עזרה בבקשה...

anna the best

New member
עזרה בבקשה... ../images/Emo105.gif

אני עושה את הפרוייקט באנגלית על נטליה אוריירו (כי אמרו לנו שחייבים לעשות על זמר\ת...), ואני צריכה מאמרים או משו כזה, עם ביקורות או שבחים על המוסיקה שלה, או מה המבקרים חושבים עליה. וזה די דחוף. וכל מה שתביאו יעזור!! תודה מראש!!!

דפנושית

New member
איזה כבוד../images/Emo9.gif חהחה

ביקורות? הממ התקלת אותי. אני יכולה לכתוב לך ביקורת אם את רוצה

anna the best

New member
את מכירה אתרים או משהו שיכול לעזור לי?

זה יכול להיות גם שבחים..... לא יודעת... משו..? ותודה בכל זאת

anna the best

New member
ולמישהו יש רשימה של כל הפרסים שהיא זכתה בהם?

+
אני צריכה את זה עד יום שישי!!!

היי אנה (?) ../images/Emo9.gif

נראה לי שבחיפוש קל באינטרנט אפשר למצוא את התוכן שאת מחפשת. יש לי גם ביוגרפיה קצרה (ולא ממש מעודכנת) שאולי יכולה לעזור לך. כשאגיע הביתה מאוחר יותר ויהיה לי יותר זמן, אנסה להביא פרטים. שאלה לי - מה גרם לך לבחור דווקא בנטליה בימינו?

הנה כמה קישורים שיכולים לעזור לך ../images/Emo26.gif

אתר IMDB (אנגלית) עוזר מאוד בכל מיני פרטים:
כאן תמצאי מיני ביוגרפיה, כולל שם מלא, גובה, שמות חברי המשפחה, "עובדות טריוויה", וכו'...
גם פה יש הרבה פרטים, כולל פירוט של כל הסדרות והסרטים בהם השתתפה (כולל שם הדמות שלה). ואיך אפשר בלי ויקיפדיה?!
העמוד על נטי באנגלית
העמוד על נטי בספרדית (קישור מצורף למטה), שכולל ה-ר-ב-ה יותר פרטים, כולל כל הפרסים בהם זכתה (סעיף 3 - Premios) אגב, תוכלי להשתמש בשירות AltaVista (גם מצורף למטה) כדי לתרגם מספרדית לאנגלית (באופן די עילג, אבל בכל זאת משהו). פשוט תכניסי את הכתובת של האתר שאת רוצה לתרגם, ותבחרי מאיזה שפה לאיזה שפה את רוצה לתרגם. או שאפשר להוריד בבילון ולתרגם ישר מספרדית לעברית. בהצלחה!

ד"א, את יכולה למצוא ביקורות גולשים

דרך IMDB, פשוט תלחצי על שם הסדרה או הסרט, תמשיכי לסיפור העלילה ותוכלי להגיע לביקורות שנכתבו ע"י הגולשים שם.

אחרי שהסתכלתי שוב על מה שביקשת

סתם יצאתי ז'בק
באמת שהשתדלתי, אבל לא מצאתי כל כך ביקורות בתחום המוזיקה (גם לא כל כך בתחום הטלוויזיה)

anna the best

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif

בויקיפדיה כבר הייתי, וסיכמתי את הביוגרפיה שלה. מה שחסר לי זה הביקורות.... ואני נכנסת עכשו לקישורים שנתת, אולי יש שם משהו... ובחרתי בה כי אני שומעת מוסיקה רק בספרדית, והיא הזמרת שאני מכירה הכי הרבה זמן ויש לה שירים טובים....

Rony 05

New member
אנחנו כל הזמן כותבים פה ביקורות

את מוזמנת לעיין... גם אני עשיתי פעם עבודה קצרה באנגלית על נטי וקיבלתי ציון טוב

למעלה