי משהו בגישה שלך לא נכון. אולי תבקשי לדבר עם פרופ' מזרחי או ד"ר אבינוח. בכל אופן, אם בכל זאת אין דרך ופותחים 1 - מה זה כל כך נורא? אחרי שבועיים תסגרי 1/2.

LATIN GIRL77

New member
לא לגמרי נכון העניין בסורוקה, אולי פשוט נפלת

על מישהו קשה. לפני כמה חודשים הייתי שם ערב אחד, הגעתי לפתיחה אחרי שבאמת הייתי חנוקה. הרופא ביקש לפתוח 1 ואני התעקשתי על חצי, הוא חזר ואמר שהוא ממליץ על אחד שחבל שאחזור ואני חזרתי והתעקשתי שבסגירה של חצי פחות אני בסדר. יצאתי עם פתיחה של חצי

hs612

New member
איזה מוזר !!!!

ניסיתי לאכול במבה והיא עברה .... אבל נוזלים לא ! הזוי לא ?? או שאולי היא נפתחה קצת ובגלל הבמבה אני מקיאה את השתייה ???

LATIN GIRL77

New member
הזוי עד כמה שזה נשמע מסתבר שזה קורה/קרה

ללא מעט מאיתנו, שאוכל עובר והנוזלים נתקעים להם. אצלי למשל המים הקרים היו נתקעים... ואני חושבת לעצמי שהקיץ בפתח ואני גם ככה לא שותה מים קפואים, אבל לא לשתות מים קרים?? אני לא מומחית ולא יודעת להגיד, אבל אולי כן כדאי לפתוח מעט בכדי להקל

אופירA

New member
מנהל
אם הטבעת ננעלה

ונפתחה קצת, ברור שאי אפשר להכניס גם במבה וגם שתייה בעת ובעונה אחת. כי היא נפתחה רק קצת. עדיף לנסות שתייה חמה, לא קרה. כמו כן, עדיף לנסות את הבייגלה והשתייה החמה אחרי הפסקה, משום שאם הבעיה היא קליפה שנתקעה, הבייגלה עשוי לפתוח לגמרי את התקיעה. אם הבעיה היא נעילה של הטבעת בלי קשר לאוכל שנתקע, בגלל שהטבעת סגורה יותר מידי על הקצה, חשוב שתלכי לפתוח 1/4CC או 1/8CC בהקדם האפשרי גם אם הכל יסתדר בסופו של דבר, כדי למנוע מצב כזה בעתיד.

למעלה