עזרה בבקשה

• פותח הנושא sonr
  • פורסם בתאריך

sonr

New member
עזרה בבקשה

שלום לכולם, לאחד מהחתולים שלי אבחנו היום חול בשתן - או בשפה רפואית urolithiasis - אבנים בדרכי השתן למעשה. בגלל שאבחנו את זה בזמן - טרם הייתה חסימה, שלהבנתי הינו מצב חירום כאוב ביותר עבור החתול. הוטרינר ממליץ לעבור לסוג אוכל רפואי שנקרא C/D של Hills - לא יודעת אם מישהו שמע... בכל אופן - יש לי שני חתולים ולכן זה אומר שאני מעבירה את שניהם למזון החדש. השאלה היא האם כדאי להתייעץ עם עוד וטרינר לגבי סוג האוכל משום שמדובר במזון יקר מאוד, ביחוד לשני חתולים וביחוד לאור העובדה שהוא ממליץ להוסיף גם רטוב על יבש... האם מישהו שמע על מזונות אלטרנטיביים נוספים בהקשר של הבעיה הזו... תודה רבה.

dimitrygo

Active member
מנהל
יש C/D בשקים של 10 ק"ג אם כי אני לא יודע אם

מביאים לארץ. יש עוד חברות שמייצרות מזונות רפואיים: רויאל קנין, איימס, פרו פלאן, אפפיניטי. אפשר להתיעץ עם וטרינרים האם אפשר להאכיל במזון אחר. את יכולה לשאול בפורום רפואת חיות מחמד.

sonr

New member
תודה

יש 10 ק"ג בארץ, מחיר 330 ש"ח. סתם בשביל לסבר את האוזן....זה נחשב יקר? אולי רק לי זה נראה יקר? אולי באמת השתמשתי באוכל זול עד עכשיו (למרות שהקפדתי שיהיה פרימיום וכו' וכו'...) - מה שמייסר אותי מאוד ברגעים אלה. השאלה היא גם האם המזונות האחרים טובים באותה המידה? טוב, אשאל באמת בפורום רפואת חיות מחמד... המון תודה.

sadju

New member
גם לחתול שלי יש דלקת בשתן

ומצאו שיש לו קריסטלים קטנים אבל לא חסימה ... והוא מקבל אנטיביוטיקה וגם אוכל יורינרי so של רואיל קנין

sonr

New member
אוקיי

ואפשר לשאול לדוגמא למה במקרה של החתול שלך הוחלט על רויאל קנין ולא על האוכל שהומלץ לי? גם בחתול שלי אין חסימה... כלומר, זה משהו שנתון להעדפה אישית של הוטרינר?

sadju

New member
אני לא יודעת

אצלי במרפאה מחזיקים את האוכל הרפואי so אז יכול להיות שבגלל זה ואלי חול בשתן זה לא דלקת בשתן?והבנתי שיש 2 סוגים שונים של אבנים או קריסטלים אצל החתול שלי היה רק קריסטל 1 מזיק אולי תלוי בכמות?

למעלה