עזרה בבקשה

עזרה בבקשה../images/Emo101.gif

אני רוצה לחזור לעבודה בקרוב, אחרי כמה חודשים בבית עקב פגיעה נוירולוגית. רוב הקשיים המוטוריים בעקבות הפגיעה השתפרו למדי, אך הכתיבה, לא השתפרה מספיק. קשה לי לכתוב מעל כמה שורות בכתב יד. לעומת זאת,(כפי ששמתם לב), במחשב אין לי כמעט קושי. אני מחפשת משהו כמו מקלדת קטנה,ורצוי שתהיה זולה... שנוח לסחוב,עליה אוכל להדפיס סיכומי טיפול ואיבחון וכו´,ולחבר אחר כך למדפסת. LAPTOP נראה לי קצת מסורבל לסחוב, וגם יקר. עצות? רעיונות? תודה!
שרון

נעמיג

New member
מקלדת קטנה

שרון שלום, קיימות מספר מקלדות קטנות. באופיס דיפו ובהום סנטר יצאה עכשיו מקלדת שחורה קטנה, כך שתוכלי להתנסות בה בחנות לפני שאת קונה. ישנם עוד מקלדות שניתן להשיג מספקים ספציפיים והקיימים גם במכון ´קרטן´. בהצלחה, מנעמי, ´קרטן´ ירושלים.

תודה נעמי

אך הבנתי שאי אפשר להעביר קבצים מהמקלדת למחשב, ואין אפשרות לערוך את הקבצים שמדפיסים. נכון?

שרון

יש במילבת או בקרטן תצוגה יפה בה ניתן להתנסות בנושא מחשבים וגם במילבת ישנם כלי כתיבה אשר מעוצבים קצת אחרת אולי אחד מהם יתאים לך טל

תודה לכולם../images/Emo140.gif

דיברתי עם קלינאית התקשורת במילבת, ונראה שלא יהיה מנוס מ LAPTOP הפתרונות האחרים יוצאים במחיר דומה ועם פחות פונקציות. תודה לכן על עזרתכן המהירה שרון

עוד הצעה

שרון שלום, אפשרות נוספת וקלה יותר לנשיאה היא שימוש במחשב כף יד, עם תוכנת Word to go. ניתן לרכוש מקלדת מתקפלת או מתגלגלת הנארזות בקלות ומתחברות אליו לצורך הקלדה מהירה ונוחה וכשמגיעים הביתה או למקום העבודה מחברים את ה-Palm למחשב ומעבירים את הקובץ המוקלד. החסרון הוא שקשה לערוך ולצפות בנוחות בקובץ כל זמן שהוא על ה-PALM ולעיתים נדרשת עריכה מסוימת אחרי העברת הקובץ למחשב, אבל אם זה יחסוך את ההסחבות (שלא לדבר על העלות) עם מחשב נייד, אולי זו אופציה ששווה בדיקה. אני ממליצה לבדוק עם חברת "כלנית" המשווקת הרשמית של PALM ומוצריו בארץ. ישנה גם חנות בדיזנגוף סנטר בת"א, המתמחה בתוספות שונות למחשבי כף יד (מול הסופר-פארם). שיהיה בהצלחה, סיגל

תודה סיגל../images/Emo141.gif

בדקתי, ונראה לי שהעלות די דומה. ההבדל במשקל לא גדול, וגם כשמדובר במקלדות הקטנות, הן די מסורבלות. אבל... די טוב שיש פאלם, שמספק הרבה אפשרויות תפקודיות שמחשב לא.. אז נשאר רק להחליט! שוב תודה שרון

למעלה