עזרה בבקשה

בת עולם

New member
עזרה בבקשה../images/Emo4.gif

שלום לכולם אימצתי היום כלבה מקסימה בת חודשיים מעמותת חבר לי אמרו לי שהיו לה שלשולים ולכן היא לקראת הסוף של האנטיביוטיקה (קיבלתי את האנטיביוטיקה שצריכה לתת לה מחר ומחרתיים) אחר הצהריים היו לה שלשולים ולקראת הערב שלשלה עם שלולית דם או משהו שנראה כמו דם מסביב לשלשול ועכשיו זה קרה פעמיים והפעם עם הרבה יותר דם יכול להיות שזה רק נראה כמו דם? יכול להיות שזה מהאנטיביוטיקה? בגלל השלשול נתתי לה בערב אורז לבן עם עוף מבושל במים למה הדם? מה זה אומר? הבנתי שלא שלשלה עם דם לפני שהגיעה אלי עוד משהו, הכלבה מתנהגת רגיל, לא נראית חולה או סובלת, מסתובבת בבית, שותה מים, נחה

גן חיות

New member
תשובה מהבטן

אני לא ווטרינרית. יש לי ניסיון בגידול הרבה בע"ח בכלל , וחתולים וכלבים בפרט. אם הבנתי נכון את התיאור שלך, המצב של השלשולים ושל כמות הדם בשלשול הולך ומחריף. אני לא הייתי מחכה לתשובה באינטרנט. הייתי מתקשרת לווטרינר שמקבל בחירום ומתייעצת איתו אם הוא חושב שיש צורך להגיע אליו היום או אם הוא ממליץ לחכות עד מחר. בכל מקרה, מחר, המאוחר ביותר, הייתי לוקחת אותה לווטרינר לבדיקה, גם אם הייתה בריאה, ובטח במצב כזה. מאחלת לה החלמה מהירה ולך הרבה שנות כייף איתה.

בת עולם

New member
הבוקר מצבה טוב

אין שלשול ואין דם, יש צואה רגילה אז אני אחכה עם הוטרינר עד שאראה בהמשך היום מה קורה תודה!

שלשול דמי

יש סיבות רבות, אבל בגורה שאומצה מעמותה אנחנו הכי חוששים מפרוו. אמנם בפרוו הכלב מתנהג ב"חולה", כלומר שפוך, חסר תיאבון ומקיא המון, כך שכאן ממש לא בטוח שזה המקרה, אבל כדאי לבדוק אותה. רוב העמותות נותנות "אחריות" למה שקורה לחיה בימים הראשונים. כדאי ליצור איתם קשר ולברר יותר עומק מה קורה. האם היא קיבלה טיפול נגד תולעים ?

בת עולם

New member
מצבה הבוקר טוב יותר

הבוקר היא עשתה קקי פעם אחת וזה לא היה שלשול, אלא רגיל ובלי דם בכלל שאלתי עכשיו מישהי מהעמותה והיא לא קיבלה טיפול נגד תולעים אולי חשוב להדגיש שבזמן שהיא הייתה בעמותה היא בעצם הייתה בבית של אחת העובדות ולא במשרדי העמותה. לפי הרושם שלי טיפלו בה מצוין, ואני בקשר כל הזמן עם הבחורה אצלה הכלבה הייתה בשבועות האחרונים נאמר לי גם שביום שהויטרינר בדק אותה ונתן לה אנטיביוטיקה, הוא גם נתן לה זריקה כדי לטפל בשלשול

למעלה