עזרה בבקשה...

tmshilon

New member
עזרה בבקשה...

שלום, אני חדש בתחום האיביי. יש לי גישה ליבואני אופנה והמטרה שלי היא למכור בגדים יד ראשונה. קניתי לא מזמן מוצר והמוכר נתן לי פידבק חיובי ככה שיש לי 100% פידבקים חיוביים מן הסתם. אחרי שקניתי ניסיתי את מזלי והעלתי שמלה שהמחיר שלה יכול להגיע ל600 שקל ויותר בכל חנות רגילה במחיר התחלתי של 49 דולר. בספר שקראתי כתוב שבהתחלה צריך למכור מוצרי יוקרה במכירים זולים במיוחד וביחס למה שהשמלה שווה באמת עשיתי זאת. להפתעתי לא רק שלא קבלתי הצעה, היו לי רק איזה 15 צופים במוצר. עכשיו אני לא מבין איפה הטעות שלי! צלמתי את השמלה על נערה יפה ועצבתי את התמונה יפה לדעתי. העלתי את המוצר בשעות הערב של ישראל כמו שכתוב בספר. אני מאמין שהטעות שלי היא בסיסית אם כל כך מעט אנשים נכנסו לדף שלי. האם הבעיה היא שיש לי רזומה של פיבק אחד (הקונים כל כך מסתייגים מזה עד כדי כך שאפילו לא נכנסו להציץ בדף המוצר שלי)? אם כן אז מתי העיתוי נכון להתחיל למכור? האם אתם חושבים שהבעיה היא בכל זאת בתמונה שלא משכה הרבה אנשים?האם עלי להתאמץ להשיג בובת ראווה לצורך הצילומים? בכלל האם יש לכם איזה טיפים ובתחום האופנה בפרט. תודה!!!

panayotiss

New member
קונים נשמרים ממוכרים עם פידבקים מועטים

כי אין היסטוריה ולא ניתן לבדוק את האמינות שלהם. תתחיל למכור פיצ'פקעס ותצבור פידבקים וכך גם תצבור אמינות.

noam weissman

New member
יקירי לא בנו את רומא ביום אחד נכון ?

אוקי אז גם החשבון שלך לא יבנה ביום אחד... אני לא יודע מאיפה הספר שלך אבל או שלא הבנת את הכתוב או שהספר מקומו להגנז. אתה חייב לצבור עשרות פידבקים כדי שמישהו יתיחס אליך... האם אתה כקונה תעדיף מוכר חדש ללא ניסיון או מוכר ותיק עם נסיון ופידבקים טובים ? צבירת פידבקים נעשית ע"י קניית כל מיני דברים בעיקר שטויות ובזול אבל לא רק.. המקביל תעלה על מיני שטויות למכירה. עדף דברים זולים עם משלוח חינמי וכו... לאחר שתצשבון כמה עשרות פידבקים תוכל להעלות מכירות עם מחיר קבוע ומכירות עם פריטים מרובים. מכיוון שאחוז ניכר מהקונים לא משאירים פידבקים אתה תאלץ לרדוף אחרי הקונים ולבקש פידבק... חלק מהמקרים גם זה לא עוזר.. לאחר שיהיו לך קצת פידבקים לאט לאט תעלה פריטים יקרים יותר וכו... לבנות חשבון לוקח הרבה זמן, ידע ונסיון. בהצלחה.

tmshilon

New member
אוקי ועוד שאלה של מתחילים

אני לא מבין איך מנגנון הפדבקים עובד בדיוק...הרי אם אני אתן למוכר/קונה פידבק שלילי הוא ינקום בי בפידבק שלילי בחזרה לא? או שבעצם לא רואים את הפידבק עד ששנינו נעלה ואז לא יהיה לו יכולת לשנות?

pvzed

New member
המוכר לא יכול לתת לקונה פידבק שלילי,רק חיובי

noam weissman

New member
כאשר נסגרת עסקה בלבד !

המוכר והקונה יכולים אך לא חייבים לשים פידבק אחד לשני. לצערנו המוכר יכול לשים פידבק חיובי בלבד ולקונה יש את הכוח לשים שלילי, ניטראלי או חיובי... יש לי בדיוק כרגע קונה מניאק שתיקן בלי לדבר איתי נייד ומאיים בשלילי אם לא אחזיר לו את הכסף של התיקון.

למעלה