עזרה בבקשה!!!!

עזרה בבקשה!!!! ../images/Emo53.gif

אוקיי אז הקטע שאני מציגה בפניכם הציג בפני האקס שלי והוא אמר שבקטע זה חבוי מסר עבורי שאני אקרא את הקטע מספר רב של פעמים והוא מקווה שאני אגיע למסר הנכון ולא לדברים נלווים הוא רשם לי את הקטע בדיוק כפי שאני רשמתי לכם.. אמרו לי מה דעתכם ואחר כך אומר לכם מה הוא אמר לי אחרי שאמרתי לו את דעתי.. זה מאוד חשוב אני ממש צריכה את העזרה שלכם.. לוחם האור: "כל הדרכים מובילות אל ליבו של לוחם, הוא נכנס ללא היסוס לנהר התשוקות הזורם בחיו. הלוחם יודע שהוא חופשי לבחור כרצונו, הוא מחליט באומץ תוך לקיחת סיכון ולעיתים, במידה מסויימת של טירוף. אבל לעולם אין הוא שוכח את הדברים הבילתי מתכלים ואת הקשרים שיצר על יסודות מוצקים במשך הזמן. לוחם יודע להבחין ביון החולף לבין הזמני. הוא מקבל את תשוקותיו ונהנה מהן עד כלות הוא יודע שאין צורך לוותר על התלהבות הכיבושים, הם חלק מהחיים ומשמחים את אלו הלוקחים בהם חלק.." רקע למצב- אני והאקס שלי היינו בריב הוא ביקש סליחה הציע לי ללכת עימו לים(סירבתי) ולבסוף השאיר לי את הקטע הזה.. אנא עזרו לי אחרי שאספר לכם את כל הסיפור תבינו למה זה כל כך חשוב לי... בהצלחה ותודה רבה רבה רבה איב

Mאיה

New member
ניסיתי...

לחשוב מה מסתתר מאחוריי הקטע. התחושה היחידה שעברה בי, התחושה הראשונית והבודדה היא שהוא ממשיך וזורם עם חייו,"זרימה"...שהוא אולי חופשי כרגע...ואולי, רק אולי עדיין יש לו משהו בלב ששמור רק לך... לא ממש הצלחתי לפענח, אבל ניסיתי כי היה חשוב לי לאמר לך שקראתי והפעם, אני מוצאת את עצמך ממש מהססת עם התגובה... מקווה שיהיו כאן כאלו שיידעו לתת לך את התשובה המתאימה. את נפלאה! וזה הכי חשוב!

רק בגלל שביקשת עזרה במיוחד...

אני לא חש בטוב. כנראה שאני מתרגש בגלל הסרט... אבל, התחושה שלי היא שהוא בגד בך וחיפש תירוץ באיזה קטע שלקח. האם זה מה שביקשת לדעת? מקווה שעזרתי...

גיל גיל

New member
לי זה נשמע כאילו

שהוא מנסה להגיד לך שהוא היה עם אחרות, אבל הוא עדיין שייך לך... אני לא יודע עדיין את הסיפור, אבל זה מה שאני מסיק מהעניין. אולי אני טועה, אפשר לפרש את זה בעוד דרכים...

הזדמנות להכנס לנהר התשוקות

עפ"י מיטב הבנתי... בשבילו את תמיד תהייה הקשר עם היסודות המוצקים.אך זה לא מונע בעדו לקחת סיכונים... הסרוב שלך לצאת עימו לים רק נותן לו הזדמנות להכנס לנהר התשוקות והפיתויים. הוא יודע שלוקח סיכון... אבל בעצם נהנה מכך. אל תהייה בטוחה שלא לקח סיכונים כבר קודם.... ולמה את צריכה לנסות להבין אם הוא האקס שלך? הוא עושה ככל העולה על רוחו ומה איתך? ממשיכה לקוות לזכות לקצת התיחסות מצידו? גם הוא מאלה שמשאיר את האקסית על אש נמוכה? אם הגעתם לזה שזה נגמר רשמית... תתנתקי, תבני את חייך בלעדיו, זה אפשרי.

