עזרה בבקשה

עזרה בבקשה../images/Emo92.gif

מאיפה אני יכולה להשיג את הפרק של LIFELINE כל הזמן מדברים עליו ולא ראיתי אותו. הוא שודר כבר בערוץ 3 אני רואה רק בערבים.

shipper heart

New member
לא שודר בערוץ 3 ואנחנו מדברים עליו

כי עשינו דברים לא חוקיים כדי לראות אותו...if you know what i mean *somebody needs a hug. that's my job! i want one of those! חחחח השפעות משל מי השורה חחח*

ש-ל-ו-ם!!!!!!!!../images/Emo124.gif חברים שלי!

מה המצב אנשים? איך שאני התגעגעתי ראליכם כל היום! רק הרגע נכנסתי הביתה והופ ישר למחשף! כל היום חשבתי רק על הרגע הזה שאני אהיה פה...לא תארתי לעצמי שהוא יהיה כ"כ מאוחר וכ"כ קרוב לג'אג....חחח.... אז מה קורה? משו מעניין בהעדרי? גלו'ש המתוקה ביותר בעולם! קיבלתי את המיילים שלך...רק חלק...או לא יודעת בדיוק מה זה... כי לא הבנתי את הכתובת שממנה זה נשלח...אבל היה שם הארם ומאק! וזה מספיק...אני עוד מעט אבדוק מה הענינים עם כל הסיפור הזה. בקיצור יש לי עוד ה-רבה מה לרשום...אבל אני אמשיך לשרשר תיכף.

shipper heart

New member
הכתובת הייתה זאת במקרה?

[email protected]? כי אם כן- זאת אני...חחח מן הסתם...שלחתי לכם 6 אנימציות.... של המבט הזה שהוא ומאק מסתכלים אחד בשני, זה עם האזהרה, הנשיקה של LL, סיילנט סרביס, הנשיקה בdeath watch והסרטון פתיחה של עונה ראשונה.

זהו... אני קיבלתי רק :

\את המבט, DEATH WATCH וזהו....זה עם האזהרה ריק ולא מצורף אליו כלום ומאוד הייתי רוצה את הקטע מLL בונבוני..... חוצמזה...מה קורה מותק? איך עבר עליך היום? אני רואה שלא הרבה היו פה היום.... הרבה חדשים כן...חחח...הם קצת מוזרים...יקח להם קצת זמן להיות כמונו...משוגעים כאלה שמבינים את ההודעות שלך בעיקר...חחח...ועכשיו לחשוב שנצטרך כל רגע לשלוח אותם למילון שלך...מחר יש מפגש הא?

shipper heart

New member
באמת?! מוזר צכים לשאול גם את קשת

ואת נעמה אם הם לא קיבלו את השאר....אני אשלח לך שוב מחר פשוט אני צכה ללכת להתארגן ל"שינה" עוד 5-10 דקות ככה...והאינטרטט שלי לא זז.... אם נעמה תהיה מחוברת תבקשי ממנה שתשלח לך את LL העברתי לה את זה במסנג'ר ביום ששידרו בומרנג 2.... היה לי יום נחמד...הבצפר היה ביזבוז גדול *יותר מבד"כ כי היום גם לא עשינו כלום...אם הייתי נשארת בבית לישון לא היה הבדל חוצמזה שהייתי פחות עייפה והייתי רואה ג'אג...* ואז הייתי במחשב ואז הייתה לי פעולה כיפית שעשינו בא את התורן לטקס אש ואז ראיתי חברים, התקלחתי ובאתי לפה... אה שכחתי גם ראיתי את מה שהיה על סטינג בסטארוורלד! סטינג רולז!!!!!
ברור שיש מפגש מחר...חחחחח
מה איתך?

אני עייפה ... כנראה שגם אני אתקפל

מכאן היום...תיכף ג'אג...חיכיתי לזה כל היום...(אני מקווה שאני אקבל מנה יותר גדולה של הארם מאתמול
!) וזהו. מחר ב-9 נפגש ובטח יהיה לי המון המון כוח לפטפט...ויש לי גם מה לספר לך. אז לילה טוף קושקושית קטנטונת וחלומות S-LESS U-LESS C-LESS. אני יודעת שלי יהיו....
U.

עומר?!?!?

אני חייבת להגיד לך משו. משו ממש טוף עובר עליך. אני קוראת את ההודעות שלך ועיני אינן מאמינות.... אתה שיפרי בטרוף! איך הצלחת להחביא את זה עד עכשיו? זה שגיל יצא מהארון...נתן לך אומץ הא מותק? ולא קיבלת סתם אומץ...נתת לאצבעות שלך דרור!!! אני לא רושמת הודעות שיפריות כאלו! הייתי המומה...חחח... כל הכפוד.... אני גאה בנפש השיפרית שלך... יום אחד יצא ממך משו.(טוף...אולי...) אני מאושרת.

omer landau

New member
ממש לא זאת אשלייה ואני אגיד לך ל

למה תמיד חשבן שאני ממש אנטי אני לא אבל אני לא שיפרי ובלה בלה בלה הקטעים האלה פחות מענינים אותי בסדרות אך עדיין מעניינים טוב נו רק בשבילך... הארם ומאק לנצח כמו שאמרתי הם מתאימים כרגע יש להם כל מיני בעיות אחד עם השני אבל יהיה בסדר אבל אסור לערבב את זה עם השירות בגאג זה לא בסדר העניינים יסתבכו להם

למעלה