עזרה בבקשה

mamy78

New member
עזרה בבקשה

עברתי לפרוסקופיה ועדיין לא אובחנתי כחולה במחלה אבל יש לי את כל התסמינים "הקשים" אני כרגע אחרי מחזור ויש לי כאבים חזקים שמקרינים לגב ולרגל האם זה יכול להיות מזה???

זואילי

New member
הי

היכן נותחת? מאיזו סיבה נותחת? האם יש לך את דוח הניתוח? לא רשום שם אנדומטריוזיס? מתי נותחת? מה היו הוראות המנתח? היית כבר בביקורת אצלו?

זה נורא אינדיבידואלי

אצל כל אחת הכאב מתרכז במקומות מסויימים, אבל ישנן גם בנות שיש להן כאב שמקרין לגב ולרגל.. אני מאמינה שם נותחת לקחו לך ביופסיה ואת אמורה לקבל תשובה שתשלול או תאמת אם יש לך אנדו'.. מקווה שאת עם משככי כאבים שעוזרים לך להפיג ולו במעט את הכאב..

זואילי

New member
למה ../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif

תאמיני לי, רק בגלל הילד המעצבן הזה אם הייתי שוקלת לחפש קופ"ח אז בגלל הפרסומת הייתי ישר פוסלת חחחח... קטע, רק בדיעבד קלטתי את הפגזת השאלות שלי

mamy78

New member
נותחתי בגלל ציסטה

בשחלה וCA125 גבוה אבל בהיסטולוגיה לא היה ברור האם זה אנדו למרות שכל הסמינים מראים על כך וגם הרופא שלי חושד שבזה מדובר. כמה זמן הכאבים נמשכים לאחר המחזור בכל חודש זה משהו אחר? מה הפיתרון הסופי לבעיה הזו האם כריתת השחלה תעלים את האנדו?? סליחה על מבול השאלות אבל היום אני באמת מיואשת!!!

זואילי

New member
ולא ניצפו עוד מוקדים

או נעשו עוד דברים בניתוח? היכן נותחת ואצל מי? ומה בעצם רשום בדוח היסטולוגיה? תראי, כאבים זה עניין אינדיבידואלי מאוד. אם תקראי פה תראי שכל אחת מדווחת על קשת כאבים אחרת ובזמנים שונים במהלך החודש. האם רופאך שחושד עדיין באנדו דיבר איתך על דיכוי כלשהוא? לצערנו, כריתת שחלות לא ממש פותרת בעיות. לראיה, יש כאן בפורום נשים נטולות שחלות ועוד כמה איברים ועדיין הן מדווחות על סיפטומים שונים ומוכרים. ובואי נגיד שלא כל רופא ירוץ לכרות שחלה. אני חושבת שכדאי לך לפנות לסקנד אופיניון. ואם טרם היית במרפאת האנדו בתה"ש אז כדאי לך לפנות לשם.

למעלה