עזרה בבקשה.....

לחי7

New member
עזרה בבקשה.....

עוד מעט אני הולכת לעשות בדיקות כלשהן.. אני ממש ממש לחוצה ומפחדת..................... אני ממש צריכה את התמיכה של אמא שלי עכשיו, אבל כמובן שזה נבצר ממני..... העניין הוא שאין לי אפילו תחליף לזה...אין לי עם מי ללכת לבדיקות אז אני הולכת לבד וזה פי מיליון יותר קשה ומפחיד ללכת לבדך לכל מקום שקשור בחולי, קשיים וכו'..... אולי יש כאלה שיגידו שאני כבר ילדה גדולה ושאני לא צריכה "להתבכיין" (אני בת 25 עוד מעט..) אבל זה ממש קשה לי לבד... בזמן האחרון אני עושה כמעט כל דבר בחיי לבד (כי אין מי שיעזור לי, בסביבתי הקרובה בכל אופן..) אז חשבתי שאני אהיה חזקה ואוכל לעבור גם את זה לבדי.. אבל כנראה שכאן זה "הגבול" שלי.... יש לכן אולי עצות בשבילי איך להירגע לפני הבדיקות ופחות להילחץ? אממ..אולי ללעוס מסטיק? אולי.. לנשום עמוק?......... .או איזשהן מילים מנחמות?.... (בבקשה בבקשה!.......)

שולחת לך ../images/Emo201.gif

קחי נשימה עמוקה, אני בטוחה שהכל יעבור בשלום... אני מבינה לחלוטין את הפחד שלך, אני בת 32 ועדיין פוחדת מבדיקות...וגם אני כמו רבות אחרות כאן עברתי שירות, לימודים, חתונה, הריון ולידה בלעדיה. יש אולי איזו חברה טובה שיכולה לבוא איתך? לצערנו אין ממש תחליף לאמא, אבל מבחינת שיטות להירגע, אולי תנסי לקחת כמה טיפות רסקיו, לשתות תה קמומיל ואולי תקחי איתך לבדיקות איזשהו חפץ שמזכיר לך את אמא, כך שתרגישי שהיא איתך. מציעה גם שתקחי איתך דיסקמן /MP3 עם מוזיקה מרגיעה שעושה לך טוב. מאחלת לך המון בהצלחה ושולחת לך שוב
תעדכני כשאת חוזרת הבייתה שנדע שהכל עבר טוב...

אשבל1

New member
היי לחי

אתמול והיום אני בימים של בדיקות(עקב המוגלובין נמוך..) ולכן אני כל כך מבינה אותך, העיצה הכי טובה שלי היא להיות אופטימית, לחשוב רק טוב, והעיצה שלך בנוגע לנשימות היא יעילה ביותר. מקווה שיעבור לך קל...תעדכני אותנו, דואגות לך....

efratushb

New member
לחי... מה שלומך?

איך עברה הבדיקה? ואיך את מרגישה? מקווה שהכל בסדר איתך... אפרתושששש

לחי7

New member
אתן פשוט מדהימות אחת אחת............

מזמן לא הייתה לי כזאת תמיכה מאנשים............ אני פשוט המומה....................... רק עכשיו נכנסתי למחשב כי רציתי לנסות לישון או לנסות לעשות דברים שיסיחו את דעתי ממחשבה על זה... כשראיתי את ההודעות של כולכן בכיתי. ממש כך....... התוצאות של הבדיקות צריכות להגיע עוד כמה ימים, אז עד אז אני על קוצים.......עד אז אני מיישמת את העצות שלכן, לשמוע מוזיקה, להיות אופטימית,לשתות תה מרגיע וכו'... האמת שסיפרתי את זה רק לחברה אחת שלי (שלא גרה באיזור שלי) כי הרגשתי נוח לספר לה וגם כי אני לא רוצה להכביד על אנשים יותר מידי (זה משהו שירשתי מאמא שלי לצערי.......) אני שוב רוצה להגיד לכן תודה על התמיכה והדאגה... אני רק חושבת על זה ויורדות לי דמעות (נשבעת!!...) אני לא יאריך יותר מידי , אז שוב אני רוצה להדגיש כמה שאתן מדהימות ו...תודה

את לא צריכה לפחד שאת מעיקה

בשביל זה יש חברות ואני בטוחה שהן תשמחנה להיות שם בשבילך...שווה לנסות, לא? תעדכני אותנו כשתקבלי את התוצאות

Rioter

New member
../images/Emo140.gif

מצטרפת למה שאמרה 'חייכנית ואופטימית', ומאחלת לך המון הצלחה.

בוקר טוב לחי 7

מותר לנו "להתבכיין" לעיתים,זה אנושי משהו. אין לי עיצות להתמודדות לפני בדיקות...לי???עיצות ???
מה גם שדרכי היא אחרת. זוכרת שלפני מס.שנים גילו לי גוש בשד והכל מסביבי היה כ"כ לחוץ ומתוח. אספתי את עצמי...סה"כ רציתי בדיקות כלליות,ופתאום אופפסססס ..."בום"....התחלתי לערוך את כל הבדיקות אחת לאחת.(דבר שאינו אופייני לי,אך כנראה שבאמת פחדתי...) בזמנו...תשובת ממגוגרפיה ארכה חודש...כלומר-בזמן הזה אפשר להחלים או.....למות מפחד.....
ועדיין.לאמא שלי לא סיפרתי,גם לא לאחיותיי...התמודדתי לבד מול הפחד והחשש.... אז לחי מתוקה,את מבינה, מהמקום הזה שלי....קצת קשה לי, אך עדיין שולחת לך מילים. אוהבות,מרגיעות ומנחמות. ואל תלמדי ממני. דברי.שתפי.ספרי . זה מקל... לגבי הבדיקות שלך,אני מאמינה שהכל בסדר. חיבוק, דודה...

טל 1988

New member
לחי,

אני מקווה שהתוצאות יהיו מהירות והכי הכי הכי חשוב תקינות! הרבה כח,

למעלה