עזרה בבקשה...

• פותח הנושא al19
  • פורסם בתאריך

al19

New member
עזרה בבקשה...

שלום, אני בחורה בת 24, כבר הרבה זמן אני חושבת על שינוי שמי. שמי כרגע הוא ורוניקה, ואני מרגישה שהשם לא מתאים לי, הסיפור הוא כזה: עד גיל 8 קראו לי ויקה וכשעלינו לארץ הורי אמרו לי שקוראים לי ורוניקה לפי תעודת הזהות. אחת הסיבות לשינוי היא שאני לא יכולה לבטא את שמי בצורה נכונה. עוד סיבה היא שאני מרגישה שהשם הזה לא מתאים לי. אני קוראת לעצמי לפני כולם בשם אחר לדוגמא: ויקי חשבתי על ללכת לרב ולהתייעץ איתו לגבי שינוי השם. האם כדאי לי לשנות את שמי ? בתודה רבה ורוניקה

al19

New member
מישהו ? בבקשה?

מישהו יכול לעזור לי ? בבקשה ?

גל סופר

New member
אם כל חייך עד גיל 8

קראו לך "ויקה", כנראה שזה גם השם שנבחר בלידה, לא? מה שכתוב בתעודת הזהות לא משנה, מה שמשנה הוא איך את מזהה את עצמך ואיך ההורים שלך קראו לך מלכתחילה, בתחילת חייך. אני חושב ש"ויקה" הוא שמך, ותמיד היה. לכן, לדעתי, אין בכלל צורך בשינוי שם. בהצלחה

al19

New member
רק ברוסיה .

רק ברוסיה קראו לי ככה, ורק ההורים שלי, כל האחרים קוראים לי ורוניקה או ויקי ואני לא יכולה לבטא ורוניקה, וגם אני מרגישה שאני צריכה לשנות את השם שלי, דרך אגב נולדתי ב8 ליוני 1983 . מישהו ??

גל סופר

New member
בדיוק בגלל זה כתבתי

כי שמך הוא "ויקה", כל עוד הורייך קראו לך כך. להרגיש שיש צורך לשנות את השם זה לא תמיד מספיק, אך אם ליבך אומר לך לשנות... זאת בחירה שלך. בהצלחה.

al19

New member
זהו ..ש...

שהלב שלי אומר לי שצריך לשנות אותו ... מה אתה אומר ?

למעלה