עזרה בבקשה

עזרה בבקשה

• אובדת עצות עזרה בבקשה ביתי בת החודשיים וחצי יונקת בממוצע כול 3 שעות הבעיה היא שבמשך היניקה יש לה גזים נוראיים... כמו כן היניקה מעייפת אותי מאוד כיוון שהי נמשכת שעה ואפילו לעיתם יותר מה לעשות העניין מעייף אות ואני על סף שבירה

מינימי2

New member
איך היא מתנהגת?

האם היא מפגינה חוסר נוחות או סבל בתחילת ההנקה? באמצע? בסוף? האם את רואה שזרם החלב שלך חזק וקשה לה לבלוע? האם היא משתנקת?

התנהגותה...

בהתחלה היא רגועה מוצצת כחצי שעה בנחת לאחר חצי שעה בשד היא מזיזה את ראשה מצד לצד ועושה קולות של צצצצצצצצ- כמו מציצה של מסטיק או צרצר...סליחה על הדימוי.כמו כן יש לה המון גזים על השד היא מאדימה ומתכווצת האם יש משהו לעשות?? כמו כן היא מגהקת כמעט תמיד אחרי האוכל כחצי שעה אחרי לאחר שאני מאכילה אותה אני שואבת ואוספת את החלב מהשאיבות ומקפיאה יוצא כמת של 30 40 בבמוצע משני השדיים. הזרימה בבוקר יותר חזקה לדעתי ובערב פחות אבל זו רק השערה.... תודה ויום נעים

מינימי2

New member
אם כך

כשהיא מתחילה להפגין חוסר שקט לאחר חצי שעה של יניקהזה הזמן להרים אותה לגרפס (לפעמים יש להם יותר מאחד) ואחר כך להציע צד שני. האם כך קורה אצלכם? באיזה שלב היא מתחילה להתכווץ ולהאדים? יש דפוס שאת מזהה או שזה יכול להתרחש בכל שלב של ההנקה? לגבי משך ההנקה - עם הזמן תינוקות מייעלים את היניקה שלהם, מקבלים את החלב לו הם זקוקים בפחות זמן וההנקות מתקצרות. אין ספק שלא קל להניק כמעט שעה. נסי לשים לב אם היא מסיימת קודם ועוברת למציצה שטחית. תוכלי לנתק אותה ולנסות להרגיע באמצעים אחרים (שיר, נדנוד, מנשא, טיול...)

מינימי2

New member
ובעניין משך ההנקה

האם את מציעה שני צדדים בכל הנקה? האם במשך שעה שלמה היא ממש יונקת? לעיתים יונקים מסיימים את הארוחה אבל ממשיכים למצוץ בלי לאכול ממש. אפשר לראות שאז אין תנועות גדולות של הלסת אלא מציצה שטחית וללא קולות בליעה. נסי לבדוק מה קורה אצלכם ואז נראה.

האמת היא שכן

אני מציעה לה שני צצדים תמיד והיא וכלת את שתיהם לקראת הוף אין קולות של מציצה אלא מציצה שטחית כזו ...

למעלה