עזרה בבקשה

עזרה בבקשה

יש לי שלישה ועוד אחד מאומץ.. ופתאום הם לא רוצים ללכת לבית הספר. מה עושים ? הם מאושרים יש להם כל מה שהם רוצים ואבל, לבית הספר לא בא להם. יש להם שולחן כתיבה, מחשב, הכל הכל הכל. תעזרו לי בבקשה. אני לא רוצה שיקחו לי את הבנות.. תודה מראש לכולם.

לא ממש לא

משום מה זה היה יום שני... והאוטובוס לא הגיע.. אבל, ביום שלישי הוא הגיע וכולם הלכו לביה"ס בוא'נה שלוש בנות באותה גיל זה קשה !!!!!!!! ועוד אחד מאומץ של מישהי שכבר הלכה לאולמה וואי סיוט :\ תגידו מישהו הגיע לשלב הזה של העבודה שאותו אחד פשוט עף לעבודה? הוא לובש עלה תאנה על הזה שלו וזהו ? ונעלם ליום וכמה שעות. מ-9 בבוקר עד 12 למאחרת ? זה פעם ראשונה שזה קורה לי. ועוד משהו יש עבודה שהם גנבים ? כי האמא מתלבשת עם כובע שחור ובגדים שכמו של הגנב... האם זה הגינוי ?

mor2521

New member
מנסה לעזור...

בשבע בבוקר רשום לך הזכרה שהילדות צריכול ללכת לבית ספר? אם לא, אז כניראה זה יום שבת....

היה רשום שהם צריכים ללכת לביה"ס

אך משום מה הם לא הלכו. ולמה מה עובר? על זה שאבא עובד רק יום אחד בשבוע? והוא עף לעבודה? רוצים צילום מסך? לראות איך הוא עף לעבודה ומה הוא לובש? ואני מוכנה לצלם גם את האמא.. אבל, עכשיו אני באוינברסטיה עם ה-4 הילדים שיש בבית. אז כמה שעות תחכו בסבלנות :)

למעלה