עזרה בבקשה

gali bitt

New member
עזרה בבקשה

אוקי אז ככה... היום (שבת) ראיתי באקסטרה הוט פרק חמישי של העונה הרביעית של סי אס איי ניו יורק ותשמעו אנשים.. זה אחד הפרקים הכי יפים והכי מותחים שראיתי... עכשיו הבעיה שלי היא שזה נגמר בשיא המתחחח.... אתם יודעים.. אלה עם ההמשך יבוא הזה שלהם.. ואני מחפשת את הפרק השישי של העונה הרביעית להורדה.. חיפשתי ב IDOWN וב horadt.net ואין שם.. הם עושים טובה שהם שמים שם איזה פרק וחצי של סי אס איי (בושה לאנושות!!!)בקיצור.. אתם חייבים לעזור לי.. לשלוח לי קישור להורדה של הפרק השישי של העונה הרביעית לפני שאני מתפחלצת פה ממתח....

MeItOsH

New member
הפרק ה-6 הוא לא ההמשך.

ההמשך של פרק 5 הוא פרק 14- Playing with matches ואם זה מותח אותך..חכי לסוף העונה..זה באמת מותח! 4 פרקים שבהם רודפים אחרי רוצח מסויים!!

הדמר

New member
סתם מסקרנות מה היה בפרק 5?

וזה בכוונה משורשר אליך מיתר כי את יודעת את כל הפרקים בע"פ

MeItOsH

New member
../images/Emo13.gif

down the rabbit hole נמצאה גופה של אווטר/דמות מסקנד לייף [המשחק האינטרנטי הזה..] ומתחילים לחקור..ומסתבר שבמשחק הדמות שלה עדיין קיימת [האישה/הגופה עברה ניתוחים פלסטיים בשביל להידמות לדמות ואפילו שמה פאה ירוקה והכל..]. ולאט לאט מתגלות עוד רציחות הקשורות לדמות שמתחילות במשחק וקורות במציאות.. ואז מאק [שכמובן יודע הכל] פותח גם "חשבון" בסקנד לייף ומברר דרך המשחק עד שהם מגיעים לרוצח.. שהיא בעצם רוצחת שכירה שרצחה גם איזה שופט לפני כמה שנים..ומאק ממש עומד מולה אך בדקה ה-90 היא בורחת לו וככה נגמר הפרק. אם משהו לא מובן..הנני כאן..

gali bitt

New member
יוו תודה :)

טוב אז אם כבר את יכולה לספר לי בערך מה העלילה בפרק 14? אבל להשאיר אותי טיפה במתתח...

MeItOsH

New member
../images/Emo58.gif

טוב אממ..אני לא ממש זוכרת את הפרק..רק שדני שכח ת'יומולדת של לינדזי.. ושהיה היה ממש קשה לתפוס אותה. בפרק הם הבינו איך היא בעצם מוצאת את הקורבנות של:]

MeItOsH

New member
משום מה נחתכה לי חצי הודעה

בקיצור, הם רודפים אחריה..טומנים לה פח כמה פעמים.. ובסופו של דבר מאק *הכל יכול* מצליח לתפוס אותה [אחרי מרדף קשה כמובן.]

למעלה