time to fly

New member
חמודה אני מכיר קצת את זה

מדובר בקסטנדה אני מתרגל טנסגריטי, מעברים קסומים לוחם זאת דרגה נעלה ששואפים להגיע אליה אנשים הנמצאים בתהליך הזה הוא סה"כ ציטט לך קטעים שדון חואן אומר לקרלוס קסטנדה הוא לא אמר בתוך הדברים הללו שהוא לא אוהב אותך, לא נאמן ולא רוצה להיות בחברתך, מה שהוא כן אמר זה שהעולם מלא תשוקות, והוא מודע לכך, ומתוך מודעות גבוה הוא בוחר את בחירתו, כי הוא יודע שבחירות קיימות ולו נשארה רק האפשרות לבחור את זה או את זה גם לוחם לא נקשר לבחירותיו, לוחם טועם ומנסה ועושה אבל יכול באותה מידה להישאר נטול כל בתכלס, לא יודע מה חברך רצה בזה לא יודע כמה הוא עמוק בפנים, כמה הוא מבין מה הוא אמר, ומה הוא מפרש מכתביו של קסטנדה אני רק תרגמתי לך את פרושם האמיתי של הכתבים מקווה שעזרתי שלומי

היי, time to fly , ברוך הבא! ../images/Emo6.gif

הקטעים שצוטטו לא נאמרו על-ידי דון חואן ולא נכתבו על-ידי קסטנדה באף אחד מכתביו, אבל אני מבין אותך: יש בהחלט דמיון בין הטקסטים. האם אני מכיר אותך? שלך באחוות לוחמים, בן

time to fly

New member
אולי, מי יודע,

אולי בחלימה אנו נפגשים דווקא הייתי בטוח שזה קסטנדה, אבל אם לא, הרוח זהה והמילים דומות בכל מקרה, נדבר
אתה מתרגל טנסגריטי? אם תרצה אותי, צור קשר לאיסיקיו
שלומי

איב יקרה...

מה נשמע מתוקה?! טוב, אני אנסה לעזור, אבל אני מרגיש ממש מבולבל. אני רוצה להגיד לך שאם באמת חבוי מסר עבורך, אז איך אפשר להבין אותו מחוץ להקשר?! אני מרגיש חסר אונים בעניין הזה... את יודעת מה אני אעשה? אני אכתוב את הטקסט שהוא כתב לך במלים אחרות לגמרי. אולי זה יגרום לאיזו שהיא נורה להידלק...
או-קיי, ננסה: הכל מלמד אותנו על עצמנו - כולל התשוקות והרצונות שלנו. לכן כדאי להניח לרצונות ולתשוקות להציף אותנו ולא להרתע מפניהם. אנחנו יודעים שאנחנו יכולים לבחור בכל דבר שאנחנו רוצים; אנחנו מחליטים במה לבחור תוך שימוש ב: - להיות שלמים עם עצמנו, - אומץ, - לקיחת סיכון, - ואם יש צורך בכך - גם טירוף. עם זאת, אנחנו לא משליכים מאחורי גבינו את מה שיציב, את מה שמבוסס, את מה שעמלנו למענו. כדאי לנו להבחין בין דברים שחולפים עם המוות לבין דברים שחולפים עוד הרבה לפני כן... כדאי לנו "לתת מקום" לרצונות ולתשוקות שלנו וליהנות מהם עד הסוף, כי אנחנו יודעים שאין שום צורך לוותר על התלהבות ההצלחה והאהבה למיניהן - הן חלק מהחיים שלנו ובכוחן להעניק לנו כוח והשראה. זהו זה, איב. זה התרגום שלי של הקטע לשפה קצת אחרת. ואת יודעת מה? זה כמעט מובן מאליו שהוא רוצה להגיד לך שהוא פשוט שכב עם מישהי אחרת אבל שזה היה בקטע "זמני" ושאיתך זה יותר חשוב לו, יותר יציב לו. או משהו כזה. אני מצטרף לדעה הגורסת שאת יכולה לנפנף אותו בלי רגשות אשם ולדעת בבטחון מוחלט שאינך תלויה בו לשום דבר, כולל לא לקבלת חום ואהבה. שלך באהבה ובחיבוקים
בן

TIP.

