עזרה בבקשה...

The Flash

New member
עזרה בבקשה...

היי לכולם אני לא ממש חלק מהפורום הזה אבל אני מת על באפי ואיינג´ל והן הסדרות האהובות עליי ראיתי את כל הפרקים עד העונה השישית ורציתי לשאול למישהו יש מידע על העונה השביעית?? יודעים מה יקרה בה? מה יהיה קו העלילה? אני אקבל אפילו שמועות תודה מראש...

אשמה

New member
אז לפי מה שידוע לי…

למרות שלא ראיתי את העונה השישית ואני לא יודעת המון עליה... אני ממשיכה לראות ראיונות עם כל מי שאפשר, אז ככה: ג´וס אומר שהעונה השישית תהיה יותר קלילה, יותר חזרה לימי העונות הראשונות. הוא אומר שהעונה השישית הייתה מאוד אפלה ושהם ניסו לגרות לצופים לא לרצות לראות באפי (כן בטח...), אבל העונה השביעית יותר קלילה. שרה אומרת שאחרי שבאפי התמודדה עם כל הבעיות בחיים שלה, בעיות של "לאן אני הולכת, מה קורה איתי עכשיו" (WHERE DO WE GO FROM HERE, חי חי חי:) היא תחזור להיות באפי הכיפית "FUN BUFFY" ויהיו יותר פרקים הומוריסטיים. ומישל אומרת שדוני תתחיל ללמוד להלחם או משהו כזה (ציטוט מדוייק – "I WILL START TO KICK ASS") והכוחות שלה, או משהו כזה, ימשיכו להתפתח...

Buffybot

New member
עוד קצת

דון-תתחיל גם לקטול. להזכרה זה מתקשר לסוף עונה שישית, שבאפי רואה שדון יכולה להילחם והיא הרגה את אחד מהדברים האלה שוילו יצרה. ואז באפי אומרת לה שהיא לא תהיה הזאתי שמגינה עליה בלי סוף מהעולם. זה בהחלט נותן רמז לזה שבאפי תיתן לה לקטול ולהיות קצת יותר בתוך העסק הזה. "עכשיו כשהיא הוכיחה שהיא יכולה". באפי תפרוש מה"דאבלמיט פאלאס" ותעבוד בבנייה המחודשת של תיכון סאנידייל, שם דון אמורה להתחיל ללמוד, מגיעה לגיל של באפי כשרק התחילה לקטול. ואחר כך תמשיך לעבוד שם, לא ידועממש איפה בדיוק. העונה השביעית בכללית תהיה החזרה לשורשים-ההתחלה, הסקוביס. אני לא רואה את זה אפשרי, כי אין ג´יילס, אין אנג´ל, אין אוז, אין קורדי. אין המקורי. אז אני מצפה לראות איך זה יהיה. אין הרבה פרטים עכשיו על העונה השביעית. כל יודעי הספויילרים יודעים אותו הדבר עד כה, אין חדש בינתיים.

bigbadjoe

New member
אני חייב לשאול, מה? מה? מה כ"כ כואב

לכם או קשה לכם, לשים סימן ספויילר על ההודעות האלה ? אתם נהנים להרוס לאחרים? או שזו סתם טיפשות? די כבר !!!!! זה ממש מעצבן !!!!!!!! זה גם ממש מגעיל ומרושע וסתם מראה על זריקת ז נוראית !!!!!!

taz512

New member
הסבר בלי ספולריים

מדברים פה על השערות לעונה השביעית, אין דרך לדעת עם זאת אמת או לא. וגם כל השרשור מהתחלה מדבר על העונה השביעית ככה שאפשר לדעת על מה הולכים לדבר. טאז, השד המסביר

trilliane

Well-known member
מנהל
אני חייבת לשאול מה עובר עליך?

אם אתה לא רוצה לקרוא ספויילרים, אל תיכנס לפתיל שבו בהודעה הראשונה מישהו ביקר ספויילרים לעונה 7! הוא שאל אם מישהו יודע על שמועות לעונה 7, מה חשבת שיענו לו? אם אתה לא רוצה לקרוא את התשובות מחחש לספויילרים, אל תקרא... פשוט וקל. אם אתה בן אדם מוזר שקורא פתילים מהודעות מהאמצע, זו כבר בעיה שלך.

bigbadjoe

New member
אבל מה שהיא כתבה זה לא

היה השערות. זה היה תכנונים ואולי הגזמתי קצת בתגובה אבל זה פשוט מעצבן ! וזו לא פעם ראשונה שלא שמים סימן, ויש יותר מאדם אחד שכבר רשמו את הספויילר כבר בכותרת ועם כל הכבוד קצת קשה להתחמק מזה

trilliane

Well-known member
מנהל
זה לא משנה איך תגדיר את זה

כל הפתיל הזה נתול ספויילרים בכותרות, והוא מדבר על תכנונים לעונה 7. אם אתה לא רוצה לדעת אותם, אל תקרא פתיל הודעות שעוסק בנושא! זה לא מסובך להימנע מקריאת פתיל שלם, אתה יודע... צר לי, אבל זו לחלוטין בעיה שלך. אם לא רצית לדעת על עונה 7, לא היית צריך להיכנס ולקרוא. הבחירה היתה בידך.

אני עם ביגבדג´ו!

יש הבדל רציני בין לספר על שמועות מבוססות של מה שיהיה בעונה שעוד לא קיימת, לבין להסגיר דברים שבמפורש קרו בסוף עונה 6 כפי שעשו בהודעה הנ"ל...

trilliane

Well-known member
מנהל
אני יוצאת מהנחה שמי שלא ראה את 6

עד הסוף, לא יקרא מידע על עונה 7, כי הוא מן הסתם עלול לכלול התייחסויות לסוף עונה 6, דה! (אפילו אם הוא רק שמועות).

Lizz

New member
אומרים...

שג´יילס יחזור, לפחות בעשרה פרקים. לא יודעת עד כמה זה נכון.

The Flash

New member
שכחתי להגיד...

שכל מה שאני יודע זה שפרקי תחילת העונה יצולמו באנגליה....

Idomania

New member
כן...(שמועה עונה שבעית)

גיילס ווילו יהיו שם כי גיילס יקח אותה לטיפול בקסמים שלה... וזה בטוח שהם יהיו באנגליה כי קראתי ראיון שגוס אמר שהוא צילםבאנגליה עם אליסון ואנתוני

למעלה