עזרה בבקשה

זרבובה

New member
עזרה בבקשה

הבן שלי.שהיה מלא חיים .שהתגיס לצהל חדור מוטיבציה...נפלט מצהל בסעיף נפשי... בגלל לחצים וחוסר הבנה ואטימות של המערכת מאז עברה שנה של..כלום מלבד רביצה בחדר ושינה\אוכל\ומדי פעם מפגש עם קבוצת חברים קרובה..הוא לא עושה דבר התפרצויות זעם יש לרוב. כל מקום עבודה שסדרו לו..ארך כמה ימים והוא שוב עזב. בריב האחרון שהיה ..הבנתי שכנראה הוא סובל מפחדים..הוא פשוט נמנע מלצאת מהחדר בכדי שלא יצטרך להתמודד בשיחה עם חברתו הבנתי שגם איתה הוא מסרב ללכת..וכל המפגשים נערכים בתוך חדרו אני לא יודעת מה לעשות...וואיך לשכנע אותו ללכת לטיפול או לעזור לו אנא עזרו לי

גרא.

New member
זרבובה,לא מעט חיילים שהשתחררו מהצבא,

נכנסים למצב זמני בדרך כלל של הלם השחרור.שעה שהם ניצבים מול המציאות והכורח להתחיל לדאוג לעצמם,בכל מובן שהוא,עבודה,לימודים,חיים עצמאיים וכדומה.וזה שעה,שעד הצבא,ולאחריו,תמיד היה מישהוא שהכפיף אותם למסגרת כלשהיא,אם בי"ס,או צבא.וכמובן החיים בבית ההורים.מה עובר בדיוק על בנך,קשה לדעת,אפשר כמובן רק להעריך.אם הוא זקוק לעזרה נפשית כלשהיא או בעיקר למישהוא שיתווה לו דרך וכיוון בחיים.בכל מקרה,כדאי שתפני לקרן והיחידה להכוונת חיילים משוחררים במשרד הבטחון,יתכן שתוכלי לקבל עבורו עצה טובה,ומעבר לכך.

למעלה