עזרה בבקשה...

Morbid Angel

New member
עזרה בבקשה... ../images/Emo2.gif

אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון לשאול, אבל הכל זאת: הורדתי תמונה מהאינטרנט (במשקל 400KB) וכשהפעלתי אותה, הופיעה התמונה המבוקשת, שתקעה את הACDSEE , ולפתע הופיעה ההודעה: "The Best thing that happend to computers since modems..." או משהו כזה.. * האם זה וירוס? אם כן, עד כמה הוא ישפיע על המחשב שלי (ימחק לי את הHD או שסתם ימחוק לי כמה קבצי מוסיקה)ואיפה ניתן להשיג תוכנה מתקנת לוירוס המסוים הזה. אנא עיזרו לי ואהיה אסיר תודה.. Morbid Angel

webmasterN

New member
ההודעה

הופיעה בתוך חלון של ווינדוס או שפשוט זה היה כתוב בתמונה?

Morbid Angel

New member
בתוך הACDSEE

זה לא היה כתוב בתור הודעה של WINDOWS אלא בתור תמונה אחרת: פתחתי את הקובץ, התמונה המבוקשת הופיעה, הACDSEE נתקע ולפתע הופיעה תמונה אחרת שבה היה כתבו "The Best thing that happend to computers since modems..."

shlomoximuss

New member
לא נראה לי........../images/Emo129.gif

אכן קיימים וירוסים הבאים מוצמדים לתמונות אבל לרוב האנטי וירוס שלך היה מזהה את הוירוס (תנסה לעביר בדיקה ותראה מה תמצא) אני לא מצליח למצוא הסבר לזה שהתמונה התחלפה. בעצם עם היא בפורמט GIF אז זה הגיוני(תודיע לי אם זה GIF או לא. אל תדאג לא חושב שזה וירוס כי לרוב וירוס היה פותח לך הודעת שגיאה של וינדוס, אבל ליתר בטחון תעביר בדיקת וירוסים ממליץ על נורטון).

mmm

New member
תמונות...

אינן יכולות להכיל וירוס, בצורה תאורתית כמובן אפשר אבל...עד עכשיו לא בנו אחת ידועה. לעומת זאת אפשר לרמות את הווינדוס על ידי שינוי השם, או ריבוי נקודות... למשל xxx.gpj.vbs, המחשב, או יותר נכון אתה תזהה את הקובץ כתמונה אך למעשה הוא קובץ סקריפט. העצירה במחשב היתה כפי הנראה בגלל עומס על הזיכרון בגלל טעות בתוכנה עצמה.

רוב הסיכויים

שכן יש לך וירוס תבדוק את הסיומת של הקובץ אם תראה משהו כמו EXE או COM אז כן אם לא עדיין יש אפשרות ששתלו בתוך הקובץ וירוס תריץ על הקובץ סריקה עם אנטי וירוס מעודכן!!! ותבדוק אה כן ואף פעם אל תקבל מאף אחד תמונות!!

למעלה