עזרה בבקשה...

עזרה בבקשה...../images/Emo92.gif

אני מחפש שיר שפעם מדונה שרה אותו... לא זוכרת מילים מהשיר אבל רק מילה אחת זוכרת ...יש שם משהו כמו MISTORY השיר הזה שרה עוד איזה זמרת אחרת... בקליפ כשמדונה שרה את השיר היא נמצאת באיזה כנסיה...שיר רגוע כזה ושקט... בבקשה תעזרו...צריכה ת'שיר דחוף........

Human Nature

New member
בודאי. |טל| †

אבל לא יותר פשוט לקפוץ לחנות הדיסקים הקרובה ולרכוש את האלבום המלא?

Human Nature

New member
בשביל זה המציאו את הסינגל. |טל| †

חוץ מזה, אסור לדבּר על דברים לא-חוקיים בפורום- והורדת שירים היא דבר כזה. לא רק שזה לא חֻקּי, אני, אישית, רואה את זה כהשתנה על עבודת האמן ואי-כבוד השיר.

.......

נו באמת על איזה כבוד את מדברת.... בטח חצי מהדיסקים שלך הם צרופים... כולם מפה לפחות פעם אחת הורידו שירים ולא קנו אלבומים הגלל שיר אחד... אני בטוחה ב100% שגם את אחת מהם... אני לא רוצה להגיד כלום.... אבל אם את לא רוצה לשלוח לי לא צריך...למה מה אני מתחננת...בסך הכל רק שאלתי...אם לא את אז מישהו אחר ישלח לי...טוב בכל זאת תודה על העזרה...

Human Nature

New member
בתור התחלה, יקירה, אני זכר. |טל| †

יש סיבה שהכרטיסאישי קיים- שתביטי בו, ולו מפאת הנימוס בכדי שתראי עם מי את מדברת. אין לי אף דיסק צרוב (וגם לא "צרוף", לצורך העניין). לא הסתכלת לי בכרטיס האישי- כך שאת הבסיס שלי את לא מכירה, וכבר את קופצת למסקנות לגבי אוסף הדיסקים שלי? ורק שתדעי, שאת האלבום "ריקי מרטין", אני קניתי רק בשביל שיר אחד, בו מדונה מבצעת איתו דואט. כן, בשביל שיר אחד- והעותק שלי מקורי. ועצה לעתיד- אל תהיי בטוחה לגביי. אף-פעם.

Human Nature

New member
|טל| †

"Be Careful With My Heart", שלא יצא כסינגל מעולם (אולי בגלל שהוא אחד מהשירים הפחות טובים שמדונה עשתה מעולם). הוא נכתב על-ידי המלכה, וויליאם אורביט (שאיתו היא עבדה באותה תקופה) וריקי מרטין.

Human Nature

New member
הקווארים של זה... |טל| †

הזמר הנוספת ששרה את זה, היא טורקיה וחלק מהרכב שנקרא "מאד'האוס". הנ"ל מאוד לא מקורי, ומשתמש בשירים של מדונה, על-פי המתכון הבא: מוציאים מהם את הקסם, והופכים אותם לזבל אלקטרוני שנות-שמונימי.

למעלה