עזרה בבקשה!

עזרה בבקשה!

פספסתי את הפרק שהיה הרגע, פרק 420 ואני לא מוצאת מתי יהיה שידור חוזר של הפרק הזה. איך אני בכל זאת רואה את זה? יש דרך? אני אוהבת את הסדרה. לא פספסתי אף פרק, עד היום. :( אשמח אם תעזרו לי! תודה!

מה לגבי פרק420?מחר בבוקר יש את פרק של היום421

יש איזה אתר להורדת פרקים של "מתחילות מחדש", שפספסתי? אודה על עזרה!

א ו ר3

New member
ניראה מבטיח...../images/Emo3.gif

היא נראית כמועמדת מושלמת למתחילות מחדש- נאה, מסודרת מנומסת ומאופקת כלפי חוץ ומבפנים הר געש שעומד להתפוצץ. בדיוק החומר שהם מחפשים ... ניראה מה יהיה.. באמת קשה להבין איך הבחורה מדברת כ"כ בשלווה על כך שאמה נטשה אותה בילדותה ועל אביה שהתעלל בה.

או היום צפיתי ../images/Emo7.gif

אכן סיפור חיים קשה ומורכב. הורים מתגרשים והאם שבנתיים מוצאת אהבה חדשה , מביאה את ביתה לאביה למשך "סוף שבוע" שמתברר בהמשך כסוף שבוע לכל החיים. אולי הסיפור הזה היה מוצלח מבחינתה , כי מי צריך אם נוטשת ? אבל גם האב במיקרה הזה מתגלה כתיפלץ לא קטן : אדם עם התקפי זעם שגר בבית מוזנח עם מקקים וגללי מקקים מסביב. אחד שסוחב בשערות ומכה בלי סיבה, דבר שמחייב את קים המיסכנה ללבוש כמה שכבות בגדים זו על זו. ומבחינת האיפוק , אני די מבינה אותה קשה להיפתח מיד בפני אנשים שאת לא מכירה ולהתחיל לשפוך מיד את כל הכאבים שהצטברו במהלך החיים. מה שבלט אצל קים הוא היכולת שלה חרף המקומות הכאובים מהם הגיעה , לשקם את עצמה . היא נשואה עם ילד (מקסים) ובעל ( לא פחות) עובדת= מתפקדת. וגרה בבית משלה
והרכילויות בבית ממשיכות...מאחורי גבה ..."היא עוד לא יודעת מה שאנחנו יודעות"...הX שלה זה בדיוק הY שלי...וכמה לא רואים עליה וכו'.

פיפיטה

New member
ממש כמו סרט סוחט דמעות

איזה מסכנה , איזה חיים אני לא מבינה, איפה רשויות הרווחה ? איפה שכנים? חברים? מורים? תקופה ארוכה היא סבלה כל תקופת הלימודים , אף אחד לא הרגיש? ראה?

למעלה