עזרה.. בבקשה

ליזיגי

New member
עזרה.. בבקשה../images/Emo9.gif

יש לי נעלי בלט מבד מפוצלות.. והן טיפה גדולות עלי.. כידוע לכם, זה לא ממש נוח... אני עוד כמה ימים נוסעת לישראדאנס לקנות בגדי גוף, גרביונים.. וכולי :) רציתי לשאול אם כדאי לי לקנות נעלי בלט אחרות, במידה שלי :) אם כן, יש פה במרכז ליד הבית שלי נעלי בלט מבד... והן עולות רק 50 ש"ח.. או, שכבר להשקיע ולקנות נעלי בלט טובות... <גם אלו כנראה טובות, אבל.. לאדעת נראה לי מוזר שזה עולה רק 50 ש"ח..> תודה על העזרה

נראה לי שאני יכולה לעזור....

אני לא חושבת שכדאי לך לקנות נעליים שעולות רק 50 ש''ח לכי תדעי... וגם בד לא ממש טוב הוא נהרס מאוד מהר ומתלכלך מאוד מהר אם את כבר קונה הייתי ממליצה לך לקנות נעלי עור מפוצלות עם בד זה נעליים שכולם עור חוץ מאיפו שהקשת (של הפויינט) יש שם בד נמתח ונורא נוח לעשות איתם פויינט הם ישארו לך להרבה זמן כי כידוע עור מתרח מאוד והם לא מתלכלכות כל כך מהר... מקווה שעזרתי

אני

ממליצה שאם את כבר קונה אז לא מפוצלות כי הם ככה עובדים יותר על הפוינט

BlaT©

New member
אחרי שניסיתי כמה סוגים...

נעלי בד מפוצלות הן הכי מומלצות. אני חושבת שעדיף לך להשקיע בנעליים טובות שתהיי בטוחה באיכות שלהן, וישרתו אותך במשך זמן רב יותר.

תלוי...

אבל זה תלוי הרגל למשל לי יש פויינט יותר טוב בנעלי עור ולא בבד... בקיצור לפי דעתי תיקני מה שיותר נח לך שאת מודדת בחנות...

זה באמת תלוי במבנה הרגל../images/Emo60.gif

של כל בן אדם, לי אין פוינט חזק בכלל אבל עם הנעלי בד הוא הרבה יותר חד מי זה שאני רוקדת עם נעלי עור
. גם לי אישית הבד הרבה יותר נוחות מהנעלי עור
.

F U N K Y GLOW

New member
הייייייייייייייי חצופעעעע../images/Emo60.gif

*פרצוף חמוץ* זה הסמיילי המאומץ שלי ...איך את מעיזה ?? תחליפי ...גרררר

F U N K Y GLOW

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo60.gif

אני לא יכולה לחלוק את שבי עם עוד אדם ..זה מוזר לי ...אולי נעשה הצבעה של כל חברי הפורום והם יחליטו מי יישאר עם שבי ומי תשנה אותו בהודעות שהיא כותבת בפורום הזה ...??

BlaT©

New member
ממש לא... ../images/Emo29.gif

מה קשורים חברי הפורום לעניין? אולי מישהי תהיה בוגרת ותחליף אייקון, או שתיכן תהיו בוגרות ותחלקו בו.

F U N K Y GLOW

New member
חחח תרגעו זה היה בצחוק ...../images/Emo60.gif

אין לי כזאת בעיה שנחלוק אייקון ...=)

למעלה