עזרה בבקשה..

shiranagar

New member
עזרה בבקשה..

היי אני ממש לא מבינה שום דבר בפורומים של תפוז ולא היה לי מושג לאן להפנות את השאלה הזאת, אז אני מנסה פה אם יש לכם פורום יותר מתאים בשבילי אני אשמח... העניין הוא כזה.. אני סיימתי כיתה י' והייתי רוצה שנה הבאה לעבור לפנימייה. אין לי בעיות בבית בכלל זה יותר בקטע חברתי ושינוי אווירה כזה, כי אני גרה במקום משעמם ואני אחת שאוהבת אקשן כל הזמן ולא להיות לבד אף פעם. אז רציתי לשאול אתכם אם אתם יודעים משהו על פנימיות, ואם כן מה הסוג ילדים שהולכים לפנימיות? רק כאלה עם בעיות בבית או שיש גם כמוני? הייתם ממליצים על איזשהי פנימייה ? (כזאת שמקבלת גם בכיתה י"א).. תודה רבה :))

PerfectSP

New member
פנימיה זה לכל מי שרוצה, ../images/Emo190.gif

בדר"כ.. את מחפשת בית ספר שהוא רק פנימיה או גם וגם? בתכלס תלוי לאיזה פנימיה את הולכת.. יש פנימיות טובות שאת תמצאי ילדים איכותיים ויש, בלי להעליב, פנימיות קצת פחות טובות.. אני ירושלמית, לכן אני יכולה להמליץ לך על הפנימייה של בויאר ^^ אם את תלמידה טובה, יכול להיות שייקבלו אותך גם ביא'.. באיזה אזור את מעוניינת? אני שמעתי גם משהו על פנימיית הכפר הירוק או משהו דומה ברמת השרון
ויש גם פנימיה למדעים ואומנויות שזה בירושלים, אם את מעוניינת בנושאים האלו.. יש כל מה שתרצי תכלס.. השאלה היא איזה איזור את רוצה, מה הדרישות שלך לפנימייה שבה תהיי,מה את רוצה שיהיה בה.. שזה יהיה התמחות לנושא מסויים, או בצפר רגיל, או שזה יהיה רק פנימיה בלי אקסטרנים? והערה נוספת, בדר"כ הרשמה לפנימיות זה כמו לבתי ספר, זה בסביבות ינואר-פברואר שלפני השנה שבה את מתכוונת להיכנס..

shiranagar

New member
תודה עזרת לי...

בקשר לאזור ממש לא אכפת לי אבל רצוי שתהיה פנימיה טובה. אני אנסה לברר לגבי הפנימיות שהבאת לי תודה :)) אה ואני יודעת שצריך להרשם איזה חצי שנה לפני אבל אני מקווה שאולי אם אני אתחנן מספיק יקבלו אותי. אין לי בררה החלטתי על זה רק עכשיו ובי"ב בטוח לא יקבלו אותי.. בכל מקרה תודה רבה D:

PerfectSP

New member
בבקשה:) ../images/Emo190.gif

אם יש לך עוד שאלות אולי אני אוכל לעזור..

pRimaVeriTaVIV

New member
ממש קשה להתקבל לכפר הירוק

עזבי שזה בי"ס פרטי ככה שזה ממש יקר, גם יש להם חוברות שלמות שצריך ללמוד לבחינת קבלה

PerfectSP

New member
חח בסדר, ../images/Emo190.gif

אני רק הצעתי כמה מהפנימיות הטובות שיש שאני מכירה
מה אני אציע לה פנימיה של מופרעים?
~ואני מכירה אחת כזו^_^~

למעלה