עזרה בבקשה...

תובל ה

New member
עזרה בבקשה...

אנשים אני אוכל סרטים מזה ביתניה??? כאילו קראתי הרבה עם הגדוד השומרי שהקים את בית אלפא (הקיבוץ הראשון) ושקבוצת ביתניה הצטרפה אליו וזה לא הצליח ומאיר יערי גורש ובלה בלה בלה.... אז מזה ביתניה? מה מיוחד במקום הזה? (למה דווקא לשם אנחנו "עולים" ומתקיים שם הטקס המדובר? תודה=]

וואי ליאת את זונה...XD

סתם כפרע..אני שוקלת האם להביא את ה"בובה.." if you know what i mean'... ;) ותובל, אני לא בטוחה שאני יודעת במדויק..אני יודעת שזה סוג של הקב' הראשונה או משו ... טוב אני לא באמת זוכרת..מתישהו אמרו לי..אם אני אזכר אני אגיד לך :)

חח אני עם ליאת,תובל אתה באמת משחק אותה עמוק!

סתם,כפרה עליך. אני הבנתי שביתניה היתה הקבוצה הראשונה בארץ או משהו כזה והמממ...קראנו על זה מתישהו בקן ..אבל אני לא זוכרת. בטח נלמד על זה בצופי..

תובל ה

New member
וואוו תלכו להזדיין (באמת)

חוצמזה שלא אנלא משחק אותה עמוק..באמת אני לא מהמעמיקים ושטויות אבל לפעמים יוצא לי להיתפס על משהו ועד שאנלא יודע אנאל נרגע...

פורה

New member
צודק!

אני מכירה את זה.. לפעמים אני שואלת שאלות וכולם מסתכלים עלי כמו עב"מ, אבל זה ממש על הזין שלי... ולמה לא? למה לא להיות עמוק באמת? מה רע בזה? ומה רע ב"לשחק אותה עמוק"?

לתובל ולכל שאר התוהים...

אז ביתניה... ביתניה זאת הקבוצה הראשונה של השומר הצעיר שעלתה לארץ. לפני זה עלו כמה כיחידים וכאלה. והם עלו כקבוצה וחיו חיי קבוצה אינטימיים על הגבעה שתעלו עליה. הם חיו על הגבעה ועבדו מתחתיה ובנו כבישים. ביתניה הייתה קבוצה גדולה של אנשים והם היו מאוד להוטים ברעיונות שלהם כלפי מה זאת קבוצה שחייה ביחד. הם דנו בהרבה בעיות של קבוצה, כמו למשל האם זוג בקבוצה זהו דבר אשר פוגע באינטימיות הקבוצתית הכוללת ועוד ועוד. בסופו של דבר בגלל הלהיטות הכלכך גדולה הזאת, וגם בגלל שהעבודה של בניית הכביש נגמרה קבוצה ביתניה התפרקה בסופו של דבר וחלקיה הלכו ובנו קיבוצים והצטרפו לשמוצניקים אחרים שהיו בארץ ובסופו של דבר גם בנו את התנועה בארץ. את כל השיחות שלהם הם כתבו, והייתה להם גם מחברת של הקבוצה שבה כל אחד מהם יכל לכתוב בחופשיות. בסופו של דבר יצא ספר עם כל הפרוטוקולים של הקבוצה שנקרא "ביתניה עילית", וגם נכתב מחזה על הקבוצה שנקרא "ליל העשרים" מאוד מעניין לקרוא אותם כי הם ממש מדגימים בצורה טובה ביותר את חיי הקבוצה שלהם.כמו כן אם אתם רוצים עוד חומר על ביתניה אז בטוח יש בויקיפדיה ובאתר התנועה מקווה שעניתי על הסקרנות

למעלה