עזרה בבקשה.....

צלוחון

New member
עזרה בבקשה......./images/Emo10.gif

אני כבר שבוע מחפש תמונה ברורה של התג של מקס של ג'ם פוני. יש כאן מישהו שראה תמונה או יכול להוציא מהפרקים? לי יש אינטרנט איטי, אז אני לא יכול להוציא תמונות מהפרקים עצמם. אז.. אם למישהו יש אני מתחנן תגיב להודעה...... תודה מראש!! נ.ב בפרק עם הנערת ים ההיא בהתחלה אני חושב שראו את התיק של מקס עם התג עליו...

123יעל

New member
אתה מתכוון לזה???

זו תמונה מהפרק הראשון שלוגן מסתכל במצלמת מעקב לראות מי זו מקס... ואז הוא רואה את התג של ג'אם פוני! אבל זה ממש ישן אני אחפש עוד!

ברודי

New member
אוקי....

היה פעם אתר שהלוגו שלו היה הלוגו של ג'אם פוני בגדול אבל אני ממש לא זוכרת איפה הוא והיה את האתר הרישמי של פוקס.. והם סגרו אותו
בכל אופן כאן יש משו (ויש סרטון פלאש שחבל על הזמן) אולי יותר מאוחר אני אמשיך לחפש כרגע אני ממהרת בטרוף.

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo41.gifנ"ש../images/Emo41.gif-../images/Emo12.gif מה זה../images/Emo35.gif../images/Emo58.gif

זה ממלאך שחור נכון
אז מה מקס ואלק עושים ביחד
זה כבר היה במקרה
עוד שני פרקים נגמרת הסדרה איך זה יכול להיות

karms20

New member
זה לא אמיתי ולכן לא ספויילר

זה משהו שמישהו הכין, כמו Wallpaper. זה לא מהסידרה. התמונות האלה של ג'נסן הן בכלל מדוסון כשהוא עם ג'ן.

הוא היה עם ג'ואי בדוסון קריק??

איכס למה כל השווים עם הסתומה הזאת?!! (ג'נסן, צ'רלי
)

AsHtOn GiRl 3

New member
חחח גם אני לא הכי אהבתי את ג'ואי...

לא יודעת היא הייתה ............. לא יודעת
אבל לא אהבתי אותה........

היא הייתה..

קרצייה מעצבנת שגונבת את כל הבנים השווים מנצלת אותם וזורקת אותם! ועוד בשביל דוסון המעצבן הזה! בעעע אבל הוא לא היה אמור להיות שם עם ג'ן או משהו?

karms20

New member
איך הגעתם לג'ואי כתבתי ג'ן ../images/Emo12.gif??

הוא היה עם ג'ן בדוסון.

למעלה