עזרה בבקשה

עזרה בבקשה

שלום. כבר כמה חודשים שיש לי הפרשות לבנות בעלות ריח רע מהנרתיק שמלווה לעיתים בתחושת גירוד. לפני חודשיים קניתי אגיסטן(זה שמקבלים ללא מרשם רופא) והוא לא עזר לי בכלל. הבעיה היא שלא נוח לי לדבר על זה עם אמא שלי ולכן אני לא יכולה לקבוע תור לרופא נשים... זה מאוד מציק לי ואני לא יודעת מה לעשות..זה יכול להחמיר? ישנה תרופה אחרת שאני יכולה לנסות? ואם אני אגיע לרופא נשים(בדרך שעוד לא ידועה לי) איזה בדיקות הוא צריך לעשות כדי לגלות את הבעיה? המון תודה מראש

עזרה בבקשה

קודם כל זה שזה לא עזר, זה לא אומר שזה לא פטריה. יכול להיות שהטפול הזה ספציפית לא עזר או שהיה קצר מידי ולעיתים צריך טפול קצת יותר ממושך . את לא חייבת לגשת לרופא נשים. בשלב ראשון את יכולה לגשת לרופא המשפחה שלך ולקבל ממנו משהו אחר מבלי צורך בבדיקה. אבל אם זה גם לא יעזור, כדאאי שתגשי לרופא נשים. אחרי כשלונות בטפול אחר , בדרך כלל הוא\היא ירצה לבדוק אותך לראות מה הבעייה. אם את מקיימת יחסים או קיימת בעבר, אפשר לבדוק אותך בדיקה פנימית רגילה ואם את בתולה, יכול להיות שהוא רק יסתכל או לא יבדוק בכלל. מכיוון שבינתיים חגים ולא בטוח שתצליח להזמין תור לרופא את יכולה לנסות לשטף את האזור עם חומץ רגיל מהול במים ביחס של שליש כוס חומץ לכוס מים. יש סכוי טוב מאד שכמה ימים של שטיפול כאלה יעזור לך. כמו כן הקפידי ללבוש תחתוני כותנה בלבד ואל תלבשי ג'ינס ובגדים צמודים.

למעלה