עזרה בבקשה

ors211

New member
עזרה בבקשה ../images/Emo206.gif

יש עלי תקיפה עוד 31 שעות הכפר הזה (18- , 35- ) 02frodo שלח עלי מתקפה עכשיו יש לי 2 בעיות חוסר במשאבים ואין לי אפילו חייל אחד (גםי קח לי זמן לייצר אני מאמין) איך אני מתגונן נגדו מה לעשות ? ובאותה הזדמנות מי יכול לעזור באיזה סיוע אני ישמח אני זה (96- , 223 ) , ors21 בתודה מראש לעוזרים

ors211

New member
+

האם יש איזה דרך לדעת כמה חיילים הוא שלח עליי שאני ידע לפני מה אני עומד

Dr koko

New member
תשובות;

קודם כל אל חשש, הוא לא מתכוון לפגוע בך. בדקתי את המיקומים שלך ושלו, והבנתי מזה שזאת התקפה מזויפת בלבד. אין לו שום כוונה להלחם נגדך ספציפית, אתה חלש מדי בשבילו. ההתקפות האלו נעשו על רבים מהברית TF אלו נקראים התקפות מזויפות הכוונה שלהם היא להלחיץ את השחקנים בברית האויב ולבלבל אותם כדי שלא נדע איכן הצבא האמיתי שלהם מסתתר ועל מי הם שלחו אותו. בינתיים אני ממליץ לך לייצר רק חיילים הגנתיים ואל תפחד מהתקפות עלייך בזמן הקרוב, אתה חלש מדי כדי שהכפר שלך יעניין מישהו. הייתי שולח לך בכיף סיועים אבל זה בעיה כי אנחנו במלחמה קשה ככה שהסיועים צריכים להגיע לאלה שבאמת זקוקים להם. ואי אפשר לראות מה הוא שלח עלייך עד שהמתקפה תגיע, ואז תוכל לראות ב- "Reports" מה הוא שלח עלייך. מקווה שעזרתי.

ors211

New member
תודה רבה אני מקווה שאתה צודק

ובאמת עדייף סיוע למי שיותר זקוק לו

n lee

New member
קודם כל

אותו אחד שלח גם תקיפות פייקס (ככה קוראים למזוייפות) גם על הכפרים שלי וחוץ מזה אני שלחתי לך סיוע (אבל אני רואה שההודעה בכלל מאתמול)

ors211

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אמרתי לך אתמול שיש עלי תקיפה לא נורא ארגנתי כמה חיילים נסתדר איתו

למעלה