עזרה בבקשה

lol1236

New member
עזרה בבקשה

מישהיא יכולה לתת לי טיפ כציד אפשר ללמוד לימודי ערב ולשלב חיי משפחה

mor מורי

New member
עוד קצת פרטים

מה הכוונה לשלב חיי משפחה בבוקר את בבית?עד עכשיו עבדת?אם לא עבדת עד עכשיו זה היה בגלל הריון?לפני כמה זמן עבדת? מה בעלך אומר על כך?מדוע המצפון לא שקט לך? ללא השאלות האלה קשה לכוון אך העצה שלי באופן כללי היא:תעשי פעם בשבוע ערב שאת בבית, ערב שבו כולם יקבלו תשומת לב סיפור טיול ונשיקה לפני השינה וכמובן כשהבעל בא הביתה שיבוא לבית מסודר ואישה שמחה אוהבת ומאזינה(שלא תראי כמו אחרי מרוץ..) זה מאוד כללי אך קשה לי לתת תשובה ללא הרחבה שלך על שאלתך.

ברונזה

New member
היא מדברת על לימודי ערב ולא על עבודה!

אבל באמת חסרים פרטים- מהי אינטנסיביות הלימודים (כמה פעמים בשבוע, כמה שעות ביום) ? האם את גם עובדת במקביל? כמה ילדים יש לך, בני כמה? את חד הורית, אוש בעלך יוכל להיות עם הילדים כשאת לומדת? למה דווקא לימודי ערב? אם אינך עובדת את יכולה ללמוד בבוקר ולהיות בערב עם הילדים וכו' אני גם לא בטוחה שזה הפורום הנכון לשאול את השאלה. נסי בפורומים של סטודנטים ומשפחה, שם ידעו לענות לך יותר טוב כי מדובר באנשים שחיים את הסיטואציה. בהצלחה

mor מורי

New member
נו..אז לא לומדת.

זה לא משנה מה היא עושה בערב לומדת או עובדת הבעיה במקומה נשארת.

ברונזה

New member
ממש לא נכון

לימודים זו פריבילגיה, התפתחות. עבודה זה כורח המציאות. לימודים זו גם בד"כ מסגרת הרבה יותר גמישה, את תמיד יכולה להעדר משיעור ולהשלים ממישהו, יש גם חופשים ומועדי ב'. בעבודה זה לא כך!

mor מורי

New member
ברונזה

ברונזה מתוקה הכל תלוי בהכל יש עבודה גמישה ויש עבודה גמישה פחות,יש מסגרת קשה וקשה פחות, כך שהבעיה עוד בעיה ולא משנה אם זה לימוד או עבודה. ו..אגב עבודה לא תמיד כורח המציאות ומהשאלה של השואלת ברור שההעבודה לא כורח המציאות אצלה כי אם העבודה הייתה לה כורח המציאות היא לא הייתה שואלת כי אין שאלה יש חובה.

למעלה