עזרה בבקשה

C a r o l a

New member
עזרה בבקשה

לפני יותר מחודש הייתה לי וועדת מצפון (את החלק הראשון) ואמרו לי שאם אני יעבוד ישלחו אותי לעוד וועדה בתל השומר נראה לי. אבל כבר חודש הם "דנים בי" ועדיין לא נתנו לי תשובה. לפי מה שהבנתי שירות לאומי אפשר להתחיל רק בספטמבר ואם הם לא יענו לי אני אצטרך לחכות לשנה הבאה. מה לעשות ולמה הכל כ"כ איטי ומסורבל במדינה הזאת?

למה? בירוקרטיה

בגלל זה הכל כל כך איטי. ש"ל אפשר להתחיל גם לא בספט', תלוי לאן את רוצה ללכת. אם זה להכנס למסגרת חינוכית, סביר שזה יתחיל בספט'.. אם לא, זה תלוי בבת שירות הקודמת של המקום, לדעתי. אבל יש את פורום ש"ל לשירותך. בקשר לשאלה השניה שלך כאן, הייתי שמחה לשמוע איך את בתור פציפיסטית לא משייכת את השקפת העולם שלך לעמדה פוליטית. זאת אומרת, מבחינתי לפחות, השקפת העולם הפציפיסטית החלה דווקא מעמדה פוליטית והתקדמה לעבר פציפיזם. הייתי רוצה לשמוע. אותי לא שאלו באף אחת מהועדות אם הייתי חלק מתנועה או ארגון, ולא, לא הייתי. ולא, אני לא חושבת שארגונים ותנועות הן דבר רע. ולא, אני לא חושבת שעמדות ודעות מגוונות הן שיוצרות מלחמות. אלא חסכים בקשב והבנה.. כמובן שיש פה גם מגוון של גזענויות למיניהן, אבל ברמה הבסיסית, אין כל רע בהשתייכות לארגון או תנועה או בקיומן, כל עוד ואת מודעת היטב לאג'נדה שלהם ולא מפתחת איזשהו רגש (או שהארגון דוגל בפיתוח שכזה) לאומני גזעני בדלני עם כל ארגון או תנועה אחרת. בכל מקרה, ספרי קצת על עצמך ובמה את מאמינה. בייחוד איך את לא משייכת את עצמך לאף צד במפה הפוליטית. לילה טוב

למעלה