עזרה בבקשה

Flippy

New member
עזרה בבקשה ../images/Emo13.gif

שלומות לכולם, לאור ההופעה הקרבה, החלטתי להקדיש תוכנית ללהקה האהובה עלינו (אני משדרת תוכנית בקול ישראל רשת א'). התאריך שנקבע (תאריך זמני), הוא ה-31 ליוני (למרות שאני מקווה להשיג יום יותר קרוב להופעה עצמה). התוכנית עצמה עוד לא בנויה לחלוטין (המפיקה שלי מנסה להשיג לי את הטלפון של שוקי וייס.. למרות שמה הסיכוי שאני באמת אצליח להשיג ראיון קצר איתם? אני אטוס לירח לפני שזה יקרה), וכאן אתם נכנסים לתמונה. אני אשמח לראיין 4 מעריצים מגילאים שונים (דגש על הבדלי גיל משמעותיים), מהפורום, 3 שיבואו לאולפן בירושלים, ועוד אחת/אחד טלפונית (התוכנית בשידור חי). אז.. יש מתנדבים? :) תודה לכולם
מעיין. נ.ב אם מישהו יודע איך אפשר להשיג את אורן שריג ואבנר פרידמן (המנהלים של מועדון המעריצים הרשמי), זה גם ממש יועיל

super girl 15

New member
מעיינוששששששש!!! ../images/Emo24.gif

מלכהההההה!!! אני יבוא לתוכנית שלך בכייף!! יש לך כבר מרואיינת אחת בת 15!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחח..... אחלה ראיון הבאת!!

aviGODFATHER

New member
רעיון מצויין...

אין לי בעיה להיות ה"חבר הטלפוני" (יהיה לי סיפור להגיע עד לירושלים) אני בן 17 וחצי.

super girl 15

New member
../images/Emo122.gifזה רק אני או ש..

רק עכשיו אני קולטת שבחודש יוני אין תאריך 31...
...

super girl 15

New member
../images/Emo12.gif אין יותר קרוב להופעה מזה...

אממ.. האמת שהדרך היחידה שיש לי להגיע לירושלים זה מונית.. ומונית מאשדוד ולירושלים ובחזרה.. ואווה... צריכה לעבוד על זה.. וסכום כזה כמה ימים לפני ההופעה... אממ.. גם להופעה אני צריכה חתיחת סכום.. (חולצות פוסטרים נסיעות בלה.. בלה.. כסף...
) אם תיהיה לך אפשרות למצוא... תאריך פחות קרוב להופעה..
יהיה לי יותר סיכוי להגיע אלייך... אההה ולא לשכוח.. יש לנו חודש יולי גם מפגש.. מוחאחאחאחאחא... עוד הוצאות...

Flippy

New member
אוטובוס?

זאת הדרך הכי זולה. חוץ מזה, מקבלים מהתחנה החזרי נסיעות

super girl 15

New member
../images/Emo122.gifהחזרי נסיעות ??!?!

וואלה.?! סבבה..
אז סמכי עלי שאני אבוא...

הגר26

New member
סעי במונית שירות לת"א

ומת"א במונית שירות לי-ם. זה מהיר ולא יקר בכלל.

למעלה