עזרה בבקשה

galitos21

New member
עזרה בבקשה

אני יודעת שלאחרונה אני מבקשת די הרבה וסליחה אם אני חוצפנית פשוט עכשיו אני צריכה עזרה מכם די דחופה הקשישה שאני מטפלת בה חוגגת יום נישואים ואני רוצה להדפיס לה בגדול תמונה מעוצבת אז חשבתי אולי תוכלו לעצב לי תתמונה שלהם יחד איתי או שאפשרי גם תתמונה רק שלהם אני באמת מעריכה את מה שאתם עושים בשבילי ושוב אלפי סליחות אם בזמן האחרון אני די חוצפנית......פשוט אין לי את הכשרון שלכם

galitos21

New member
נשמה כנסי

אמא שלי אומרת שליום הנישואים שלהם אני לא צריכה להיות בתמונה כי זה לא יפה זה צריך להיות רק הם אז אולי תוכלי לעשות את אותה העיצוב רק בילעדיי אשמח נורא....תודה מתוקה

galitos21

New member
תודה נשמה.....באמת תודה עזרת לי מאוד

אין לי איך להודות לך בחזרה אני כשרונית רק בכתיבת שיר א אם תירצי מאמי בכיף

galitos21

New member
וואי איזה מאמי את

חחח ובגלל זה לא הבנתי למה אין לי מסר חדש ממש יפה מתוקה איזה זהו אפתח להם את זה ואגדיל תתמונה ליותר גדול ובקשר לגודל מאמי אם אני יגדיל את זה יותר גדול הם לא יעשו לי בעיות? כי פעם שעברה אמרו לי שאני לא שמרתי נכון תתמונהחמודה את תודה על הסבלנות שיש לך איתי

גם את חמודה עם כל המחמאות האלה....

ובקשר לסבלנות- יש לי הרבה.... נראה לי שלא תהיה בעיה עם הגודל של התמונה, אבל אני לא כ"כ מבינה בפיתוח תמונות. היא מספיק גדולה בעקרון

galitos21

New member
חחחח

לא יודעת למה אני מתרגשת מהמתנה שלהם חחחחח יכול להיות שזו נסיבה שאני כל שהנייה מחליפה רקע? חחח

למעלה