עזרה בבקשה

sanaka1

New member
עזרה בבקשה

קניתי לפני כחודשיים מחשב נייד hp 6690ej עם 250 ג'יגה ומאז יורד לי המקום הפנוי בקצב מטורף למרות שאני כמעט ולא התקנתי או העברתי קבצים אל המחשב (סך הכל קבצים שהעברתי בסביבות 5-6 ג'יגה) וכרגע המקום שנשאר עומד על 173 גי'גה . אם מישהו יוכל להסביר לי לאן הלך כל הזכרון הזה ואיך אני יכול להחזיר אותו זה יעזור לי מאוד!

undi

New member
דבר עם גברת ויסטה

תעשה חיפוש קטן בפורום ותקבל תשובה

kobi 23

New member
תיכנס לשחזור המערכת

דרך הקונטרול פאנל ושם תמחק את כל השחזורים האוט' שבוצעו. משום מה בMS חושבים ש20 ג'יגה של גיבוי לעשת חירום זה דבר נורמלי.

eliel11

New member
אם אתה לא רוצה לבטל את הסיסטם ריסטור אז:

my computer --> C--> properties -->disk cleanup---> files from all users -->more option --> system restore and shadow points -->clean up תאשר ואז נשאר לך רק הנקודת איחזור האחרונה שהמערכת יצרה

bar666xp

New member
יש המון אפשרויות...

לדוגמה אם יש תוכנת גיבוי אוטומטי {אף פעם לא מבין את המטרה שלהם מה שווה גיבוי על הHDD?!}. עידקוני MS ותוכנות ביכלל הרבה פעמים משאירים קבצים ""זמניים"" שאפשר ורצוי למחוק מדי פעם. יש גם לקחת בחשבון כי 250G = בפועל כ230G... מחיצת איחזור עוד איזה 5G~ WINDOWS תלוי איזה יש החל מ15G אם אני זוכר נכון.. מה יצא לנו עד לרגע זה? 230~5~15~ {יותר כמו 20} ניסגור שכבר נשאר לך כ200G... אופיס תוכנות נילוות של היצרן ו/או תוכנות שהתקנת ומסמכים.. 170G~ דווקא נשמע דיי הגיוני ואפילו נשמע לא רע ביכלל... מתי פעם אחרונה מחקת קבצי אינטרנט וקבצים ""זמניים"" ביכלל ושות? מתי בדקת אם וכמה ספריות $ ""זמניות"" יש? ממש לא חסר ג'אנק שWINDOWS ותוכנות מבוססות WINDOWS מיצרות...

למעלה