עזרה בבקשה.....

עזרה בבקשה..... ../images/Emo5.gif

אני זקוקה ... זקוקה(!) למידע כל מידע שתם יודעים בנושא הספר.. נשים מנגה גברים ממאדים יש לי עבודה על זה ואשמח לעזרה ממכם אם תוכלו לספר לי בקצרה או את דעתכם על הספר עכשיו שלחתי את אחי לקנות לי אותו אבל אין לי הרבה זמן.. בבקשה???? יום טוב ונפלא לכולם.. אני שונאת את בית הספר.. איב

גיל גיל

New member
את זוכרת שהיה פה פעם דיון

על ההבדלים בין גברים לנשים? הדיון הזה די מסכם את דעתי על הספר. הספר הוא ספר טוב, הוא מסביר שגברים ונשים נולדו שונים, התפתחו שונים, והיו שונים משחר ההיסטוריה. לא צריך לנסות לשנות אחד את השני, צריך להבין אחד את השני. לא לכעוס. זו פחות או יותר תמצית הספר... אני מסכים עם רוב מה שכתוב בו, אבל לא ממש אוהב את סגנון הכתיבה.

~דויד~

New member
וואהו, באיזה בית ספר את לומדת?

למה בבית הספר שלי לא לימדו את זה? ספר מרתק! הוא מספר על ההבדלים הקיימים בין גברים ונשים, אשר מקורם עוד מימי קדם בהם תפקיד הגבר היה לצוד מזון ותפקיד האשה היה לדאוג לילדים, ועד ימינו... התקופה המודרנית אשר בה גברים ונשים רוצים הכל: גם לעבוד וגם לטפל בילדים... או משהו כזה
הבעיה העיקרית היא כאשר האישה שעבדה כל היום מגיעה הביתה לנוח ופתאום חוזר הבעל מן העבודה ומצפה לקבל אהבה מאשתו, אך גם היא עייפה ולכן נוצרת בעיה. הספר עוזר לפתור בעיות כאלו באמצעות ההבנה של ההבדלים בין גברים ונשים.... בהצלחה, מתוקה... ספר נפלא

חוכמית

New member
ותוספת קטנה

הספר גם משווה את שני המינים לשני קווים מקבילים שלעולם לא יוכלו להפגש.הנדסה פשוטה. מנסה ללמד את כל אחד מהמינים להבין ברמה של "ככה זה כי כך העולם נוצר", ואז גם לחיות יותר בשלום ביחד עם ההבדלים. בהצלחה לך, מתוקה.

deep ocean

New member
אם אין לך בעיה עם טקסטים באנגלית

מצרפת פה כמה אתרים טובים שמצאתי אחרי שהקשתי במנוע החיפוש גוגל men from mars אם תרצי לראות עוד אתרים, תקישי את המילים האלו במדוייק. אני אישית לא בעד עזרה בעבודות כאלו מכיוון שכל אחד מבין את היקום כרצונו ואם תקראי את הספר תביני אותו לפי עולמך בייחוד שהספר הזה כל כך מעניין וקשה לי לחשוב איך אפשר לעשות עבודה רק משמיעה על הספר אני כן בעד להיעזר האינטרנט לגבי רעיונות חדשים אבל רק אחרי קריאת הספר. מצטערת אם התגובה שלי לא מדהימה אבל זה שיעור חשוב לחיים לא להתעצל ולהשקיע! בייחוד כשיש עבודה על דברים כיפים כאלו מקווה שבכל זאת עזרתי בעצה שנתנתי לך לגבי המנוע חיפוש... לדעתי תתמקדי באתר הבית של הכותב. יש שם תכנים שיעזרו לך. בהצלחה! מיכל

למעלה