New member
לוחם האור

איב היקרה - שלום לך .... לוחם האור זהו לוחם שנלחם עבור האהבה שלו עבור האמת שלו - שמהווה את קרן האור בימים חשוכים ובימים פחות חשוכים בו הוא מהווה דוגמא לאחרים , לוחמי האור מסוגלים דרך מבט בעיניים לזהות אחד את השני . קיימת אמונה שלמה לגבי לוחפ האור - שלא נכנס לזה עכשיו , בכל אופן בקטע שהוא הקדיש לך - מעיד הדבר על אפיו של לוחם האור - לוחם שלא נכנע לרגע מן החיים , תמיד מחפש את ההרפתקאה הבאה , את החוויה הנוספת שלו , את הלימוד החדש , הצלקת הנוספת שמתווספת לו מן הקרב שזה עתה חזר ממנו , אולם בין כל ההתנסויות החדשות הנ"ל שלעיתיים מהוות יסוד חדש יציב בחיים שלו שזה עתה צבר ולפעמיים אותו יסוד הוא זמניי בלבד וחולף ... ואיננו יציב וקבוע כי הוא פשוט לא מתאים ללוחם האור - שכן כל בחירה שלו נעשית מהבנה ומניסיון וידע , החיים נכנסים לתוך ליבו , מתוך ניסיון והבנה , והוא בוחר עבורו מה טוב ונכון(קבוע) ומה לא טוב ולא כדאיי עבורו (זמניי) ולכן - לאחר שבדק את כל הדברים שעומדים בפניו - הוא בוחר תוך שיקול דעת מהו הדבר הטוב ביותר ונכון עבורו והופך אותו לדבר קבוע ויציב. לעיתים הדבר כרוך בנטילת סיכונים קשים וכואבים ואפילו הליכה אל הלא נודע רק מתוך אמונה פנימית שזאת הדרך הנכונה - לפעמים אנשים מסתכלים מן הצד ואמרים - "הוא מטורף / הוא לא שפוי" אבל הלוחם לא נכנע וממשיך ללכת בדרכו משום שהוא מאמין שזאת הדרך הנכונה ביותר..... גם אם לא צדק וטעה בדרכו - אין הוא מתבייש לחזור מן דרכו השגוייה חזרה למקום שמהווה עבורו המקום הכי טוב בעולם. לוחם האור לא נפגע מטעויותיו אלא נהפוכו - טעויותיו מחזקות אותו ומלמדות אותו על הנהר הזורם של החיים.... כאשר לוחם האור נופל ומועד כיוון שחיפש אחר ה"קרב הטוב" , ולא חשב שהדבר יקרה לו , אבל זה קרה ,אפוף בחשכה הוא מתקשר עם המורה שלו ואומר לו : "מורה נפלתי לתהום - המים עמוקים ואפלים" עונה לו המורה : " מה שמטביע אינה הנפילה אלא כי אם ההישארות מתחת למים". והלוחם משתמש בכוחותיו כדי לצאת מן המצב שבו הוא נמצא. איב - זה באמת על קצה המזלג לגבי "לוחם האור" , אולם קשה על אחת כמה וכמה להלביש זאת על סיפור החיים בינך לבין חברך - שכן הוא עמוס בחוויות ורגשות ששיכות רק לך ולו - ולא של אף אחד ולכן - כל החלטה היא ביידיך , לבחור מה נכון ומה לא , אין לי שום רצון להביע את מחשבתי ודעתי כי היא נתונה אך ורק לך - לך כל התשובות האמיתיות - עמוק בתוך הלב. בכל אופן - אל תשכחי לעולם - שהבושה איננה בליפול אלא אם כי בלא לקום אחרי הנפילה. אם את צריכה דבר נוסף - אני פה. בהצלחה ....... ואל תפסיקי להקשיב אל ה-
! ! ! טיפטיפון

בקי11

New member
לאיב

חמודה אולי אני טועה, אבל אולי הוא מוכן להתמסר... אולי תבויה כאן הצעת נישואין?!"כל הדרכים מובילות לליבו של הלוחם" "הלוחם יודע שהוא חופשי לבחור כרצונו,הוא מחליט באומץ תוך לקיחת סיכונים ולעיתים במידה מסויימת של טירוף"

בקי 11

אתה מוכן לומר לי כיצד הגעת למסקנה שהוא מוכן להתמסר? תודה רבה על העזרה.. אתם באמת נורא עוזרים כולכם... תודה איב

למעלה